Θα ξεκινησω μιλωντας για τη συνθεση του κομματιου. Ειναι αρκετα πρωτοτυπη και καθολου κουραστικη. Οι εναλλαγες που γινονται ειναι ευχαριστες.
Ενορχηστρωτικα δινει την εικονα ενος ολοκληρωμενου κομματιου και κανενα οργανο δεν ειναι το "κατι παραπανω" που μπερδευει το αποτελεσμα. Τα solo οργανα ειναι καθαρα στο παιξιμο τους, ενω τα ρυθμικα συμμετεχουν οπως θα επρεπε χωρις να επιβαρυνουν τη δουλεια των σολιστικων.
Οσον αφορα την παραγωγη.
Ειναι ευδιακριτα τα οργανα, πραγμα που σημαινει πως η μιξη σου ειναι καλη και συχνοτικα και απο αποψη σταθμης.
Οι μονες αντιρρησεις που εχω ειναι καθαρα απο προσωπικο γουστο.
Δηλαδη, η ακουστικη κιθαρα που σολαρει, θα ηθελε λιγο παραπανω βαθακι στη δευτερη αλλαγη της μελωδια. Μ'αρεσει που παιζεις τη μελωδια με την ακουστικη και με την ηλεκτρικη στο τελος, αλλα για να το κανεις πιο ωραιο, θα επρεπε να παιζεις πιο αυστηρα και τις 2 κιθαρες. Δηλαδη να πεσει η μια πανω στην αλλη, ωστε να φανει πληρως η παραγωγη σε εκεινο το σημειο.
Γενικα παντα εχω μια πιο reverb φαση στο μυαλο μου για ολα

Αλλα ακουγοντας το 2-3 φορες, το ακοσυμα σου ειναι καθαρο, η μελωδια σου συγκεκριμενη και το αποτελεσμα λαμπρο. Μην πειραξεις τιποτα..