Απο οτι βλεπω απο το 1ο ποστ οι κιθαρες ειναι ιδιαιτερα φθηνες,με αποτελεσμα να με παιρνει να παρω και ενισχυτη... 
Καμια αλλη προταση για ηλεκτρικη κιθαρα παιδια? 
Μερικές μικρές προτάσεις από εμένα..
Συμφωνώ με τα παιδιά ότι αν σου αρέσει το rock και το metal να πας για μια ηλεκτρική.. Η κλασική έχει εντελώς άλλο ρεπερτόριο και φυσικά τεχνική.. Αργότερα, αν δεις ότι το άθλημα "σου πάει" μπορείς να ξεκινήσεις μαθήματα κλασικής όπου εκεί θα βρεις κρυμμένους θησαυρούς που αυτή την ώρα είναι καλά καμουφλαρισμένοι..
Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη κιθάρα για να ξεκινήσει κάποιος είναι μία strat copy.. Κλασική, απλή, ωραία.. Αν πας σε κάτι άλλο, θα σου πρότεινα επουδενί να μην αγοράσεις κιθάρα με floating tremolo γιατί σαν αρχάριος θα βλασφημάς την ώρα και την στιγμή που την αγόρασες όταν θα θέλεις να την κουρδίσεις.. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να ξέρεις ότι το budget σου δεν σου επιτρέπει να αγοράσεις κάτι ιδιαίτερα αξιοπρεπές οπότε πήγαινε σε κάποιο κατάστημα στο κέντρο και διάλεξε μία που θα σου κάνει στο μάτι (και αν θέλεις και τη γνώμη μου κάποιο strat copy).. Με τον καιρό θα καταλάβεις τι επιζητάς από μια κιθάρα (ο καθένας μας ζητάει κάτι το διαφορετικό) και δεν θα χρειάζεσαι πλέον προτάσεις για να αγοράσεις την επόμενη σου.. Τώρα από ενισχυτές υπάρχουν κάποιες μέτριες περιπτώσεις γύρω στα €100, αλλά αν θες τη γνώμη μου αξίζει να μαζέψεις γύρω στα € 200 και να τσιμπήσεις αυτόν
εδώ.. Μην σου κάνει εντύπωση ότι ο ενισχυτής θα αξίζει περισσότερο από την κιθάρα.. Το μεγαλύτερο ποσοστό του ήχου πηγάζει από τον ενισχυτή παρά από την κιθάρα..