Αποστολέας Θέμα: ποιος πιστευετε οτι ειναι ο χειροτερος ΔΙΑΣΗΜΟΣ κι8αριστας????  (Αναγνώστηκε 71027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nazgul

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • Myspace
Oh yes, it's a troll ;)

Πάντως Isnogood η τεχνική του Χέντριξ δεν ενέπνευσε τον Μαλμστην (δε συμφωνώ μ αυτούς που το λενε άμπαλο ή όχι κάτι σπουδαίο). Μόνο η εικόνα του να καίει μια κιθάρα του σε live. Έτσι για την ιστορία...

troll;;; Ποιος αμαθή φίλε μου;;;  :D :D :D βλέπω θαυμάζεις το κάψιμο της κιθάρας του Hendrix...λοιπόν δε χρειάζεσαι λογιά επιχειρήματα γιατί απότι κατάλαβα βασίζεσαι στον εντυπωσιασμό και απο κεί κρίνεις..ακόμα κι αν δεν εχει σχέση με το αντικείμενο... ;) άντε γεια
I dont give a  %*&#  if you hate me!

Αποσυνδεδεμένος Jim_Gkountonas(Arpeggiator)

• Θαμώνας
  • !! GUTHRIEEEE GOVANNNN !!
    • Προφίλ
εντάξει καλός ο Govan αλλα οχι και κανενας θεος στην τεχνική...και σαν συνθετης προσωπικα δε μου λεει τιποτα...επιδειξη και επιδειξη κλπ κλπ κλπ το εμφυτο ταλεντο φαινεται στη ευφυια της συνθεσης..και τα κομματια του govan ειναι τεχνικα αλλα οχι και τερατα btw...3 μερες top το καθενα εξασκηση ειναι και βγηκαν
.......προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσουν τα κομματια του ΑΛΛΑ λες οτι απο τεχνικης αποψης δεν ειναι  8εος.....διαφωνω γιατι η τεχνικη δεν ειναι μονο tapping,sweep,alternate(που κ αυτα τα εχει για πλακα...16 νοτες το δευτερολεπτο πεντακα8αρα)....ο govan παιζει απο country(chichen pick,hybryd ktl) μεχρι ιαπωνικο jazz.....  ;D ....οταν καποιος μπορει να παιξει country σαν τον albret lee,blues με slide σαν τον duanne allman και slide χωρις na εχει slide μονο με το τρεμολο.......εεεε...ειναι 8εος.....γιατι κ το country k to slide 8ελουν τεχνικη....
.........17-4-2010......LELE.....

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
Δεν ήθελα να εμπλακώ πάλι σε αυτό το thread, αλλά βρε Nazgul αγόρι μου ::)..

Το Erotic Cakes γράφτηκε από τον GG, άθελα του, με σκοπό να μην μπορεί κανένας να τον κοπιάρει.. Οι συνθέσεις του είναι άπιαστες, η τεχνική του είναι υπερπλήρης, η τεχνοτροπία που πλησιάζει τα κομμάτια είναι μεγαλειώδης.. Για τον ήχο και την καθαρότητα του παιξίματος του μπορώ να μιλάω επί ώρες.. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ονομαστεί ο δίσκος Erotic Cakes, αλλά Uncovered (γιατί σχεδόν κανένας δεν μπορεί να κάνει cover αυτά τα κομμάτια) αλλά υπήρχε ήδη ένα bootleg από τους DT με αυτό το όνομα.. ;D

Χωρίς να φανεί αυτό σαν πρόκληση.. Σου δίνω, όχι 3 μέρες, αλλά 3 χρόνια (15.1.2009 - 15.1.2012) για να μάθεις το Waves (το κομμάτι που αρχίζει ο δίσκος) και να το ποστάρεις.. Το θέμα δεν είναι να βγάλεις τις νότες, αλλά όπως καταλαβαίνεις να τις βγάλεις άνετα.. Στην ταχύτητα που το παίζει, με το συνδυασμό 5ηχων, 7ηχων και δεν συμμαζεύεται που χρησιμοποιεί και γενικά με τον αέρα που ακούγεται στο δίσκο.. Και αν θες την προσωπική μου γνώμη, προτιμώ να σε δω σε ένα video παρά να σε ακούσω μέσα από ένα cubase στο οποίο πολλά λέγονται και δεν γίνονται και πολλά γίνονται και δεν λέγονται.. Μετά από εκεί και πέρα, τουλάχιστον για εμένα, θα μπορείς να έχεις ένα λόγο παραπάνω να κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις:

