ΑΣΦΑΛΩΣ και ισχυει οτι οι Επιφον ειναι καλυτερες απο τις Σκουαιερ.
Το τελευταιο σκουποξυλο ειναι καλυτερο απο τις Σκουαιερ!
Δεν σε προπαγανδιζω σε καμια περιπτωση υπερ της επιφον, αλλα κατα της Σκουαιερ, μαλιστα

Η συμβουλη του ΕΝΕΜΑ ειναι σοφοτατη!
VOX AD-VT με χιλια για το ξεκινημα!
Με μια πλειαδα ηχων, και καποια εφε ενσωματωμενα, στοιχειωδως ποιοτικα, ωστε να εξοικειωθεις πριν χρειαστει να τα σκασεις για πεταλια/πεταλιερα.
Βασικα εγω θα σου προτεινα τον 30-βαττο AD30VT αντι του AD15VT, αλλα μονο επειδη θα σε καλυψει μεχρι και τα πρωτα σου λαιβ, ενω o 15αρης θα αποδειχτει λιγος σε ενταση.
Αυτο λιγη σημασια εχει. Ξεκινα εσυ, και να σαι καλα, και ν αγαπας το οργανο, και θα ρθουν και τα μεγαλυτερα κομματια.
Εχε παντως υποψιν οτι μπορεις να βρεις τους Ad vt μεταχειρισμενους σε αρκετα καλη τιμη και κατασταση εδω στο σαιτ, αν περιμενεις 2-3 βδομαδες.
Σε καθε περιπτωση, VOX AD VT για αρχη, κατηγορηματικα.
Εγω φαντασου οτι ξεκινησα με τον MG15CD, τον οποιον χρειαστηκε να αλλαξω το πρωτο κιολας εξαμηνο, γιατι ειναι απλα αθλιος ενισχυτης, ακομα απ τον πρωτο μηνα το σχετικα απειρο αυτι σου θα αρχισει να δυσαρεστειται! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 600-700 ΕΥΡΩ!
Αν δισταζεις να σκασεις τα απαραιτητα για τον VOX, τοτε Ρολαντ ειναι η αμεσως επομενη επιλογη!
Τελος σχετικα με την κιθαρα, η G-400 ειναι αψογη επιλογη, μ αυτην ξεκινησα, την εχω ακομα και την λατρευω.
Αρκετα ποιοτικη βαση, αρα με μια απλη αλλαγη μαγνητων αργοτερα, απογειωνεται.
Επιπλεον δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο απο την ευκολια και την ανεση της.