Εγώ επειδή τα τελευταία χρόνια μένω σε νησί και επειδή εδωπέρα δεν υπάρχει όυτε ένα αξιόλογο μαγαζί (υπάρχουν μαγαζιά αλλά οι πωλητές είναι παντελώς άσχετοι με το θέμα ηλεκτρική κιθάρα, σε σημείο να σου πέφτουν τρίχες από το κεφάλι σου με τις παρατηρήσεις τους) ψωνίζω αποκλειστικά από musicstore.
Τιμές τέλειες, φοβερή εξυπηρέτηση και σημαντικότατο σου στέλνουν αντικαταβολή όσο ακριβό πράγμα και να πάρεις.
Γι`μένα αυτό είναι φοβερή εξυπηρέτηση, κάτι που δεν το βλέπεις σε online καταστήματα.
Από εκεί και πέρα μιας και μιλάμε για ελληνικά καταστήματα, κορυφαίο ήταν το μαγαζάκι-αντιπρόσωπος της fernandes επί της Ακαδημίας, δίπλα από την Ζωοδόχο πηγή. Ό άνθρωπος μου συμπεριφέρθηκε τέλεια από την αρχή, με βοήθησε να κάνω σωστές επιλογές (δεν τις μετάνιωσα ποτέ) και υπέμεινε όλη την περιέργεια μου τις ώρες που καθόμουν εκεί, χωρίς μάλιστα να του έχω σκάσει τίποτα από λεφτά. Όταν διάλεγα την πρώτη μου καλή κιθάρα, μου είχε κατεβάσει το μισό μαγαζί να δοκιμάσω, τα ίδια και με τον ενισχυτή (marshall valvestate100), τον οποίο μάλιστα μου τον έφερε στο σπίτι μου με την βέσπα του, γιατί εγώ δεν είχα μεταφορικό μέσο...
Την κιθάρα που πήρα από εκεί (fernandes Le stratocaster) την έχω ακόμα μετά από 15 χρόνια και αν και περνάει την τρίτη της αναπαλαίωση, εξακολουθεί να είναι βασικό axe στην συλλογή μου...
Για τισ φόλες που έχω φάει σε άλλα καταστήματα δεν θα μιλήσω, έτσι και άλλιως όλοι λίγο πολύ τους γνωρίζουμε ποιοι είναι...