justin ή Γιάννη;απόλυτα κατανοητός.
Ένα πρώτο μεγάλο (δικό μου ίσως;) πρόβλημα είναι πως βασανίζομαι κάθε φορά, πως σε ποιόν και με ποιό όνομα... να απευθύνομαι...
Αυτό φαντάζομαι είναι ένα πρόβλημα που δεν θα μας το λύσουν οι administrators...(ίσως γιατί δεν είμαι μόνος) αλλά εμείς...
Μπορούν όμως να κάνουν κάτι για τον περιορισμό των πέντε μυνημάτων....ανα 24 ωρο;;;; Πιστεύω πως σε αυτόν τον χώρο ''γέννησης'' όπως είπε και η
pinelopi οι περιοριστικοί κανόνες έκφρασης, δεν αρμόζουν. Ισως θα έπρεπε να υπάρξουν ανα θέμα και όχι ανα 24ωρο.....
MISTREATED στην ουσία επικεντρώνομαι...στο θέμα και θελω να ρωτήσω τον
Neikosπου μπορεί να αποδίδει εκείνος την έλλειψη κίνησης στο συγκεκριμένο θέμα που παρέθεσε... και που εγω παρακολούθησα με θλίψη την εξελιξή του;
Θλίψη ξέρετε γιατί;
Γιατί
Μαργαρίτα (σ' αυτό το επίπεδο ως ποιητής και όχι ως στιχουργός κι εγώ) εδώ και χρόνια θλίβομαι απο την γενικότερη αποστροφή της ''μάζας'' απο την τέχνη που λίγο πολύ, όλοι μας υπηρετούμε...
Δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς σε αυτό, άσχετα με τα γιατί, του καθε ενός.
Αυτό το γεγονός όμως, προκαλεί αλυσιδωτά αντιδράσεις σε όσους κινούν τα νήματα...π.χ. Εκδοτικούς οίκους.
Η πρώτη απάντηση που θα εισπράξεις, συνοδευόμενη απο ένα απροσδιόριστο χαμόγελο... θα είναι... ναι ξέρετε,πολύ καλό δείχνει, αλλά... ποιός διαβάζει ποίηση σήμερα;
Neikos αν τώρα κι εδώ, το συγκεκριμένο θέμα,έχει αδρανοποιηθεί...μάλλον οφείλετε σε αυτό που όλοι θα πρεπε να πολεμάμε. ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...
Πέρισυ μιλώντας με την Τάνια Τσανακλίδου (για κάποιους στίχους μου που της έδωσα) μου είπε να θυμάμαι πως δεν έχει καμμία σημασία εν εκείνη τους κάνει κάτι ή όχι...Σημασία έχει πως εγώ, μπορώ και εκφράζομαι μέσα απο την ποίηση και κατ' επέκταση για ''το Στέκι'' ο καθε ένας μας... Το που θα φτάσει ο κάθε ένας, και με ποιόν τρόπο δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να βελτιώσουμε τις επιδιώξεις της ''μεγάλης οικογένειας'',να κρίνουμε επικρίνουμε και κατακρίνουμε ότι διαιωνίζει μια πορεία φθίνουσα...σε όλες τις μορφές της.
Παραδειγμα 2ο. ΦεστιβάλΤραγουδιού Θεσσαλονίκης....Πόσοι απο εμάς (ή εσάς φίλοι επισκέπτες),το έχουμε εμπιστευθεί; Εγώ...για πρώτη φορά πέρισυ.
Μου στοίχισε συνολικά 350 ευρώ (δικαίωμα συμμετοχής,πρόβες εγγραφές.κ.λ.) Εκείνο όμως που μου στοίχισε περισσότερο απο όλα, ήταν η απογοήτευση στα μάτια όλων των ανθρώπων που συμμετείχαν μαζί μου, όταν διαπιστώσαμε το μέγεθος της ''απάτης''. Μια επίσκεψη στο φόρουμ του, θα δείξει στον κάθε ένα σας τι εννοώ...
(εκτός αν κάποιος εδώ δύναται να υποστηρίξει, βλέποντας και το παρακάτω απόσπασμα,πως στέκουν οι χρονικές αναλογίες αξιολόγησης και μπορεί να πείσει πως για τα τραγούδια που προκρίθηκαν... ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία...)
Να σημειωθεί οτι το 2007 για 800+ συμμετοχές, όπως φαίνεται και στο http://www.festivaltragoudiou.gr/news.asp?id=322850 απο τον αριθμό 837 του τραγουδιού ''πονώ που δεν πονώ για σένα'', καταναλώθηκαν 5 !!! ημέρες όπως φαίνεται και στο http://www.festivaltragoudiou.gr/news.asp?id=321524
800 τραγούδια χ 4 λεπτά = 3200 λεπτά
συνεπώς η εννεαμελής επιτροπή αφιέρωνε 10,5 ώρες περίπου την ημέρα ΚΑΘΑΡΗΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ακρόασης (χωρίς διαστήματα διαλειμμάτων)
10,5 ώρες χ 60 λεπτά = 630 λεπτά ανά ημέρα
630 λ.α.η. χ 5 ημέρες = 3150 λεπτά που αντιστοιχούν σε κάτι λιγότερο απο 5 ημέρες.
προσπαθώ να καταλάβω που βρέθηκε ο χρόνος...
Φιλικά Ίωνας
Να επισημάνω πως τον Ιωνα που υπογράφει, δεν τον γνωρίζω.
Μαργαρίτα το τραβάει αλήθεια ο οργανισμός μου...Γέλασα πολύ με αυτό!
x-versous κι εγω πιστευω πως ένα φόρουμ μπορεί να κάνει πολλά...δηλαδή όλοι εμείς.
qrusticks να σαι καλά...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...