Αποστολέας Θέμα: Κέρδισα!  (Αναγνώστηκε 8473 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Guitarero 240bpm

• Παλιός
  • Μοιάζει η ταστιέρα με δρόμο ταχείας κυκλοφορίας...
    • Προφίλ
Κέρδισα!
« στις: 24/10/08, 22:51 »
Γεια σας! Με λένε Αντώνη Ζαμπέλη και εδώ στο forum ίσως κάποιοι από σας να με έχουν δει ως Guitarero.

Είμαι ο νικητής του διαγωνισμού του Θοδωρή Ζήρα - http://www.theodoreziras.com/contest.htm

Το κομμάτι μου λέγεται "In vitro".

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε αν σας άρεσε η σύνθεσή μου!

Να'στε καλά

Αντώνης

http://www.myspace.com/zampelis

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
Απ: Κέρδισα!
« Απάντηση #1 στις: 28/10/08, 13:15 »
Γεια σου Αντωνη.Ακουσα το κομματι σου.Γενικα δεν ειμαι πολυ φαν αυτου του ολου στυλ.Το κομματι παρολα αυτα μου αρεσε καπως.Μπορεσα και το ακουσα ευχαριστα.

Εχω μια μικρη απορια.Και την λεω φιλικα παντα.Στο site στο myspace εχεις κατι αναφορες τυπου:"Antony is the winner of the Theodore Ziras Guitar Contest". η το αλλο..The solo secti​on of the song "In vitro​"​ conta​ins a passa​ge where​ Anton​y plays​ ~14 notes​ per secon​d.​ That is rough​ly 210-​220 bpm sixte​enth notes​!​

Και ρωταω λοιπον..αυτα δεν ειναι λιγο δειγματα..επιδειξης η ιχνη κομπασμου να το πω αλλιως?Η απλα το βλεπω εγω ετσι?Δλδ περα απο οτι δηλωνεις παντου νικητης διαγωνισμου,μιλας για το ατομο σου σε μερικα σημεια στο 3ο προσωπο.

Επαναλαμβανω και παλι..ο τονος μου αφορα απορια.Προς Θεου δεν σε κριτικαρω απλα μου κανει εντυπωση.

Παντα Φιλικα

P.S.:Το background στο myspace τα σπαει! ;)
It's all about the Groove!

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 28/10/08, 13:28 »
Γεια σου φίλε Bassman!

Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Το τρίτο πρόσωπο μπήκε λόγω περιγραφής στο youtube (το κείμενο μπήκε αυτούσιο στο myspace). Καμμία διάθεση μεγαλομανίας δεν υποδηλώνει. Η προβολή του όλου εγχειρήματος έχει σαν μοναδικό λόγο τη χαρά μου, αφού με την κιθάρα ασχολήθηκα πραγματικά σοβαρά από άποψη τεχνικής εδώ και ένα χρόνο.

Τώρα όσο για κομπασμό, δεν κομπάζω, απλά καμαρώνω για τον παραπάνω λόγο. Έχοντας γνωρίσει προσωπικά κάποιους από τους προηγούμενους νικητές του εν λόγω διαγωνισμού, θεωρώ μεγάλο κατόρθωμα και τιμή μου να πλησιάζω το επίπεδό τους, όντας ένας καθαρά εασιτέχνης κιθαρίστας με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Όσο για το στυλ μουσικής, μια ζωή μου άρεσαν τα blues και το κλασσικό ροκ (για να παίζω). Η "μαλμστινίτιδα" με χτύπησε στα 30! Δέχομαι ότι το shredding είναι για πιο ιδιαίτερο ακροατήριο. Μην παραβλέπεις όμως ότι το διαγωνισμό τον κέρδισα με ένα ολοκληρωμένο κομμάτι, με μελωδία, δομή και, ας πούμε, ολοκληρωμένο concept και όχι με 3 λεπτά χωσίματος. Όχι ότι δεν θα μπορούσα να χώνω για 3 λεπτά, απλά δε θα ήταν τόσο όμορφο το αποτέλεσμα (άσε που ξέρω πιτσιρικάδες που σε στεγνό χώσιμο με έχουν με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη :P :P ;D ;D).

Εν πάσει περιπτώσει, σε ευχαριστώ για το σχόλιο και ελπίζω τελικά να σου άρεσε το κομμάτι!

