Ανδριανε,μηπως ξερεις να μου απαντησεις σε κατι σχετικα με τα T rex τροφοδοτικα?
Ναι, γίνεται, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Πράγματι, γεφυρώνοντας
παράλληλα δύο όμοιες εξόδους, μπορείς να προσθέσεις την ικανότητα τους σε παραγωγή ρεύματος.
Απλά, η άποψη μου είναι ότι δεν χρειάζεται.
Η κατανάλωση αυτών των πεταλιών είναι η maximum θεωρητική και στην πράξη, χρειάζονται πολύ λιγότερο ρεύμα. Πετάλια ψηφιακά ή με ψηφιακό έλεγχο, καταναλώνουν πιο πολύ ρεύμα κατά το λεγόμενο "boot time", όταν το πετάλι ανάβει και ο επεξεργαστής κάνει τους αρχικούς ελέγχους. Αργότερα η κατανάλωση πέφτει πολύ. Αυτό είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό με τα Timefactor/Modfactor κλπ.
Παράλληλα, τα καλά τροφοδοτικά είναι ικανά να παράγουν πολύ περισσότερο ρεύμα από ότι γράφουν για μικρό χρονικό διάστημα, όπως πχ για το boot time πεταλιών.
Ξέρεις ότι έχω ένα Fuel Tank Chameleon και οδηγώ με αυτό δύο Factors, τα οποία έχουν maximum θεωρητική κατανάλωση 1200mA !.. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έχουν περάσει πολλοί μήνες, και ούτε ποτέ το τροφοδοτικό υπερθερμάνθηκε ή οτιδήποτε.
Οπότε πιστεύω βάλε το σε μία 300άρα έξοδο και δούλεψε το για λίγο, και παρακολούθησε τις θερμοκρασίες. Δεν νομίζω καν να χρειαστής το current doubler.