κι επειδή αυτά δεν φτάνουν:
Άλλα:
1. κι εγώ μαζεύω αντικείμενα, που μπορεί να μου είναι χρήσιμα μετά από χρόνια ή που έχουν συναισθηματική αξία για εμένα, έστω και ελάχιστη. Π.χ. εισητήρια από σινεμά/θέατρο κλπ
2. Δεν πετάω βιβλία σχολικά. Είχα όλα μου τα βιβλία από το δημοτικό, και όταν τα πέταξε η μαμά μου, το πήρα πάρα πάρα πολύ άσχημα. Τώρα έχω φυλαγμένα όλα τα βιβλία φυσικής-μαθηματικών-χημείας από Γυμνάσιο-Λύκειο, σχολείου και φροντιστηρίου
3. μπορεί να μένω σπίτι για εβδομάδες ολόκληρες και να μη βγαίνω ούτε για τα απαραίτητα ψώνια, αναβάλλοντάς το συνέχεια. Όταν όμως θα βγάλω το πόδι μου από το σπίτι, δύσκολα θα ξαναμπώ
4. στο σχολείο κουβαλούσα στην τσάντα μου ακόμα και ψαλίδι, σελοτέιπ, κόλλα, συρραπτικό, μήπως και χρειαστώ οτιδήποτε. Αφού οι συμμαθητές μου δεν πήγαιναν στη γραμματεία του σχολείου, αλλά σε εμένα για όλα τα παραπάνω
5. στη μολυβοθήκη/κασετίνα κι εγώ θέλω τα καπάκια προς τα πάνω. Και έχω άλλη μολυβοθήκη για στυλούς που χρησιμοποιώ συχνά και άλλη που κρατάω στυλούς παράξενους ή παλιούς, αλλά δεν τους χρησιμοποιώ
6. έχω τρομερό κόλλημα με μελαχρινούς με σκούρα μάτια, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση όχι πολύ ψηλοί. Να είναι 1-2 όροφους πιο πάνω από μένα μόνο. Να μη μιλάω σε ουρανοξύστη.
7. τρομερό κόλλημα εννοεόται με την πληροφορική/υπολογιστές. Ο δανεισμός του λάπτοπ είναι μια έννοια που έχει έρθει από τα βάθη της κολάσεως.
8. πίνω πάρα πολύ νερό μα πάρα πολύ όμως. Αν δεν μπορώ να πιω κατά τη διάρκεια της μέρας, όταν γυρίζω σπίτι θα πιω ένα μπουκάλι 1.5 λίτρου με τη μία. Απορώ με τους ανθρώπους που πίνουν με το ζόρι ένα ποτήρι μόνο την ημέρα. Κάκτοι είναι πια; Πώς μπορούν;
9. άπαξ και κάποιος αρχίζει να χαϊδεύει τα μαλλιά μου, έχει γίνει ο Θεός μου, και αν έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει, παραγράφονται όλα τα παραπάνω εγκλήματα, σε περίπτωση που τα έχει κάνει. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που κάνουν καλό μασάζ.
10. η αρχειοθέτηση των ταινιών μου γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εμένα και αν κπ πάρει έστω και μία, θα το καταλάβω!!!

τώρα μη μου πείτε ότι είμαι και ιδιότροπη