Φιλικά

Αντώνης

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #3 στις: 28/10/08, 21:08 »
Λοιπον οπως ειπα..δεν μου αρεσει το shredding.Μαλιστα ο μοναδικος shredder που ποτε συμπαθησα μια ζωη μαλωνε με τα χελωνονιντζακια! ;D

Ας σοβαρευτω τωρα..το κομματι ειναι μια χαρα.Η παραγωγη μου φαινεται συμπαθεστατη..και οι μελωδιες το ιδιο.Απο τεχνικη επισης απο οσο μπορω να κρινω το βρηκα καλο.

Επισης αν κ εκτιμω τον Ζηρα..δεν ξερω κατα ποσο με εντυπωσιαζει ενας διαγωνισμος τετοιου ειδους...και κατα ποσο εμενα προσωπικα μου λενε κατι οι διακρισεις τετοιου ειδους.Το θεμα του να καμαρωνεις τον εαυτο σου ομως..το καταλαβαινω απολυτα και ειναι σημαντικο πραμα για τον καθεναν μας.Οποτε αφου εισαι ευτυχισμενος και αισθανεσαι ωραια τοτε εγω να ευχηθω παντα τετοια και ας υπαρχουν ατομα οπως εγω που θα διαφωνουν.Αλλωστε το οτι κανουμε στην μουσικη η οχι ειναι για μας..και αυτο πρεπει να θυμομαστε.

Αυτα..keep walking..και εις ανωτερα..

• Παλιός
    • Προφίλ
Guitar shred: ευπρόσδεκτο ή ανάθεμα?
« Απάντηση #4 στις: 29/10/08, 09:16 »
Χαίρομαι που διευκρινίστηκε η...παρεξήγηση. Αν μη τι άλλο, θεωρώ κέρδος να σου αρέσει ένα κομμάτι από ένα μουσικό ιδίωμα αν μη τι άλλο παρεξηγημένο.

Η όλη φάση του shredding (ή του virtuosity καλύτερα) είναι κάπως ιδιαίτερη. Συμφωνώ ότι η τεχνική δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Υπάρχουν πολλοί κιθαρίστες που είναι απλώς φλύαροι και δεν έχουν τίποτα να πουν μουσικά. Υπάρχουν όμως κιθαρίστες που πατούν πάνω στην τεχνική τους για να κάνουν μεγάλα βήματα για τη μουσική.

Ας πάρουμε τον Malmsteen. Χαρακτηριστική και πολύ αμφιλεγόμενη περίπτωση:

Στα πλην:
- Είναι αρκετά φλύαρος
- 20-τόσα χρόνια μετά και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από neoclassical
- Είναι πραγματικά μονομανής, επιδειξίας και χρησιμοποιεί δακτυλισμούς εξωφρενικούς μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι κανείς άλλος   δεν μπορεί να παίξει έτσι
- Είναι ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στα εκπαιδευτικά video που έχει βγάλει κάνει φιγούρα και δεν προσπαθεί να μεταδώσει όσα ξέρει ή μπορεί

Στα συν:
- Έχει πεντακάθαρο παίξιμο
- Ο ήχος και το στυλ του είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και αυτό είναι από τα υπερατού ενός κιθαρίστα
- Αν μη τι άλλο έχτισε μόνος του το όλο κίνημα του neoclassical

Αν προσέξεις, στο σόλο του κομματιού μου κόπιασα ώστε οι 14 νότες το δευτερόλεπτο να ακούγονται πεντακάθαρα. Ακολούθησα τη λογική του πιο πάνω παχουλού κυρίου, ώστε ένα μουσικό κομμάτι ΚΑΙ να φαίνεται ΚΑΙ να είναι γρήγορο αλλά να ακούγεται ΣΩΣΤΟ.

Η θέση μου λοιπόν είναι ότι δεν πρέπει να πυροβολούμε την τεχνική. Η τεχνική βάση μας δίνει το πάτημα για να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να μπορούμε να ερμηνεύσουμε μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής. Δεν είναι αυτοσκοπός αλλά δεν είναι και ανάθεμα. Και στο κάτω κάτω, όλοι θέλουμε σε κάτι να ξεχωρίσουμε, να είμαστε καλοί (έστω και καλύτεροι από κάποιον άλλο). Γιατί πρέπει η μουσική να είναι απέξω? Μήπως ο Mozzart δεν ήταν τρελός φιγουρατζής? Ο Paganini δεν έκανε φιγούρα της τεχνικής του? Ή μήπως ο Rachmaninov (που για κάποιους πιανίστες είναι κάτι σαν ιερό δισκοπότηρο) είναι ο πιο μελωδικός συνθέτης που έχεις ακούσει? Και εν πάσει περιπτώσει, ο Eric Johnson όταν χώνει αβέρτα δεν είναι γ@μιστερός? Και παίζει μπλουζ! Και μάλιστα ωραία μπλουζ!

