Από τέτοιους μετασχηματιστές βρήκα μόνο τον ART DT. Βασικά σκεφτόμουν να φτιάξω μια πεταλιέρα με όσα θέλω να έχω κ μαζί να βάλω κ τέτοιους μετασχηματιστές-κατασκευάζοντάς τους σε diy φαση αν είναι ευφικτό αυτό. Ορίστε κ πώς θέλω να την κατασκευάσω να μου προτείνετε πως βρίσκετε κ εσείς το σχέδιο:
to power amp<-$-*FL+b/LD+PH+b/LD+DL+b/LD+$<-from preamp
_NR+b/LD+OD+b/LD+CM+b/LD
to preamp<-$+LB+b/LD-* -A/B+b/LD+$<-from guitar
_CH-------------------+b/LD
$=unity 1:1 isolator transformer
b/LD=buffer & line driver
A/B=a/b box
CM=compressor
OD=overdrive
NR=noise reduction
CH=chorus
LB=level/clean booster
DL=delay
PH=phaser
FL=flanger
*=σύνδεσμος
Η πρώτη αλυσίδα είναι για το fx loop. Στον σύνδεσμο που έχει θα υπάρχουν πρόσθετες θύρες για να συνδέεται κάποιο πρόσθετο πετάλι(volume, equalizer etc)
Η δεύτερη αλυσίδα είναι για μπροστά από την προενίσχυση. Στο a/b box χωρίζεται στα δύο έχοντας δύο υποαλυσίδες:την "overdriven" και την "clean". Στην "clean" είναι συνδεδεμένο κ ένα chorus σε περίπτωση που θελήσω να το προσθέσω στον ήχο μου.
Όπως καταλάβατε το a/b θα το χρησιμοποιώ για εναλλαγή καθαρά/βρώμικα χωρίς να μπλέκω με πολλά κουμπια κτλ.
Στον σύνδεσμο που έχει αφενός ενώνονται οι δύο υποαλυσίδες(overdriven&clean), αφετέρου παρατάσει τα εφφέ της λούπας με έναν διακόπτη. Ο λογός είναι να μπορώ να τα χρησιμοποιώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει λούπα στον εκάστοτε ενισχυτή.
Όσο για το level boost στο τέλος, αυτό είναι το τελευταίο ενισχυτικό σήματος ή σε άλλη περίπτωση ένα απλό μπουστάρισμα σε σόλο πχ.
Πώς σας φάνηκε;;;; Αστρονομικό;;;; Δεν νομίζω κ τόσο

Σκέφτομαι να κατασκευάσω όμως μόνος (με την βοήθεια γνωστού μου ηλεκτρονικού δηλαδή) μου τα buffers, τα line drivers, τα 1:1 isolators κ να τα τοποθετήσω σε μια πεταλιέρα.
Όσο για τον καθηγητή μου......απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!! Όσοι διαβάζετε το περιοδικό Ήχος κ Εικόνα είχαν βαθμολογήσει τον εξοπλισμό του ώς τον καλύτερο της Ευρώπης.. Ρούσος Γιάννης λέγεται... Πολύ τρέλα με το άθλημα όμως...!