Τώρα θα την πω την κακία μου...
Οκ ο Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε πριν από λίγες μέρες, λυπήθηκα που το άκουσα όπως θα λυπόμουν για τον καθένα που θα είχε το ίδιο τέλος. Ήταν σχετικά από τους καλούς ηθοποιούς και πολύ καλύτερους από άλλους του επαγγελματος του. Ελαφρύ να ναι το χώμα από εδω και εμπρός. Ως εδω καλα...
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί αυτός ο ντόρος? Γιατί σε όποιο κανάλι και αν ανοίξω θα πρέπει να υποστώ όλους τους Σέρλοκ Χολμς της σκουπιδοτηλεόρασης μας που εξιχνιάζουν τα εγκλήματα. Έχω φρίξει από το να ακούω
''Και ήταν gay, και ψώνιζε Αιγυπτίους και ένας γκόμενος τον σκότωσε και οι πατημασίες με αίμα και οι μαχαιριές''!
Οκ παιδιά, κρίμα να μη ζει ο Κόναν Ντόιλ να βγάλει τον Σέρλοκ Χολμς σε νέες περιπέτεις και εσας να σας κάνει βοηθούς του! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Δεν με νοιάζει αν ο Σεργιανόπουλος ψώνιζε ζιγκολό ή αν έπαιρνε πρέζα. Δικαίωμα του καθενός να ζει όπως θέλει τη ζωή του ακόμα και ειναι αυτοκαταστροφικός!
Και έρχομαι στο δεύτερο σκέλος της απάντησης μου.
Μαμώτο, κάθε μέρα γίνονται σκοτωμοί, βιασμοί και τόσα κακουργήματα και δεν έχει βγει κανένας ''Ηρακλής Πουαρό'' της τηλεόρασης να εξιχνιάσει το έγκλημα!Δηλαδή σόρι και όλας, κάθε μέρα πόσες γυναίκες και παιδιά πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας και ούτε ενας δεν ενδιαφέρθηκε γιαυτά τα άτομα! Αλλά όταν μιλάμε για άνθρωπο της show biz πρωτοι να τρεξουμε να το παίξουμε ντετεκτιβ!
Αφήστε και τα έχουμε μάθει αυτα!Αντε για κανα 2 βδομαδούλες να χουνε θέμα τα μεσημεριανά και οι παλιοφυλλάδες, θα ''εξιχνιάσουν'' όλαα τα ''πειστηρια'' του εκλήματος, θα κατηγορήσουν Αιγύπτιους, Τούρκους, Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους θα αποκαλύψουν ''πιπερατες'' πτυχές της ζωής του Σεργιανόπουλου και μετα θα ασχοληθουν με την Καλομοίρα (ξανα).Αντε και τα ξέρουμε όλα αυτα πια!
Και αυτός είναι ο λόγος που εκνευρίζομαι, γιατί ξαφνικα ακούω από όλους να λένεεε λόγιααα και να μιλάνε λες και είναι οι δεν ξέρω ποιοι εγκληματολόγοι και να εξιχνιάζουν το έγκλημα λες και τους πήρε έφεδρους η ελας! Μια ζωή να μας αποσυντονίζουν και να μας κάνουν να ασχολιόμαστε με οτιδήποτε άσχετο εκτός από τα βασικά!
Άντε θεός σχωρέστον και τον Σεργιανόπουλο από όποιον και να πήγε. Όσες έρευνες και να γίνουν, όσους Αιγύπτιους και να πιάσουν πίσω δεν γυρνάει, εκτός βέβαια και αν οι τηλεσκουπιδάρηδες είναι και αλχημιστές και έχουν βρει κανένα ελιξηριο που επαναφέρει στη ζωή τα πτώματα...