Απ'ότι βλέπω
zeromancer η κύρια ανησυχία σου είναι στον μηχανισμό των 2 πεταλιών.. Από την εμπειρία μου και με τους 2 έχω να πω ότι το wah τύπου Cry Baby (εφεξής CB) είναι πιο βολικό στο ότι μπορείς να ελέγξεις καλύτερα το sweep του wah.. Από την άλλη πλευρά, το wah τύπου Morley (εφεξής Μ) είναι σαφώς πιο γρήγορο.. Ο λόγος είναι απλός.. Το πάνω-κάτω είναι πιο γρήγορο από το μπροστά-πίσω αλλά σίγουρα όταν ανεβοκατεβαίνει το πόδι δεν έχει τον έλεγχο και το stability που έχει όταν πηγαίνει μπροστά-πίσω (σκέψου ότι θα νιώθεις κάπως σαν πελεκάνος

).. Το CB έχει το άλλο χαρακτηριστικό ότι μπορείς να το "αφήσεις" σε μία κλίση και να παίζεις σε μια συγκεκριμένη τονισμένη "συχνότητα" ενώ το Μ απλά επανέρχεται (εκτός αν είσαι μαζόχας και το κρατάς πιεσμένο σε ένα συγκεκριμένο ύψος όσο παίζεις

).. Τέλος το CB έχει το switch το οποίο είναι μια επιπλέον κίνηση όταν παίζεις και πολλές φορές σε αγχώνει για το αν θα το πατήσεις εγκαίρως ή όχι.. Βέβαια πολλοί χρήστες του CB λένε ότι πλέον δεν σκέφτονται καν το πάτημα του switch.. Το Μ απλά είναι step'n'play.. Τέλος το Μ θεωρείται ότι αντέχει περισσότερο λόγω της έλλειψης του switch, το οποίο όπως έχω διαβάσει σε αρκετά reviews χαλάει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα..
Αν ρώταγες την προσωπική μου γνώμη, πιο χρήσιμο θα σου φανεί το CB.. Τα κομμάτια που απαιτούν την ταχύτητα του Μ (π.χ. Steve Vai's The Audience is listening) είναι πολύ λιγότερα από τα κομμάτια που απαιτούν κοντρολάρισμα και έλεγχο (π.χ. Flower King's Dissonata).. Τώρα σαν ήχο, την άποψη μου στην έχω πει.. Μακράν το CB, αλλά δεν αποκλείω η Morley να έχει βγάλει κάποιο wah με καλύτερο ήχο απ' ότι το Bad Horsie 2.. Αυτά.. Μακάρι, αν ήσουν στην πατρίδα, να πέρναγες να τα ακούσεις και τα 2 concurrently και να συγκρίνεις..