Βλέπεις ότι προσπαθώ να αποφύγω εκφράσεις του τύπου "Αν μπορείς παίξε έτσι και συ" γιατί ειλικρινά δε μου ταιριάζουν καθόλου. Έχω δει όμως πολλές τέτοιου τύπου συζητήσεις εδώ μέσα. Ας πούμε βγαίνει ο Σόβολος και δείχνει ένα κλιπάκι τεχνικής και ο κάθε κάφρος πετάγεται και λέει so what? Για να κρίνουμε ένα τόσο δουλεμένο κιθαρίστα δε χρειάζεται να παίζουμε το ίδιο καλά, πρέπει όμως να έχουμε χωνέψει και επεξεργαστεί την ΙΔΕΑ της μουσικής. Να ξέρουμε, να καταλαβαίνουμε.

Για να εξηγούμαστε, το παραπάνω λογίδριο δεν πάει για σένα, bassman, απλά είδα κάποια χωσίματα από άλλους στο Σόβολο και πήρα την αφορμή να του δώσω ένα heads up  ;D!

Αυτά λοιπόν. Μην πυροβολείτε τον κιθαρίστα. Τόσα χρόνια το λαμόγιο ο πιανίστας καλά τη γλίτωνε!!! :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 29/10/08, 10:57 »
καλημερα και απο μενα..δεν ειμαι καθολου φαν των κιθαριστικων τραγουδιων αλλα φιλε μου το δικο σου κατα εναν περιεργο τροπο δεν με εκανε να βαρεθω και να κουραστω...αν και παιζεις εμφανεστατα παπαδες το κομματι εχει παρα πολυ ομορφη ροη και σου μενει στο κεφαλι...σοβαρα πολυ ομορφο κομματι,με ουσια και καθολου "μπορω να παιξω 10000 νοτες σε ενα δευτερολεπτο....ακουστε με"...μ αρεσε...μπραβο.
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος grmako

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 29/10/08, 14:31 »
Πολυ καλό κομμάτι! Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος Alex Flouros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Seduce The Heaven
    • Προφίλ
    • Seduce The Heaven Official Webpage
« Απάντηση #7 στις: 29/10/08, 14:34 »
Καλησπερα...
Το κομματι σου μου αρεσε..Και συγχαρητηρια για τη νικη σου στον διαγωνισμο!
Η αληθεια ειναι πως και μενα μου χτυπανε "καπως" καποια πραγματα που αναγραφονται στη σελιδα σου..Αλλα αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο και οχι τη μουσικη..Οποτε οπως σου ειπα μου αρεσε η δουλεια σου..
Καλη συνεχεια.. ;)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #8 στις: 29/10/08, 16:30 »
Oκ..δεκτα ολα που λες.Παντως το επιχειρημα παιξε και συ αν μπορεις κ μονο σαν αναφορα για μενα ειναι ατοπο.Γιατι το ποσο καλος μουσικος θα γινει καποιος εξαρταται απο το πεισμα του.Πιστευω κ στο ταλεντο αλλα οχι αποκλειστικα.Ο οποιοςδηποτε μπορει να παιξει γρηγορα και καθαρα και δυσκολα κομματια..αρκει να το θελησει.Την τεχνικη την κατακτα ο καθενας μας..αρκει να δουλεψει σκληρα..για αυτο δεν μου λενε τπτ οι "γρηγορες" κ πολλες νοτες αν θες.Την αισθητικη ομως..την αντιληψη..το ηθος..και το συναισθημα θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολο να την βρεις.

