τσου....υπάρχουν άπειρες εκτελέσεις ανάμεσα στα μάτια του συγκεκριμένου κομματιού...
Και υπάρχουν άπειρες εκτελέσεις/καρικατούρες/κακέκτυπα που κάνουν αυτό που βλέπω να κάνεις και εσύ...την εύκολη λύση...
Αν νομίζεις πως είναι τόσο έυκολο τότε γιατί τα σηκώματα σου ήταν λάθος? και γιατί δεν υπάρχει ούτε μια φράση σε αυτό που ανέβασες? δεν ήθελες? ε τότε έκανες λάθος εκφραστικό, καλλιτεχνικό, εγκεφαλικό και ανθρωπιστικό....
Εγω λεω πως δε μπορείς και απλά τώρα παραμυθιάζεις εδώ τον κόσμο που κοιτάει με δέος κάτι που δε μπορεί να κάνει στην κιθάρα αλλά στην ουσία του είναι άχρηστο....υπάρχουν βέβαια και άλλοι που ξέρουν τι ακούν....
Και λέω πως δε μπορείς γιατί απλά αν δε μπορείς να καταλάβεις τι κάνεις λάθος (πχ στα σηκώματα) τότε πως γίνεται να το διορθώσεις???
Δυστυχώς είμαι απο τους λίγους που λένε τα πράγματα όπως είναι γιατί οι περισσότεροι λένε απλά "δε βαριέσαι...." ...εντάξει...επειδή εγώ λοιπόν είμαι άνεργος αυτη τη στιγμή και βαριέμαι ...τα λέω...γιατί απλά δε μ'αρεσει να μου το παίζουν μάγκες στα γυναικόπαιδα ....
Τέλος πάντων φίλε μου....συνέχισε αυτό που κάνεις....απλά σκέψου για λίγο τι είναι αυτό που κάνεις και λυπήσου τους υπόλοιπους που δε φταίνε σε τίποτα να ακούν για τα προβλήματα που έχουν στο Κολωνάκι και πόσο ωραίο μαλλί έχει η ποπίτσα και το πόσο μπρατσαράς είναι ο γιώργος....
ήμαρτον πια....
Η κριτική μου.....
Ωραία sweep κάνεις ...μπράβο, μακάρι να έκανα και εγώ τέτοια sweep...αλλά σαν ύφος νομίζω το έχασες τελειώς το κομμάτι....
Επίσης κάτι που θα έπρεπε να είχες παρατηρήσει πρώτος εσύ σαν μουσικός είναι πως στο παίξιμο σου δεν υπάρχουν φράσεις....πως να μιλήσεις χωρίς φράσεις?
Κάποια σηκώματα σου ήταν λίγο off..
Για τον ήχο σου δε νομίζω πως πρέπει να γίνει λόγος εφόσον δε προσπάθησες για την ηχογράφηση αλλά για το παίξιμο...
Πάντως για την ιστορία και μόνο αν το ακούσεις 2-3 φορές ο ήχος γίνεται λίγο ενοχλητικός ΜΕΣΑ ΑΠΟ το παίξιμο σου καθώς επικεντρώνεσαι υπερβολικά στα ίδια σηκώματα και στεκεσαι πάντα στις ίδιες νότες με αποτέλεσμα να αποτυπώνεται, με απλά λόγια, ένα άσχημο βουητό για το οποίο δεν φταίει καθόλου ο ήχος σου αλλά το παίξιμο σου...
Μια φιλική συμβουλή θα ήταν να μην προσπαθείς να υπάρχει παντα η κιθάρα σου σε αυτό που ακούγεται σαν τον εγωιστή που ανοίγει το στόμα του κ δεν αφήνει κανέναν άλλο να μιλήσει....έτσι θα σπρώξεις τον εαυτό σου παίζει φράσεις και να υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό που παίζει, αντί να είναι φλύαρο αυτό που ακούγεται....στο κάτω κάτω δε νομίζω να έχεις και τόση εμπειρία ώστε να προλαβαίνεις καν να σκεφτείς τι θα παίξεις, γιατί ακόμα και στον αυτοσχεδιασμό κάτι σκέφτεσαι...
Αποτέλεσμα αυτού του λάθους είναι το να ανακυκλώνεις τα ίδια στο παίξιμο σου και ορισμένα πράγματα που ενδεχομένως να τύχει να κάνεις λάθος, να τα επαναλάβεις ξανά και ξανά και ξανά...χωρίς όμως να δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να ακούσει τα λάθη που κάνει...
Επίσης reverb δεν υπήρχε με την έννοια του effe ...δε ξέρω πως του ήρθε και το είπε αυτός που το είπε...μάλλον κάπου μπλέχτηκατε με την αναφορά που έκανες για μένα
Και κάτι τελευταίο επειδή απο ότι συνέχεια λες και ο ίδιος αγαπάς τον malmsteen ....
Οποιοι τον σέβονται και τους αρέσει το κάνουν αυτό απο εκτίμηση για τα πράγματα που έχει γράψει και την εκτέλεση αυτών....
Προσπάθησε λοιπόν να με πιστεψεις για δικό σου καλό πως δεν υπάρχει ούτε ένας ...μα ούτε ένας οπαδός του malmsteen που θα άντεχε να τον δει να παίζει αυτό το κομμάτι live και κατα συνέπεια να αυτοσχεδιάζει.....έχεις ιδέα πόσο κράξιμο τρώει στα live για την ακατάσχετη φλυαρία του και το "απρεπες" παίξιμο?
Μάλλον όχι....κακός συνδιασμός είναι οι λέξεις και φιλικά λοιπόν, πρόσεξε γιατί ο malmsteen που εισπράττει αυτά απο τον κόσμο έχει και κάποιους να τον δοξάζουν για αυτά που έχει γράψει γιατί απο παίξιμο έχει φλομώσει ο τόπος......
Συμπέρασμα....το παίξιμο αυτό χωρίς "background" είναι τόσο μα τόσο του κιλού όσα και τα video με arpeggio στο youtube....
Δεν είναι όμως αυτό η κιθάρα....