Λαμπρά Λάμπρο, συγχωρεμένος.
Μια πρόταση: Εφόσον θα είναι μαζί μας και ο αδμηνινστρούκτορας Βραζίλης (σ' έσκισα Χολιδόχε), ο οποίος είναι σαϊνι στα ηλεκτρονικά, να φροντίσει μαζί με τον Λάμπρο που το λέει η περδικούλκα του να έχουν γραμμική (on line) μετάδοση της συγκέντρωσης, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν ψυχή τε και κυβερνοσώματι και μέλη τα οποία είναι αδύνατον να έρθουν όπως η Ρηνιωκουζουλοτέτοια ή ο Αλεχ68, ή άλλα τα οποία εξαιτίας κάποιου καπρίτσιου της τύχης δεν θα καταφέρουν να έρθουν.
Νομίζω ότι ο Διόνυσος έχει ασύρματη πρόσβαση, ο Χολιδόχος θα έχει το λαπτοπιτάκι του και ο βραζίλης τις γνώσεις, είναι δε και πιο οικολογική πρακτική. Σκεφτήτε πόσα καύσιμα θα σωθούν.
Neikos, η amfenster γράφει τώρα τελευταία μόνο όταν θέλει να με στιλιτεύσει, κι αυτό με φτειάχνει διότι γνωρίζω ότι έτσι ξεκινούν οι δυνατοί κυβερνοέρωτες. Και προσέκτε μην πάρετε όλοι τα μέτρα σας, αφήστε να λένε τις γυναίκες θέλουν να μας ανακατώσουν. Αν πάρω τα μέτρα μου μαζί μου, χρειάζομαι , τουλάχιστον, μια ροτόντα με διάμετρο 2,5 μ για να τα απιθώσω.
Αμφεστέρα, ψυχή μου, δεν θα χρειαστείς οξυγονοκόληση, μην κουράζεσαι και μου πιαστείς! Για να σε προϊδεάσω: 1,95, ηλιοκαμένο αθλητικό κορμί, πράσινα φλογερά μάτια, κάτασπρα δόντια, κατάμαυρα μαλλιά. Ένας τυπικός Κουβανός Δον Χουάν. Μέχρι κι ο Χολιδόχος θα νομίζει πως έφτασε επιτέλους στην Αβάνα.
Μια πληροφορία: το σώβρακο της πανοπλίας είναι από τιτάνιο. Αν επιμένεις στις συσκευές συγκόλησης θα σου πρότεινα από αργκόν και πάνω....
Ελπίζω να μην σας πειράζει που θα έρθω με τρια άτομα της προσωπικής μου φρουράς για να κρατούν ισορροπία?
Τέρμα τα αστεία. Θα σας ανακοινώσω μια απόφαση που πήρα κατόπιν ωρίμου σκέψεως:
Αποφάσισα να σας κάνω την τιμή και να δεχθώ την θέση του ισόβιου επίτιμου προέδρου του υπό ίδρυσιν συλλόγου στιχοπλόκων στην μπριζόλα... εεεε συγγνώμη στο στέκι των κιθαρωδών. Ο x-versous και οι υπόλοιποι έχετε δίκιο. Είμαι όντως καταλυτικό στοιχείο. Κάνω ένα μικρό απολογισμό της θητείας μου ως μέλος:
1) Σας έφερα κέφι. Προ papous (πΠ) σας είχε φάει η μουρτζουφλίαση και η μαυρίλα. Σας έδειξα πως δεν εκπίπτει η εικόνα σου όταν δείχνεις ότι μπορείς να γελάς. Μέχρι και το νείκος έβαλε σημαδάκι γέλωτος σε πόστ του.
2) Κατάφερα ανθρώπους που δεν είχαν σκεφτεί ποτέ τους να δημοσιοποιήσουν στιχάκια τους, να το κάνουν. Όπως τον Χολιδόχο, τον οποίο και θεωρώ πνευματικό παιδί μου, γιαυτό και τον τρέχω συνέχεια. Μην ζηλεύετε οι υπόλοιποι.
3) Σας έπεισα για την αξία της σάτιρας και σας δίδαξα την διαφορά της από την ειρωνία και τον σαρκασμό. Μεγάλη προσφορά αυτή.
4) Επέδρασα καταλυτικά στην αλλαγή της θεματολογίας του τόπου. πΠ το 90% ήταν καψουρόστιχοι τώρα είναι στο απολύτως φυσιολογικό 10%.
5) Η τεράστια αξία μου είναι εμφανής από το ότι άνθρωποι όπως ο Justin, ένας από τους εξυπνότερους που έχω γνωρίσει, επιθυμούν διακαώς να με γνωρίσουν.
Εν κατακλείδι έχω όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και μόνο ένα μειονέκτημα, την μετριο-φροσύνη. Αν και προσπαθώ να απαλλαγώ απ' αυτήν μετά από προτροπή του ψυχαναλυτή μου, του διάσημου Ζαν Μπον.