Επισης φερνεις ως παραδειγμα καποιους κιθαριστες κ λες οτι κατακρινονται-ονοματα δεν θα πω καν..γιατι θα ειναι και διαφημιση ακομα..κατι που δεν θα κανω.Εγω προσωπικα δεν πιστευω τοσο οτι κατακρινονται επειδη ειναι καλοι τεχνικα κ τους ζηλευουν(δλδ θα υπαρχουν και αυτοι που ζηλευουν αλλα σε μειοψηφια) αλλα μαλλον επειδη κανουν επιδειξη και βγαζουν το προσωπο ενος μουσικα ναρκισσου εξω.Προτιμω εναν σεμνο μουσικο και καλο..παρα αυτον που μου λεει κοιτα ποσο γρηγορα παιζω..η ποσες νοτες βγαζω.Στην τελικη η μουσικη μιλαει απο μονη της.Και εχω γνωρισει και πολυ καλους μουσικους ..ισως και αριστους κατ εμε..που μπαινεις στο  μουσικο προφιλ τους..και παρολο που χουν μεχρι και δισκογραφια κ γενικα αναγνωριση δεν βρισκεις ιχνος κομπασμου η επιδειξης.Αυτο λεει πολλα για το ατομο και την αντιληψη τους.

Να το πω και ευγενικα.Κανεις δεν συμπαθει τους εξυπνακηδες.Τους εξυπνους ισως.Ομως οι εξυπνοι δεν φωναζουν..κοιτα κοσμε ειμαι εξυπνος.

Αυτα...επισης να τονισω με βαση τα σχολια που εκανα για το προφιλ σου..οτι δεν θεωρω ντε και καλα οτι κομπαζεις.Ομως φαινομενικα σε αυτον που το βλεπει αρχικα ετσι μοιαζει.Παρολα αυτα δικαιωμα του καθενα ειναι να επιλεγει το πως εκφραζεται αφου το κανει κοσμια.Σε ελευθερη χωρα ζουμε.

Καλη συνεχεια... :)

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 29/10/08, 18:18 »
Oκ..δεκτα ολα που λες.Παντως το επιχειρημα παιξε και συ αν μπορεις κ μονο σαν αναφορα για μενα ειναι ατοπο.Γιατι το ποσο καλος μουσικος θα γινει καποιος εξαρταται απο το πεισμα του.Πιστευω κ στο ταλεντο αλλα οχι αποκλειστικα.Ο οποιοςδηποτε μπορει να παιξει γρηγορα και καθαρα και δυσκολα κομματια..αρκει να το θελησει.Την τεχνικη την κατακτα ο καθενας μας..αρκει να δουλεψει σκληρα..για αυτο δεν μου λενε τπτ οι "γρηγορες" κ πολλες νοτες αν θες.Την αισθητικη ομως..την αντιληψη..το ηθος..και το συναισθημα θεωρω οτι ειναι πιο δυσκολο να την βρεις.

Επισης φερνεις ως παραδειγμα καποιους κιθαριστες κ λες οτι κατακρινονται-ονοματα δεν θα πω καν..γιατι θα ειναι και διαφημιση ακομα..κατι που δεν θα κανω.Εγω προσωπικα δεν πιστευω τοσο οτι κατακρινονται επειδη ειναι καλοι τεχνικα κ τους ζηλευουν(δλδ θα υπαρχουν και αυτοι που ζηλευουν αλλα σε μειοψηφια) αλλα μαλλον επειδη κανουν επιδειξη και βγαζουν το προσωπο ενος μουσικα ναρκισσου εξω.Προτιμω εναν σεμνο μουσικο και καλο..παρα αυτον που μου λεει κοιτα ποσο γρηγορα παιζω..η ποσες νοτες βγαζω.Στην τελικη η μουσικη μιλαει απο μονη της.Και εχω γνωρισει και πολυ καλους μουσικους ..ισως και αριστους κατ εμε..που μπαινεις στο  μουσικο προφιλ τους..και παρολο που χουν μεχρι και δισκογραφια κ γενικα αναγνωριση δεν βρισκεις ιχνος κομπασμου η επιδειξης.Αυτο λεει πολλα για το ατομο και την αντιληψη τους.

Να το πω και ευγενικα.Κανεις δεν συμπαθει τους εξυπνακηδες.Τους εξυπνους ισως.Ομως οι εξυπνοι δεν φωναζουν..κοιτα κοσμε ειμαι εξυπνος.

Αυτα...επισης να τονισω με βαση τα σχολια που εκανα για το προφιλ σου..οτι δεν θεωρω ντε και καλα οτι κομπαζεις.Ομως φαινομενικα σε αυτον που το βλεπει αρχικα ετσι μοιαζει.Παρολα αυτα δικαιωμα του καθενα ειναι να επιλεγει το πως εκφραζεται αφου το κανει κοσμια.Σε ελευθερη χωρα ζουμε.

