Ωραίος είσαι MACMISIAS, αντί να αγοράζεις την δικιά μου μετα-παραδοσιακή ποίηση αγοράζεις την μετα-μοντέρνα του analogio. Που έχει πάει το μότο σου: "προτιμάτε τα Ελληνικά προϊόντα"? Εε?
Αυτό το θέμα έχει καταντήσει σε "οδηγίες προς ναυτιλομένους, εποχουμένους, οικονομημένους κοκ". Σε λίγο δεν θα υπάρχουν θύματα στον κόσμο.

Τέλος πάντων. Καλή η προσπάθεια, αλλά την κεντρική ιδέα μπορούσες να την αποδώσεις με.... για να δω.... με 1, 2, 3....., με 10 το πολύ λέξεις.
Για να βάλω κι εγώ την πινελιά μου στα όσα καταμαρτυρούνται θα αναλύσω τι είναι αυτό το χρήμα που ο analogio το λέει άλλοτε κίβδηλο, άλλοτε διαλυτικό παράγοντα (σαν το νέφτι ένα πράμα).
Πρώτ' απ' όλα για να κάνω τα πράγματα πιο απλά θα μικρύνω λίγο την γη. Έστω ότι η γη είναι μια οικογένεια. Ένας μπαμπάς, μια μαμά και τρία παιδιά. Αυτή η οικογένεια λοιπόν θεωρούμε ότι είναι πλήρως αυτάρκης, τουτέστιν ό,τι χρειάζεται το παράγει η ίδια. Άλλο μέλος φτιάχνει τα τρόφιμα, άλλο τα έπιπλα, άλλο τα μηχανήματα κοκ. Κάποτε όμως ο αρχηγός της οικογένειας βλέπει ότι μερικά μέλη τεμπελιάζουν, δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει για να περνούν όλοι καλά. Οπότε σκέφτεται ένα κολπάκι: "Για να δουλεύουν όλοι πλήρως, θα τους παραμυθιάσω. Θα τους δίνω υποσχέσεις για πράξεις, τις οποίες έτσι κι αλλιώς θα τις έκανα. Και τι έγινε? Δεν τους κοροϊδεύω!" Για να είναι όμως κάθε υπόσχεση χειροπιαστή και για να υπάρχει δικαιοσύνη, έφτιαξε ένα σύμβολο για κάθε υπόσχεση. Ας υποθέσουμε ότι αυτό το σύμβολο ήταν χάντρες. Όποιος λοιπόν είχε χάντρες θα πήγαινε βόλτα, θα έκανε μπάνιο, θα μπορούσε να ζωγραφήσει ή να παίξει μουσική κλπ. Έξυπνος ο γέρος. Τα κατάφερε μια χαρά. Άρχισαν όλοι να δουλεύουν σαν ρομποτάκια.
Όμως στην συνέχεια όλοι δούλευαν όχι για να κάνουν σωστά την δουλειά, αλλά για να έχουν υποσχέσεις. Ανταγωνιζόνταν όλοι για το ποιός θα έχει τις περισσότερες υποσχέσεις, για το ποιός θα μπορούσε να πάει περισσότερες βόλτες δηλ, να παίξει περισσότερη μουσική, να κάνει περισσότερο μπάνιο. Κι έτσι σπαταλούσαν όλον τον χρόνο τους για να κερδίσουν τις υποσχέσεις, και δεν τους έμενε χρόνος για να κάνουν τις υποσχέσεις πράξη. Και περάσαμε εμείς καλά κι αυτοί χάλια!
Κι επειδή πρέπει να πάω κι εγώ να κερδίσω περισσότερες υποσχέσεις και δεν έχω άλλο χρόνο για την διαδυκτιακή μου επικοινωνία σας αφήνω να μαντέψετε ποιά είναι η απόλυτη οδηγία διάσωσης.