Τα φόρουμ είναι για να λέμε τις απόψεις μας, όχι για να κάνουμε προπαγάνδα και να παραποιούμε τις απόψεις των άλλων. (δε θα πω το κλασικό τι το θέλω και συζητώ με φανατισμένους ανθρώπους..)
tada!Και οριστε ενα σλογκαν που με νευριαζει οσο λιγα.
Τι ειναι προπαγανδα;Τι ειναι αποψεις?Τι ειναι το να λες τις αποψεις σου;Οταν η αποψη μου συμβαδιζει με την αποψη του αλλου ειναι αποψη μου;Οταν συμβαδιζει με την αποψη ενος πολιτικου κομματος/ χωρου ειναι προπαγανδα;Οταν ενας σου λεει την αποψη του συζητατε χαλαρα;Οταν ενας σου λεει την αποψη του η οποια ειναι και αποψη του Χ πολιτικου χωρπου ειναι φανατισμενος;
Ειναι επαναστατικος νεανιας τεμπελχανας και απλυτος;Ειναι κομματοσκυλο;
Αν εσυ πιστευεις οτι η γη ειναι επιπεδη και σου πω το αντιθετο,παρουσιαζοντας επιχειρηματα,τι ειναι; Ειναι οτι σου λεω την γνωμη μου? Η μηπως ειναι προπαγανδα και σου παραποιω τις αποψεις;
Αν εσυ πιστευεις οτι ο καπιταλισμος ειναι και γ**ω τα συστηματα και σου πω το αντιθετο,παρουσιαζοντας επιχειρηματα,σου λεω την αποψη μου η σου κανω πλυση εγκεφαλου;Σου προωθω την ατζεντα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;Για να φανε οι ανθρωποι μου;
Σε αυτη την συζητηση,εδω,στο κιθαρα, σου κανω προσυλητισμο και κιβδηλη προπαγανδα για τα συμφεροντα της κλικας μου? ΕΛΕΟΣ
Τετοια υποκειμενικοτητα και προκαταληψη σε θεματα πολιτκης και 'επαναστατικα' (και οχι μικροπολιτικης) θεματα ειναι απιστευτα λυπηρη.
Και δεν το λεω προσωπικα για εσενα,απλα εδωσες την αφορμη.
Ετσι λοιπον κι εγω απο εδω και μπρος,στην ενοτητα για τις κιθαρες, οταν καποιος εκθειαζει την κατασκευη της Χ κιθαρας, θα τον κατηγορω για προωθηση της ατζεντας της Χ εταιριας,οτι υπηρετει συμφεροντα και ειναι φανατισμενος.
Οταν καποιος κανει ερωτησεις για το cubase θα τον βριζω επειδη προωθει υπουλα και εμεσσα το προγραμμα αυτο.
Οταν ποσταρει για μια συναυλια θα τον δειχνω με το δακτυλο επειδη διαφημιζει τους χορηγους της συναυλιας αυτης.
Και η ανθρωπινη κοινωνια θα πηγαινει μπροστα με χιλια.