Καλη συνεχεια... :)

Συμφωνούμε. Σε όλα :P

Επίσης ευχαριστώ για τα σχόλια τα υπόλοιπα παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 29/10/08, 19:28 »
Παιδια σορι που επεμβαινω αλλα θα ηθελα να πω τα εξης:
Συνεχεια παρακολουθω συζητησεις στο φορουμ για τεχνικη-συναισθημα και κατα ποσο το καθε ενα εξυπηρετει τη μουσικη.Εγω πιστευω οτι η λεξη κλειδι ειναι "υφος".

Φιλε guitarero,ειλικρινα με ολο το σεβασμο θα ηθελα να σου πω τα εξης.Το σολο που ακουσα,σχετικα με την ταχυτητα,εχει τεχνικη.Στα bends,δεν εχει καθολου τεχνικη.Αλλα αυτο που του λειπει περισσοτερο,ειναι το υφος.Ενας σχετικα εμπειρος κιθαριστας,αναγνωριζει αμεσως οτι παιζεις λιγο καιρο κιθαρα,απο το φρασεολογιο σου.Τα τελειωματα των φρασεων και οι επιλογη των νοτων σου ειναι τελειως "αγουρα" αν μου επιτρεπεις,και το λεω χωρις να θελω να με παρεξηγησεις.

Υπαρχουν παρα πολλα σολος,τα οποια ομως διαθετουν περισσοτερο υφος απο το δικο σου,και ενω τεχνικα περιεχουν πολυ λιγοτερες νοτες,αμεσως αναγνωριζει καποιος οτι ο κιθαριστας που παιζει ειναι πολυ πιο εμπειρος.Πχ το σολο του nothing else matters,ενω ειναι αργο,εχει υφος,οπως και το σολο πχ του sweet childe of mine,το οποιο παλι εχει υφος.

Θελω να πω,οτι το υφος και το παιχτικο στυλ ειναι αυτο που για μενα καθοριζει το μεγεθος του καθε παιχτη,ανεξαρτητα αν παιζει αργα 'η γρηγορα.O Friedman παιζει τρομακτικα γρηγορα και τεχνικα,αλλα δεν παυει να ειναι ενας εκπληκτικος κιθαριστας,οπως αντιστοιχα ειναι και ο bbking,με το 1/100 των νοτων.

Εγω στη θεση σου θα δουλευα τα bends μου αλλα κυριως το φρασεολογιο και το υφος που θα ηθελα να εχω,παραλληλα με την ταχυτητα.Αυτα απο μενα,ελπιζω να μη σε κουρασα.

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 29/10/08, 21:29 »
Καθόλου :)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 29/10/08, 21:57 »
το κομματι σου μπορουμε να το βρουμε καπου???
GARFIELD FOR PRESIDENT

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 29/10/08, 21:58 »
Εννοείς να το ακούσεις ή να το κατεβάσεις?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 29/10/08, 22:00 »
να το κατεβασω-αγορασω η κατι τετοιο
λες να σου αφησα σχολιο χωρις να το ακουσα??? :P :P
GARFIELD FOR PRESIDENT

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 29/10/08, 22:03 »
Λογικά μπορείς να το αρπάξεις από το myspace σαν flash content. Αν όχι, στείλε μου το μέηλ σου να στο στείλω!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 29/10/08, 22:13 »
οκ ευχαριστω πολυ..θα το παρω αλλιως θα σ στειλω πμ
GARFIELD FOR PRESIDENT

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 29/10/08, 23:48 »
Αστεία αστεία η αντίδραση του bassman ζωντάνεψε ένα thread που έμενε αδιάβαστο :P. Όσο για το σχόλιο για τα bends, κι εγώ ακούω κάποια που είναι λίγο off, αλλά αυτό επιδεινώνεται λόγω του ότι παίζονται σε αρμονίες με 3 διαφορετικά tracks Κιθάρας.

Παρεπιπτόντως, όλο το κομμάτι βασίζεται σε αρμονίες, κάτι που κανείς δε σχολίασε... :(

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #18 στις: 30/10/08, 12:43 »
Για σενα δουλευω Αντωνη... ;)

Την αμοιβη μου θα την συζητησουμε με πμ

;D ;D ;D ;D ;D

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 30/10/08, 13:05 »
Όπως είπε κάποιος σοφός "There's no such thing as bad publicity" ε? Χεχεχε ;D

Αποσυνδεδεμένος Mike Moss

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 30/10/08, 13:22 »
Ακουσα κι εγω το κομματι  ;)

Ωραια προσπαθεια... cool  μελωδιες...

