Salinas συμφωνώ κι εγώ μαζί σου .
Το πιο επικίνδυνο απ'όλα όμως ,είναι πως βλέπω οτι όχι μόνο μας φαίνεται λογικό ,το επικροτούμε κιόλας ..!!!
Τι δεν έχουμε καταλάβει ;Πως δεν είμαστε τόσο μακριά ο ένας από τον άλλον ..
Ο βενζινοπώλης που απεργεί είναι κι αυτός καταναλωτής βενζίνης όπως κι εγώ .
Ο υπάλληλος της ΔΕΗ φωνάζει για φθηνότερα τιμολόγια για όλους ΜΑΣ(μα που ζει κι αυτός ..)
Ο λαϊκατζής που τον βρίζουμε για τις ντομάτες ,αγοράζει κι αυτός κρέας από κάποιον άλλο .
Ο συνταξιούχος είναι ο πατέρας μου .
Η απολυμένη 55άρα -άνεργη και χωρίς ελπίδα- είναι η μάνα μου .
Ε λοιπόν ,δεν με νοιάζει αν όλοι αυτοί θα έτρωγαν περισσότερο ή λιγότερο ξύλο στο εξωτερικό !
Ε ναι ,υπάρχουν και ευσυνείδητοι αστυνομικοί ,που πολεμάνε μόνοι εναντίον όλων ..
Δεν είναι αυτοί το θέμα μας .Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να το σώσουν αυτοί οι λίγοι.
Δυστυχώς η εμπειρία μου έχει δείξει πως οι περισσότεροι ένστολοι υποφέρουν από σοβαρά συμπλέγματα εξουσίας .Αδιαφορώ γι αυτά φυσικά ,δεν είναι η αρμοδιότητα μου να υποδεικνύω ψυχολόγους .
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την λογική :Εσύ τους ψηφισες (!)
Έστω και το έκανα το απονενοημένο .
Τελείωσαν οι διεκδικήσεις μου ως την επόμενη τετραετία ;Ψήφισα δηλαδή κάτι τόσο τέλειο ,που κάθε αμφισβήτηση πρέπει να πνίγεται ;
Η αλήθεια είναι μια ,όπως αναφέρει ο φίλος παρακάτω .
Μα οι μπάτσοι αυτό ήταν πάντα, όπως και όλα τα όργανα τις τάξης σε όλες τις δυτικές κοινωνίες... Αφού το λύσαμε δεν πάμε και για κάνα καφέ που θέλω να κάνω και ένα διάλειμμα;
Μέτριο με γάλα .