Τι θα γίνει ρε παιδιά? Υπάρχει κάποιος νομικός να με διαφωτίσει? Σοβαρά μιλάω!
milas sovara??
an milas sovara tote digamia kai polygamia einai profanws pera apo ton nomo
[/quote]
Εμένα δεν μου φαίνετε και τόσο ασόβαρη η απορία...Μέσα στο γενικότερο αλαλούμ που υφίσταται γιατί να μην συζητηθεί και η πολυγ**ία...Όσο για τον νόμο ΚΑΙ ο γάμος των ομόφυλων ,ΑΥΤΗ τη στιγμή είναι πέρα από τον νόμο.Και στις δύο περιπτώσεις ,συγκατάθεση ενηλίκων δεν χρειάζετε;Για ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα δεν συζητάμε εδώ και τόσο καιρό;Γιατί δηλαδή να μην ισχύει η πολυγ**ία;
[/quote]
Χαίρομαι πολύ που η πρότασή μου βρίσκει υποστηρικτές. Καιρός είναι Μάκη να αναφέρουμε και τα επιχειρήματα στήριξής της. Συνεχίζω:
1) Η πολυγ**ία είναι κυρίαρχη στην φύση. Όλα τα ζώα είναι πολυγ**ικά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες τονίζουν τον κανόνα. (πχ τρυγόνια).
2) Η πολυγ**ία είναι ουσιαστικά κανόνας και στην εποχή μας. Ο ένας κερατώνει τον άλλον εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που πάλι τονίζουν τον κανόνα. Εξ ου και το τραγούδι: "Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά?" Γιατί να είμαστε υποκριτές?
3) Η εφαρμογή της πολυγ**ίας θα λύσει απευθείας προβλήματα σαν αυτό που συζητείται ως εξής: Δύο φιλομόφυλα ζευγάρια αρσενικά και θηλυκά θα γαμεύονται μεταξύ τους και οι τέσσερεις και θα κοιμούνται με όποιον γουστάρει ο καθένας.
4) Τα προβλήματα που ανακύπτουν θα μας τα λύσουν οι νομικοί. Γιατί τους έχουμε?