Το που μπορούν να βρεθούν τέτοιες πένες δεν γνωρίζω. Πάντως σε ελληνικά μαγαζιά με μουσικά είδη που έχω πάει μέχρι τώρα δεν πωλούνται τέτοιες πένες και οι περισσότεροι μαγαζάτορες που ρώτησα ούτε καν είχαν υπόψιν τους πως υπάρχουν τέτοιες πένες.
Παρ όλα αυτά, θυμάμαι μικρός (κάπου 6-8 χρονών πρέπει να ήμουν), ένας φίλος του πατέρα μου είχε τότε μαγαζί που πουλούσε κοχύλια, αστερίες, καρκάσες οστρακόδερμων κλπ. Θυμάμαι που έδωσε στο πατέρα μου ένα κομμάτι από καβούκι χελώνας. Ο πατέρας μου τότε με πολύ κόπο και υπομονή έφτιαξε αρκετές πένες για το μπουζούκι του και του κράτησαν αρκετά χρόνια. Ακόμα τις θυμάται και έχει να λέει για τον καταπληκτικό ήχο που έβγαζαν.
Θέλω να καταλήξω, πως ίσως βρεις κανένα κομμάτι από καβούκι χελώνας, σε κάποιο μαγαζί που πουλάει κοχύλια και θησαυρούς της θάλασσας... Και πες πως βρεις, θα μοχθήσεις αρκετά ώστε να κόψεις πένες στα μέτρα σου. Άσε που πρέπει να "πιάνουν" τα χέρια σου με τα κοψίματα και τα λιμαρίσματα..
Σίγουρα δεν είναι ηθικά σωστό να σκοτώσει κάποιος μια χελώνα για πένες, αλλά αν μια χελώνα είναι για κάποιο λόγο ήδη νεκρή, τότε γιατί να μην αξιοποιηθεί κάθε τι που μπορεί να προσφέρει το νεκρό σώμα της...
(Εγώ προσωπικά τα τελευταία χρόνια, έχω βολευτεί και βγάζω τον ήχο που θέλω με τις πλαστικές jazz I)