Nα σού δώσω εγώ λοιπόν μια απάντηση, αν και δεν είμαι ειδικός επί του θέματος...
Υπάρχει (πιστεύω) ένα βασικό κριτήριο που θα σε βοηθήσει να διαλέξεις ανάμεσα στις δύο πρώτες, Tonelab και GT-10: η ευκολία. Για μένα η Tonelab αποτελεί μια ιδανική ίσως επιλογή για κάποιον που είναι σχετικά αρχάριος και θέλει να πειραματιστεί με ήχους και εφφέ χωρίς να μπλέξει με πολύπλοκα menu, ενώ η GT-10 (για μένα πάντα) είναι για κάποιον που έχει είτε αρκετή εμπειρία να χρησιμοποιήσει τις άπειρες επιλογές της, είτε πολύ χρόνο και όρεξη για εκτενείς πειραματισμούς. Aπό εκεί και πέρα η ποιότητα είναι στα αυτιά του χρήστη. Αν σού αρέσει εσένα, τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα ασυζητητί την Tonelab.
Όσον αφορά στην Rocktron, κι εγώ τελευταία την ανακάλυψα και δεν έχω ιδία γνωμη. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή. Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι οι πολύ καλές κριτικές που έχω διαβάσει για την ποιότητα των εφφέ και η ευκολία χρήσης σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή. Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα που θα κατέβω Λονδίνο να μπορέσω να κάνω ένα test, οπότε και θα μπορέσω να σού δώσω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου, αλλά ας μιλήσουν και οι πιο έμπειροι γιατί το θέμα με ενδιαφέρει...