Ηταν ευχαριστο ακουσμα, συνεχισε ετσι!

ΜΙΚΕ

Αποσυνδεδεμένος makistzou

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 18/09/09, 11:10 »
Καλημερα Αντωνη.ειμαι καινουριος στο φορουμ και στο χωρο της κιθαρας.ακουσα το κομματι σου(οταν βγηκες νικητης) και μου αρεσε παρα πολυ.συγχαρητηρια για τη νικη. περιμενα με αγωνια να ακουσω το νικητηριο γιατι απλα στο συγκεκριμενο διαγωνισμο ελαβα μερος και εγω οχι για να διεκδικησω νικη(αφου το επιπεδο μου ειναι πολυ χαμηλο και αρχικο)αλλα για να πιεστω να βγαλω κατι αξιοπρεπες.μακαρι καποια στιγμη να μπορω να παιξω ετσι.εχω δει και αλλα βιντεο σου.ωραιος.

Αποσυνδεδεμένος let me know 796

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 20/09/09, 20:34 »
Αντωνη καταρχην συγχαρητηρια.αφου κερδισες κερνας κιολας ε :P?
μου αρεσει και το παιξιμο σου και το κομματι σαν συνθεση.μπραβο :up
στο μονο που διαφωνω μαζι σου ειναι στην αποψη σου για τον χοντρο.

Είναι αρκετά φλύαρος  ''δεν ειναι κακο''
- 20-τόσα χρόνια μετά και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από neoclassical ''δεν μπορει η δεν θελει?''
- Είναι πραγματικά μονομανής, επιδειξίας και χρησιμοποιεί δακτυλισμούς εξωφρενικούς μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι κανείς άλλος   δεν μπορεί να παίξει έτσι ''γι'αυτο τον παω με τα χιλια''.
- Είναι ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στα εκπαιδευτικά video που έχει βγάλει κάνει φιγούρα και δεν προσπαθεί να μεταδώσει όσα ξέρει ή μπορεί''δεν ειναι υποχρεωμενος.αμα τον ακουω να λεει ''μετα απο εμενα δεν υπαρχει αλλος'' μου φτιαχνει την μερα.'' 
:D
ok παντως και παλι μπραβο

Αποσυνδεδεμένος lordi13

• Θαμώνας
  • the icon of dominance
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 20/09/09, 20:48 »
πολυ ωραιο αλλα το guitarsynth μη το χαραμιζεις στη χελοουκιτι βαλτο στην ibanez

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 21/09/09, 02:05 »
Αντωνη καταρχην συγχαρητηρια.αφου κερδισες κερνας κιολας ε :P?
μου αρεσει και το παιξιμο σου και το κομματι σαν συνθεση.μπραβο :up
στο μονο που διαφωνω μαζι σου ειναι στην αποψη σου για τον χοντρο.

Είναι αρκετά φλύαρος  ''δεν ειναι κακο''
- 20-τόσα χρόνια μετά και δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από neoclassical ''δεν μπορει η δεν θελει?''
- Είναι πραγματικά μονομανής, επιδειξίας και χρησιμοποιεί δακτυλισμούς εξωφρενικούς μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι κανείς άλλος   δεν μπορεί να παίξει έτσι ''γι'αυτο τον παω με τα χιλια''.
- Είναι ΚΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στα εκπαιδευτικά video που έχει βγάλει κάνει φιγούρα και δεν προσπαθεί να μεταδώσει όσα ξέρει ή μπορεί''δεν ειναι υποχρεωμενος.αμα τον ακουω να λεει ''μετα απο εμενα δεν υπαρχει αλλος'' μου φτιαχνει την μερα.'' 
:D
ok παντως και παλι μπραβο

Mη το κάνουμε εδώ κουβέντα για το Malmsteen...

πολυ ωραιο αλλα το guitarsynth μη το χαραμιζεις στη χελοουκιτι βαλτο στην ibanez
Eίναι 7χορδη, και πέρα απο τις αμφιβολίες για το spacing, ο μαγνήτης έχει 6 πηνιάκια...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...