χρονια πριν ξεφυλλιζοντας ενα μουσικο περιοδικο επεσε στο ματι μου μια Guild SG wine cherry του κιθαριστα των Soundgarden η οποια με μαγεψε!ερωτας με την πρωτη ματια!ακομα και σημερα εχω αυτην την κομμενη σελιδα στο συρταρι μου

.οταν μετα απο χρονια καταφερα να παρω την πρωτη μου αγαπημενη κιθαρα,sg φυσικα,και αφου αυτη εφτασε στα χερια μου,παρατηρησα οτι ηταν καπως ''διαφορετικη'' απο τις κιθαρες των εικονων που ειχα στη συλλογη μου..

..ηταν η gibson sg faded worn cherry

διαφορα Live εγιναν με δαυτην,πολλοι φιλοι κιθαριστες ( μαλιστα αρκετοι και απο αυτο εδω το forum)ειχαν τη δυνατοτητα να την ακουσουν παιζοντας την,και παντα ακουγα πολυ θετικα σχολια για το υφος της κιθαρας αυτης,πραγμα που ενισχυε την χαρα μου οτι αυτη η κιθαρα ειναι δικη μου.παλι ομως,δεν ημουν 100% ευχαριστημενος...

ο λογος ηταν οτι καταλαβαινα με τον καιρο οτι θα προτιμουσα την Gibson SG Standard,λογω της πιο ''loaded'' ιδιοσυγκρασιας,με τα trapezoid inlays,τους nickel covered humbuckers,το binding κλπ,κλπ...
οταν πληροφορηθηκα οτι μερικες απο αυτες τις ''μετατροπες'' ηταν εφικτες,δε διστασα να προχωρησω την ''μεταμορφωση''..τα ηλεκτρικα,και το radius εμειναν ως ειχαν καθως απο ηχο και αισθηση ταστιερας ημουν καλυμενος ...αλλαχτηκαν ΜΟΝΟ τα
INLAYS στα ταστα και προστεθηκαν
nickel covers στους μαγνητες...Α!αλλαχτηκε και το truss rod cover(σε SG-X

) ιδου λοιπον πως εξελιχτηκε η διαδικασια..

δεν ξερω αν θα μπορουσε να αρεσει,η ουσια ειναι οτι εμεινα κατενθουσιασμενος...!!
επιτελους εχω μια κιθαρα που αγγιζει τα δικα μου standards