Εγω παλι θα σου πω να πας να ακουσεις οσο πιο πολλους ενισχυτες γινεται, ακομα και καποιους που δεν σκεφτεσαι. Οταν αγοραζεις κατι (και ειδικα κατι ακριβο) δεν εχει σημασια το οποιοδηποτε hype και γνωμες αλλων για αυτο, παρα μονο η δικη σου προσωπικη αποψη.....
...... Εγω προσωπικα πιστευω οτι οι rectifier ειναι καλοι για ρυθμικα και ειδικα πιο nu metal φαση, αλλα για solo δεν μου αρεσει ο ηχος τους, σε αντιθεση με την σειρα Mark που κανει πολυ περισσοτερα πραγματα (για μενα παλι).....
AΚριβως αυτο!
Δοκιμασε οσα περισοτερα μπορεις χωρις να κολας σε μαρκες! ΚΑι εγω εχω την ιδια αποψη για ρεκτιφαιερ και μαρκ.
Επισης ΦΟΒΕΡΟ ρολο στον ηχο που θα ακουσεις απο εναν ενισχυτη παιζει και το σε τι καμπινα θα τον βαλεις, υπαρχουν ΤΡΕΛΕΣ διαφορες απο καμπινα σε καμπινα, ακομα και αν ειναι σχεδον ομοιες.
Οσον αφορα τους ενισχυτες που ειπες... ο ν2 δεν ειναι και τοσο δυνατος παρ'ολα τα 400 βατ, γιατι ειναι τρανζιστορ και παιζει καλα και χαμηλα... βεβαια αν θελεις παει και πολυ δυνατα, και το καλο ειναι οτι οσο τον δυναμωνεις η ηχητικη του ταυτοτητα μενει στα ιδια επιπεδα... πολυ καλος, τον εχει ενας φιλος... σε ρυθμικα ομως τον ειχαμε βαλει διπλα σε εναν ντουαλ-ρεκτ. σολο, και ο ρενταλ ειναι εξαφανιστει... μετα βαλαμε τον ντουαλ διπλα στον μπογκνερ μου και εξαφανιστηκε ο ντουαλ

Οι κρανκ δεν πιστευω οτι αξιζουν, περνεις εναν ρανταλ τρανζιστορ με σχεδον ιδιο ηχο και πολυ λιγοτερα χρηματα, και γλυτωνεις και τις λαμπες...
Επισης, ο ν2 του φιλου, εκαιγε συνεχεια ασφαλειες, και εχω ακουσει οτι το κανουν πολλοι ν2 αυτο.
έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς οτι στο ebay τον έχουν ως και 900$(
),ενώ τους engl τους έχω δεί μόνο σε thomann γυρω στα 1100 ευρώ το κεφάλι απο screamer στα 950 μέχρι powerball στα 1400
χμμμμ 
Εκει που εχουν φτασει τα μεταφορικα και τα τελωνεια, αυτο ανετα θα σου φτασει 1200+ ευρω, χαλαρα...
Επισης, αυτοι που τους βλεπεις με $800 εχουν αλλαξει 25 ιδιοκτητες πριν και εχουν του κοσμου τα προβληματα, μολις τον παρεις θα ψαχνεις να τον δωσεις, καλα θα ειναι να μεινεις μακρυα απο τετοιες λυσεις (εκτος αν βρεις κατι εγγυημενα καλο σε καλη τιμη).
Επισης ΗΠΑ εχουν 110 βολτ, οποτε θα πρεπει να παρεις και εναν μετασχηματιστη που κανει τα 220 που εχουμε εδω 110, το οποιο σημαινει εξτρα κοστος και εξτρα ΒΑΡΟΣ αν θελεις να τον μετακινεις.