Αποστολέας Θέμα: Τι μου προτινετε ;  (Αναγνώστηκε 8553 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
Απ: Τι μου προτινετε ;
« Απάντηση #25 στις: 24/06/08, 15:47 »
Sorry ρε συ αλλά το futura είναι το πιο άσχημο explorer σχήμα που έχω δεί στη ζωή μου! Ακόμα και τις πουπουλένιες explorer των zz top θα προτιμούσα απ'αυτή!  :-\

Αποσυνδεδεμένος PanouleXxX

• Θαμώνας
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 25/06/08, 00:27 »
Ασε τα πουπουλα βασιλιά και κοίτα τι έκανε το μικρο μου πεταλακι σημερα. Το εβαλα στην θεση του του mp3 με μια πατεντα. Πηρα ενα μικρο αρσενικο, απο την μια το εβαλα στην υποδοχη mp3 του ενισχυτη και απο την αλλη με ανταπτορα στο πεταλακι. Τωρα ο Spider II δεν χρησιμοποιει κανενα εφέ, αλλά λειτουργεί ως καμπίνα/ηχείο. Ετσι, οντως το Uber Metal είναι κορυφή!!!!

Κιθάρα δεν θελω προς το παρων, αλλα πιστευω οτι ο Line6 Spider Jam που έχει τα ντραμς επάνω σε συνδιασμό με το πετάλι θα είναι κορυφή για αυτό που θέλω στο σπίτι.

edit: Ξεχασα το λινκ:
http://www.youtube.com/watch?v=ZzDOkqk9Yoo
« Τελευταία τροποποίηση: 25/06/08, 11:25 από PanouleXxX »

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
« Απάντηση #27 στις: 25/06/08, 21:58 »
Κεφαλη μονο? Και απο που θα ακους?
Αν μιλας για λαμπατο καστομ (δεν ειπες μοντελο), θελεις οπωσδηποτε καμπινα για να λειτουργησει σωστα.
Αν μιλας για τρανζιστορατο (αυτους τους 100βατ με εφε), δεν θα παιξει ουτε εκει καλα, να μην πω για τον ηχο που εχει ο ενισχυτης απο μονος του... Το πεταλακι σου ειναι  ΟΚ παντως!
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος PanouleXxX

• Θαμώνας
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 26/06/08, 00:05 »
Τωρα ψηνομαι για διαφορα...

Καταρχάς είμαι της γνώμης οτι ο ενισχυτής πρέπει να είναι ανώτερος της κιθάρας. Οπότε το χρήμα πάει στον ενισχυτή και όχι στην κιθάρα. Η κιθάρα θα στοιχιζει όπως έχω καταληξει περι τα 550-600 Ευρώ max. Οποτε πιστεύω ότι στα ίδια χρήματα μπορώ να βρώ έναν καλό ενισχυτή. Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα χρήματα οι ενισχυτές δεν κάνουν για σπίτι (έτσι μου έχουν πει τουλαχιστον) οποτε αναγκαστηκα πρέπει να βρώ μια χρυσή τομή.

Αφού το πεταλάκι παίζει τζιτζί και μου αρέσει, δηλαδή έχω τα βρωμικα και τα γκάζια που θελω, πιστεύω πλέον ότι ένας Spider (ακόμα ένας δηλαδη) θα αποτελούσε λάθος κίνηση. Οπότε, καλό θα ήταν να αρχίσω να ψάχνομαι για λάμπάτο.

Τώρα όμως, δεν είμαι στην σωστή κατηγορία (Κιθαρες), να συνεχισω εδώ την ερωτηση περι ενισχυτη ή οχι ;

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 26/06/08, 00:37 »
Να σου πώ και εγώ την άποψή μου.. Είσαι και εσύ περίπου στην ίδια φάση που είμαι και εγώ.
Επειδή όλα τα θέματα που ανοίγουν με γενική απορία για ανανέωση του εξοπλισμού πάνε κάπως έτσι..

και επειδή το είδος μουσικής που παίζουμε απαιτεί κάπως πιο.. γεμάτο rig, εγώ θα σου προτείνω να φτιάξεις στο μυαλό σου ένα μακροχρόνιο πλάνο για την ανανέωση ολόκληρου του εξοπλισμού σου. Αυτό συνεπάγεται να αγοράζεις εξοπλισμό κάθε τόσο που θα μαζεύεις χρήματα, μέχρι να τελειώσεις με αυτό το rig που είχες στο μυαλό σου. Καλύτερα μιας και έχεις το πετάλι που σε ικανοποιεί ο ήχος του, ξεκίνα από κάποιον ενισχυτή. Θα έλεγα ότι σου κάνει κάποιος μονοκάναλος ενισχυτής με καλά καθαρά..όπως πχ ο Fender Pro Jr.

Αποσυνδεδεμένος Stel Andre

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stel Andre
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 27/06/08, 04:25 »
Συμφωνω  με τον Ραζ. Απ το να παρεις κατι τωρα και παλι να θες αλλαγη σε λιγο καιρο που οι απαιτησεις σου θα αλλαξουν και θα εισαι γνωστης περισσοτερων πραγματων, βαλε καλυτερα ενα στοχο ενος συνολικου εξοπλισμου. Κουτσα κουτσα θα τα παρεις καποτε.. Οντως ξεκινα με ενισχυτη που ειναι βασικος παραγοντας για την βελτιωση του ηχου σου, στη συνεχεια παρε μια κιθαρα που ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου. Μην επιλεγεις με βαση το χρωμα η το σχεδιο μονο,αλλα οπως ειπαν φιλοι εδω, δοκιμασε αρκετες στον ιδιο ενισχυτη σε καθαρο καναλι και προσεξε την ιδιαιτεροτητα της καθε μιας. Ποσο πριμα καουγεται η ποσο μπασα η ποσο γλυκια κλπ κλπ. Στη συνεχεια πας για κανα εφε οχι απαραιτητα πενταλιερα μιας κ δεν ειναι παντα και το πιο ευχριστο πραγμα αλλα και ξεχωριστα πεταλακια με τους ηχους που θες συγκεκριμενα.
S t e l   A n d r e  -  Δείτε με εδώ --->  http://www.youtube.com/c/stelandre