http://www.youtube.com/watch?v=80DtQD5BQ_A
Ιδού τo εγχειρίδιο του σωστού Μεταλ Warrior, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω
Καλά, η ταινία τα σπάει! Αν και περισσότερο μου κάνει για εγχειρίδιο του ποζερομεταλλά που ψάχνει δικαίωση υποδυόμενος τους Simon & Garfunkel

Παιδια, ηρεμα! Δεν ειναι ο μονος 18χρονος που παιζει ετσι...Κακα τα ψεμματα απο τοτε που αποφασισαν ολοι να θυσιασουν τη μελωδια για χαρη της ταχυτητας, εχουμε αποκτησει τοσα πολλα παιδια θαυματα που δεν χωρανε σε μια σελιδα. Και αντι να κοιταμε τη καταντια της ανουσιας μελετης που υποχρεωνονται τοσα νεα παιδια ( θυσιαζοντας το τομεα της μελωδιας ), τα κανουμε ειδωλα και προσκυναμε μπροστα τους!
Λυπαμαι, αλλα οσο καλος κι αν ειναι ( που ειναι στον τομεα του ) δε προκειται να χαρισω τα λογια μου. Ειτε ηταν 16, ειτε 12, ειτε και 8! Απλως αναζητηστε στο youtube κι αλλους τετοιους..Κι αν δεν βαρεθειτε μετα απο τοσα αποτελεσματα που θα βγουν να μη με λενε "σπαστικο" 
Ξεκολλάτε ρε παιδιά. Από αυτούς που βρίσκονται στο youtube κάποιοι θα κάνουν καριέρα. Αν μη τι άλλο, γιατί να είναι κατακριτέο το shredding? Σάμπως funk ακούμε όλοι? Ή power metal? Ή Britney Spears? Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Έλεος δηλαδή...
@freemind: Thanks για το σχολιο! Ναι και εγω αυτο πιστευω...το βιντεοκλιπ ειναι ενας πολυ καλος τροπο διαφημισης. Mου αρεσε που το σχολιο σου ηταν μικρο και περιεκτικο! 
@bassman 5χορδος wannabe! : Επισης thanks για το σχολιο! Απο την αλλη μερια, το κομματι σιγουρα δεν ειναι shredding...
Παντως, με αφορμη τα διαφορα σχολια , εχω και εγω μια ερωτησουλα προς τους συνφορουμιτες (με αφορμη το clip)....
ΠΟΤΕ θεωρειτε κατα την γνωμη σας οτι ενα κομματι ειναι "shred"?
Μια χαρά η ερώτηση και επί του θέματος. Εγώ θα ανταπαντήσω με μία ερώτηση. Ο Gary Moore όταν τα χώνει άγρια κάνει ή δεν κάνει shred? Αν μη τι άλλο, θεωρούμαστε ευρωπαίοι οπότε ας ξεσκονίσουμε λίγο τα αγγλικά μας. Εγώ πρακτικά δεν έχω δει πουθενά τον όρο "shred music", "shred metal" κτλ. Το απαρέμφατο shredding το έχω δει σαν περιγραφή σε τρόπο παιξίματος. Κι αυτό αψηφά κάθε είδος μουσικής. Για του λόγου το αληθές, πάρτε shred με φυσαρμόνικα:
http://www.youtube.com/watch?v=R8dpj1qqgjY

και με εξοπλισμό γραφείου:
http://www.youtube.com/watch?v=Xn6kt6bHBgo&feature=related

Στη μισαλλόδοξη μιζέρια μας κάνουμε ένα
μεγάλο λάθος. Μιλάμε για ερμηνεία εναντίον τεχνικής ξεχνώντας ότι η τεχνική είναι (ή πρέπει να είναι) ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Υπάρχουν χιλιάδες γιαπωνέζοι και κινέζοι που αυτομαστιγώνονται μέχρι να παίξουν τα πιο δύσκολα κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ για κάθε όργανο. Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι μουσικά, πλην όμως θεωρούνται δικαίως δεξιοτέχνες στο όργανό τους, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποδώσουν ένα 90% της απαιτούμενης ερμηνείας. Το υπόλοιπο -το κερασάκι στην τούρτα- εν μέρει το μαθαίνεις και εν μέρει γεννιέσαι με αυτό.
Για να το πούμε πιο ωμά, όσο και να μελετήσεις, αν δεν έχεις "άστρο" δεν θα κάνεις τον κόσμο να παραμιλάει (εκτός και σε λένε Kirk Hammett

), ενώ από την άλλη όσο και να φτύνεις τους shredders, αυτό από μόνο του δε σε κάνει πιο καλό ερμηνευτή
EDIT:
Επειδή το thread είναι για το παληκαράκι κι όχι για να λύσουμε το πρόβλημα των αργών κιθαριστών
, εμένα ο George μου άρεσε ασχέτως ηλικίας. Και 30 να ήταν πάλι μπράβο θα του έλεγα. Δε θα κάτσω να αναλύσω λεπτομέρειες (αν μου άρεσε το τάδε tapping ή το δείνα sweep) γιατί θεωρώ ότι ο τυπάκος παίζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ από μένα, άρα δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να τον κρίνω τεχνικά. Παρεπιπτόντως, είναι αξιοθαύμαστο πως σε πολλά fora η πλειοψηφία τάσσεται φανατικά εναντίον της "τεχνικής" και οι ίδιοι κάθονται και σχολιάζουν σε στυλ "Στο 1:48 έκανες ένα legatto που ήταν λίγο πιο αργό από 270bpm δέκατα έκτα
.
Η ουσία είναι ότι το παληκάρι αν ήταν από την Αμερική και έπαιζε στους Avenged 7X θα το προσκυνάγαμε και θα αγοράζαμε και τη signature κιθάρα που θα είχε ήδη, ενώ τώρα καθόμαστε και τον σχολιάζουμε λες και εμείς μπορούμε καλύτερα...
George rock on!