Mια αποψη για τις Epiphone LP δεν εχετε..?Τιποτα να αντιπροτεινετε στα ιδια λεφτα..η λιγοτερα..
Μια χαρα κιθαρα η Epiphone για τα λεφτα της, κ εγω τη standard εχω κ ημουν ικανοποιημενος αρχικα (ασχετο που εβαλα EMG μετα απο 5-6 μηνες γιατι ηθελα αλλαγη στον ηχο

).
Αρκετα γερη κατασκευη αν κ λιγο βαρια για να παιζεις ορθιος, τα καθαρα της για μενα λιγο πιο ικανοποιητικα απο τα βρωμικα γιατι σε low gain καταστασεις ειναι λιγο flat ο ηχος αλλα αν δεν παιζεις υπερκαφριλες πιστευω θα εισαι οκ

Για hard rock (στυλ AC/DC κλπ) πολυ καλη οπως κ για blues, γενικα εχει ωραιο μπασο ηχο κ αμα τη ζορισεις βγαζει ωραια βρωμια. Παντως να εχεις ενα πραγμα στο νου σου κ πρεπει να τη δοκιμασεις οπωσδηποτε την κιθαρα πριν σκεφτεις να την παρεις, απο 14ο ταστο κ μετα λιγο δυσκολα τα πραγματα, για σολο ζοριζεσαι αρκετα γιατι εμποδιζει πολυ το ξυλο που εχει πισω στο λαιμο κ θελει αρκετο χρονο για να συνηθισεις. Εμενα που ειναι η 1η μου κιθαρα πλεον δε με ενοχλει τοσο κ ισα ισα μου καθεται πιο καλα μια les paul παρα μια strat στυλ.
Ασε που για μενα ειναι απο τις πιο ομορφες κι8αρες, καθομαι ωρες ωρες κ τη χαζευω κ οσο ζορικη κι αν ειναι στο παιξιμο πολλες φορες, δν την αλλαζω!
Ελπιζω να βοηθησα κ στην τελικη οπως θα σου πουν κ αλλοι εδω, παρε οτι σου κατσει πιο καλα κ σε βολεψει