ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα και τοσο ενθαρρυντικα σας λογια.αφενος,η αληθεια ειναι οτι καιρο σκεφτομουν κι εγω να ανεβασω καποια διασκευη οπως πολλα παιδια εδω μεσα,πρωτα πρωτα γιατι εγω ο ιδιος ενθαρρυνα τετοιες πρωτοβουλιες σε διαφορα μελη του φορουμ,οποτε πώς θα μπορουσα να λειπω...

αφετερου σκεφτηκα οτι ακομη καλυτερο θα ηταν να κανω κατι δικο μου,με την προοπτικη να δοκιμασω το αυτι μου σε συναρτηση με τα (οποια)δικα σας ακουσματα,ωστε να εχω -οπως προειπα-ενα σημειο αναφορας τις οποιες γνωμες θα συναντουσα.
το συγκεκριμενο κομματι υπηρξε εμπνευση της στιγμης,καθως τακτοποιουσα το pedalboard μου,εχοντας το λυμμενο για μηνες τωρα,μολις χτες το μεσημερι.
χρησιμοποιηθηκε κατα σειρα boss rc-2(looper + tempo),boss dd-7,digitech ex-7(space station -ο ηχος που ακουγεται σαν πληκτρα),και το ehx english muff'n ως overdrive σε ενισχυτη marshall dsl 401.
ολο το απογευμα προσπαθουσα να επεξεργαστω το βιντεο και να το ετοιμασω για παρουσιαση,δυστυχως ομως δεν διαθετω την καταλληλη πειρα σε θεματα εγγραφης ηχου ή βιντεο,οποτε το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που θα ηθελα(αυτο που ακουγα εγω στον ενισχυτη μου-αν προτιματε).φυσικα,θα ηθελα καποιον που να γνωριζει σχετικα να με καθοδηγησει καπως

.
τα σχολια ηταν εναυσμα για να συμπληρωθει το κομματι,να διορθωθει και να επιστρεψει καλυτερο

ελπιζω να βλεπουμε πολλες συμμετοχες σε παρομοιες πρωτοβουλιες παιδια!

αντε και οι υπολοιποι!