Θα παω να παιξω στο Τσελιο σημερα-αυριο-μεθαυριο (μια απο αυτες τις μερες τελος παντων) με την M600. Κοιταξτε σαν κιθάρα από τα reviews που έχω διαβασει ολοι λένε ότι είναι μία πολύ καλή για τα χρήματα που στοιχίζει. Και αυτό είναι πολυ σημαντικό πιστεύω. Βλέπω κιθάρες στις οποίες πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και στο τέλος μένεις φαλακρός, όπως ο Satriani

.
Για να πώ κ εγώ την αμαρτία μου (τετοιες μερες...) πάντα ήθελα μία Les Paul, και σκέφτομαι αν αξίζει να προτιμήσω μία Epiphone ή Tokai (και αααααααααν βρω τετοια) έναντι της M600. Βεβαια η τιμή από 460 που κάνει η M600 στον Τσέλιο θα φύγει άλλα 150 € πιο ψηλά, αλλά δεν με χαλάει ιδιαίτερα αφού κάπου εκεί υπολόγιζα κιθάρα. Το θέμα δεν είναι τόσο το οικονομικό αφού δεν έχω έτσι κ αλλιώς τα χρήματα, οποτε η κιθάρα θα αγοραστεί με δόσεις ή τουλάχιστον να βάλω ενα στόχο και να πω "αυτην θελω" ώστε να δουλεψω το καλοκαιρι (βασανα) και να την αποκτήσω το συντομότερο δυνατόν. Αλλά πρέπει να μπει ο στόχος ότι "θελώ αυτήν". Τουλαχιστον ετσι λειτουργώ εγώ.
Να ρωτησω κατι, έχετε δει αυτην:
http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_ultra_ii_me.htmπαιδια είδα ενα βιντεακι που κανουν παρουσιασει και η κιθαρα ειναι ΓΣΧ. Στο thomann με προβληματισε το γεγονος ότι δεν την εχουν στοκ ; Ειναι επειδή την πηραν πολλοι και τελειωσε ή γενικα δεν τν αγοραζει ο κόσμος ; Λογικά ελπίζω να ξαναφέρει, αλλιώς ξέρετε τον αντιπρόσωπο της Epiphone στην Ελλάδα ;
Τωρα θα διαβασω Reviews Γι αυτην. αυτο που με απασχολει στην συγκεκριμενη κιθαρα είναι αυτη η 9v μπαταρια που εχει, αυτη η μαλακια δεν θα τελειωνει σε μιση ώρα ; ή μπα ;