Κοινώς.....ύπνος.....ξυπνήσαμε λίγο στο 50ο....και ξαναπέσαμε για ύπνο στο 54ο....
Προσωπικά έχω πολλές αντιρρήσεις σχετικά με τα άτομα που παίζουν στην Εθνική, καθώς και τις θέσεις που παίζουν.
1. Καραγκούνης: Επιτέλους, ας μας πει κάποιος ξεκάθαρα που παίζει ο άνθρωπος;;;; Αμυντικό χαφ; Δεκάρι; Αριστερό εξτρέμ; Δεξί εξτρεμ;;;
2. Μπασινάς: Δλδ, αυτός ο άνθρωπος πλέον δεν μπορεί να τρέχει και να βγάλει μπαλιά;;; Πρέπει πρώτα να σταματήσει την μπάλα και να πάρει φόρα; Και, επίσης, μπαλιές συρτές, ήρεμες στο 1-2 μέτρα, δεν μπορεί; Σε κάποια φάση έβγαλε πάσα νομίζω στον Τζιώλη (αν δεν κάνω λάθος) και η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Τζιώλη από την δύναμε που την έστειλε ο Μπασινάς...
3. Τζιώλης: Μου φαίνεται λίγο νωθρός στο παιχνίδι του...έως πολύ νωθρός....
4. Σαλπιγγίδης: Κύριε Ρεχάγκελ...μπορεί και πιο πολύ στα άκρα να παίξει...είμαι σχεδόν σίγουρος....επιθετικός δεν είναι ο άνθρωπος;
5. Μάντζιος: Κύριε Μάντζιο, μπορείτε να ντριμπλάρετε και λίγο πριν σουτάρετε. Άλλωστε, μπορείτε να ντριμπλάρετε και αποτελεσματικότατα.
6. Βύντρα: Κάτω από ποιο σκεπτικό τον κάλεσε σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του; Δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω αν είναι καλός ή όχι, αλλά είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση κατά την άποψή μου, όπως και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πέραν του γεγονότος ότι είναι και αυτός νωθρός όπως και ο Τζιώλης.
7. Πλιάτσικας, Νίνης, Κουτσιανικούλης: ΠΑΛΙ ΡΕΣΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ....τους μεν 2 πρώτους τους έβαλε στο 89, τον τρίτο (που είναι και σε καλή ψυχολογική κατάσταση αυτήν την περίοδο) δεν τον έβαλε καθόλου.....
Δυστυχώς, αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιες οπαδικές βλακείες - αστικοί μύθοι που έχω ακούσει κατά καιρούς σχετικά με το ποιος καταρτίζει την ενδεκάδα......ίσως να μην είναι και τόσο βλακείες....ίσως.....εύχομαι να αποδειχθεί λάθος...