εντάξει καλός ο Govan αλλα οχι και κανενας θεος στην τεχνική...και σαν συνθετης προσωπικα δε μου λεει τιποτα...επιδειξη και επιδειξη κλπ κλπ κλπ το εμφυτο ταλεντο φαινεται στη ευφυια της συνθεσης..και τα κομματια του govan ειναι τεχνικα αλλα οχι και τερατα btw...3 μερες top το καθενα εξασκηση ειναι και βγηκαν

Guitar pro tab δεν υπάρχει δυστυχώς για όλο το κομμάτι, αλλά κυκλοφορεί το score σε pdf στο internet και μπορείς να το βρεις εύκολα.. Όσο για backing track, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, αλλά κάτι θα γίνει πιστεύω, στα επόμενα 3 χρόνια :D.. Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις άμεσα γιατί ο χρόνος τρέχει......

Ά, και κάτι άλλο.. Όταν βρεις χρόνο κάνε μια βόλτα στο youtube και ψάξε με keywords "Govan, backing tracks".. Θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά videos όπου παίζει πάνω σε διαφορετικά backing tracks (προφανώς για λόγους promotion της εταιρίας που φτιάχνει και πουλάει αυτά τα backing tracks, είναι λίγο παλιά τα vids).. O άνθρωπος, στον αυτοσχεδιασμό δεν παίζεται.. Εκεί που ακούς τα πρώτα μέτρα του backing track και πιστεύεις ότι θα παίξει κάποιες συμβατικές μελωδίες, αρχίζει έναν οργασμό νοτών που δεν καταλαβαίνεις από που σου έρχονται και σε κάνει να αναρωτιέσαι από που αντλεί τέτοια έμπνευση.. Worth a watch ;)..

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Το Erotic Cakes γράφτηκε από τον GG, άθελα του, με σκοπό να μην μπορεί κανένας να τον κοπιάρει.. Οι συνθέσεις του είναι άπιαστες, η τεχνική του είναι υπερπλήρης, η τεχνοτροπία που πλησιάζει τα κομμάτια είναι μεγαλειώδης.. Για τον ήχο και την καθαρότητα του παιξίματος του μπορώ να μιλάω επί ώρες.. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ονομαστεί ο δίσκος Erotic Cakes, αλλά Uncovered (γιατί σχεδόν κανένας δεν μπορεί να κάνει cover αυτά τα κομμάτια) αλλά υπήρχε ήδη ένα bootleg από τους DT με αυτό το όνομα.. ;D

Χωρίς να φανεί αυτό σαν πρόκληση.. Σου δίνω, όχι 3 μέρες, αλλά 3 χρόνια (15.1.2009 - 15.1.2012) για να μάθεις το Waves (το κομμάτι που αρχίζει ο δίσκος) και να το ποστάρεις.. Το θέμα δεν είναι να βγάλεις τις νότες, αλλά όπως καταλαβαίνεις να τις βγάλεις άνετα.. Στην ταχύτητα που το παίζει, με το συνδυασμό 5ηχων, 7ηχων και δεν συμμαζεύεται που χρησιμοποιεί και γενικά με τον αέρα που ακούγεται στο δίσκο.. Και αν θες την προσωπική μου γνώμη, προτιμώ να σε δω σε ένα video παρά να σε ακούσω μέσα από ένα cubase στο οποίο πολλά λέγονται και δεν γίνονται και πολλά γίνονται και δεν λέγονται.. Μετά από εκεί και πέρα, τουλάχιστον για εμένα, θα μπορείς να έχεις ένα λόγο παραπάνω να κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις:

Guitar pro tab δεν υπάρχει δυστυχώς για όλο το κομμάτι, αλλά κυκλοφορεί το score σε pdf στο internet και μπορείς να το βρεις εύκολα.. Όσο για backing track, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, αλλά κάτι θα γίνει πιστεύω, στα επόμενα 3 χρόνια :D.. Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις άμεσα γιατί ο χρόνος τρέχει......

