Φίλε Serviani αυτό που αναφέρεις έχει πέσει τουλάχιστον στην δική μου αντίληψη, χωρίς να έχω όμως αδιάσειστα στοιχεία.
Όσον αφορά στο θέμα που έθιξα πάντως, ξανατηλ.στον Ζόζεφ στον Πειραιά και μου είπε πως Δευτέρα - Τρίτη θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει...Στη Θεσσαλονίκη πάντως το κατάστημα έκλεισε σίγουρα και από ότι κατάλαβα το ίδιο συνέβει και στο αντίστοιχο στην Αθήνα...
Αν πάω θα ρωτήσω επί προσωπικού και θα παραθέσω πληροφορίες ακόμα πιο εμπεριστατωμένες...
Πάντως για να διαπιστώσουμε πού φτάνουμε, γιατί δεν πάει καλά η αγορά και γιατί προφανώς ούτε ο ΖΟΖΕΦ μπορεί να κρατηθεί είναι απλά τα πράγματα.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπε πως η Taylor 514ce υπάρχει διαθέσιμη.
Η τιμή της μετρητοίς ανέρχεται σε μόλις 2.799 ευρώ (ρέστα ένα ευρώ για μία τσίχλα

ενώ την ίδια στιγμή ο Thomann την δίνει 2599 ευρώ, ενώ από musiciansfriend
2.649$ που αντιστοιχεί σε περίπου 2200 ευρώ (λιγότερο είναι) μαζί και με το 23% του τελωνείου...
Το θέμα των τιμών έχει χιλιοσυζητηθεί και δεν θέλω να το ξαναθίξω, σαφέστατα προτιμώ να παίξω και να αγοράσω την κιθάρα που μου άρεσε αλλά ακόμα και τώρα τα ελληνικά καταστήματα δεν ενημερώνονται λίγο, τουλάχιστον ως ένδειξη σεβασμού στον καταναλωτή...Αυτά...
cu!
P.S Kατάστημα πώλησης cds στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως από δω και στο εξής η πώληση θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω internet. Χθες έπεσε στην αντίληψή μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.