Το δικό μου pedalboard είναι σχετικά φτωχό.
-Rocktron Tri-Wah
-Maxon OD808
-To πεταλάκι αλλαγής καναλιών και εφε του ενισχυτή
-Ένα korg κουρδιστήρι
....
Αλλά νομίζω ότι παίρνω πόντους για την υλοποίηση του καθώς είναι εξ'ολοκλήρου home-made.
Κύριο υλικό μία τάβλα κοπής από τα ΙΚΕΑ και ένα πατάκι εξώπορτας

Έκοψα το πατάκι στα μέτρα της τάβλας και το κόλλησα
Βίδωσα δύο αλουμινένιες ράγες που οριοθετούν τον χώρο που είναι τα πετάλια και "σφηνώνουν" το wah
Βίδωσα και 3 μεταλικούς χαλκάδες (δεν ξέρω πως ακριβώς τα λένε) από κάτω ώστε να δώσω την απαραίτητη κλίση στο board.
Επειδή δεν ήθελα να έχω μπαταρίες για τροφοδοσία και κάθε φορά που τελιώνω να τραβάω καλώδια για να μην πέσουν οι μπαταρίες και επειδή δεν ήθελα να δώσω ένα κάρο λεφτά για καλούς μετασχηματιστές γιατί οι 5-6 που έχω δημιουργούν θόρυβο, σκέφτηκα να τροφοδοτήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ με μία 9βολτη μπαταρία.
Έτσι την στερέωσα με έλασμα από κάτω ώστε να μπορεί να αλλάζει εύκολα, έβαλα και παράλληλα στο κύκλωμα ένα μπλε led-άκι σε σειρά με μία αντίσταση και ένα on/off διακοπτάκι.

Εκτός του Wah που όπως είπα σφηνώνει μια χαρά και αρκετά σταθερά ανάμεσα στις δύο ράγες, στα άλλα 3 κόλλησα φαρδιά αυτοκόλλητα Velcro (κοινώς "σκράτς") ώστε να στερεώνονται πάνω στην μοκέτα του pedalboard

Έκανα τρύπες για να περνάω από κάτω τα βύσματα της τροφοδοσίας και να είναι όλα, ποιο συμμαζεμένα και τα ταίριαξα όλα όσο καλύτερα μπορούσα
Ιδού του αποτέλεσμα με όλα τα "λαμπάκια" αναμμένα

Τέλος έβαλα δύο μεταλλικά κρικάκια στο τραπεζάκι που έχω τον ενισχυτή και δύο μεταλλικά άγκιστρα στο μπροστινό μέρος του pedalboard ώστε αυτό να κλειδώνει στα κρικάκια. Και ιδού το τελικό αποτέλεσμα. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα και συμμαζεμένα.