Ά, και κάτι άλλο.. Όταν βρεις χρόνο κάνε μια βόλτα στο youtube και ψάξε με keywords "Govan, backing tracks".. Θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά videos όπου παίζει πάνω σε διαφορετικά backing tracks (προφανώς για λόγους promotion της εταιρίας που φτιάχνει και πουλάει αυτά τα backing tracks, είναι λίγο παλιά τα vids).. O άνθρωπος, στον αυτοσχεδιασμό δεν παίζεται.. Εκεί που ακούς τα πρώτα μέτρα του backing track και πιστεύεις ότι θα παίξει κάποιες συμβατικές μελωδίες, αρχίζει έναν οργασμό νοτών που δεν καταλαβαίνεις από που σου έρχονται και σε κάνει να αναρωτιέσαι από που αντλεί τέτοια έμπνευση.. Worth a watch ;)..
Ρε συ faser μην ασχολεισαι, αφου βλεπεις τι παιζει....
αστον..
κι εμενα αυτο που ειπες για το waves ηταν το πρωτο που μ ηρθε στο μυαλο,αλα μην παιδευεσαι...
Αφου ο Nazgul το λεει καθαρα, ο Govan ειναι αχρηστος και τα κομματια του της πλακας, τελος... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Nazgul

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • Myspace
3-4 μέρες τοπ αρχηγέ. μπορείς να εκθειάζεις όσο θές αυτο δε μου λεει μια.και οταν βγει καποιο ολοκληρο κομματι του σε midi θα στο παιξω και σε video για να πειστεις. εψαξα ηδη μαλιστα αλλα δε βρηκα. μόνο κατι ταμπλατουρες στο gp με την κιθάρα και τπτ άλλο και απο παρτιτουρα τπτ...

πιστεύω οτι ο petrucci είναι σε πολύ ανωτερο επίπεδο (και δεν τον θεωρω και τον καλύτερο κιθαρίστα...) πολύ τον θεοποιείτε αυτον βλεπω  ;D ;D ;D και οι συνθέσεις του ειναι απαίσιες. μουσικα και σαν συναισθημα δε μου λενε πραγματικα μια. και αν αυτο σου προσβαλλει το "δασκαλο" κριμα αλλα χεστηκα

m@ster k@frer αγορίνα μου μην τσαντίζεσαι.ακομα κι εσυ πιστευω οτι καποια στιγμη θα τον διασκευάσεις τον govan και μετα θα σου φύγει η πολλή η κάβλα  ;D ;D ;D

πάρε καποιους που θεωρω πολυ καλύτερους του guitar-god σου  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=_y5zSuYOrJk
http://www.youtube.com/watch?v=c46fr2EZOhQ
I dont give a  %*&#  if you hate me!

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
OK.. Κατάλαβα ::).. Εγώ δημοσιοποιώ το score καθαρά για την ευχαρίστηση όσων θέλουν να ασχοληθούν λίγο με το κομμάτι..

Αποσυνδεδεμένος Stergios Kourou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Άλλο κουτουρού, άλλο του Κουρού
    • Προφίλ
    • Wardrum Official Website
3-4 μέρες τοπ αρχηγέ. μπορείς να εκθειάζεις όσο θές αυτο δε μου λεει μια.και οταν βγει καποιο ολοκληρο κομματι του σε midi θα στο παιξω και σε video για να πειστεις. εψαξα ηδη μαλιστα αλλα δε βρηκα. μόνο κατι ταμπλατουρες στο gp με την κιθάρα και τπτ άλλο και απο παρτιτουρα τπτ...

πιστεύω οτι ο petrucci είναι σε πολύ ανωτερο επίπεδο (και δεν τον θεωρω και τον καλύτερο κιθαρίστα...) πολύ τον θεοποιείτε αυτον βλεπω  ;D ;D ;D και οι συνθέσεις του ειναι απαίσιες. μουσικα και σαν συναισθημα δε μου λενε πραγματικα μια. και αν αυτο σου προσβαλλει το "δασκαλο" κριμα αλλα χεστηκα

m@ster k@frer αγορίνα μου μην τσαντίζεσαι.ακομα κι εσυ πιστευω οτι καποια στιγμη θα τον διασκευάσεις τον govan και μετα θα σου φύγει η πολλή η κάβλα  ;D ;D ;D

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Φίλε Nazgul, αν είσαι κάτω από 18, σου ζητώ ταπεινα συγνώμη... είναι της ηλικίας σου τετοια σχολια youtube style...

Αλλά αν είσαι ενήλικος και μάλιστα καλλιτέχνης... ΑΑΑΑΑΑΑΑαααχαχαχαχαχαχαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπα σε καλό σου...μου εφτιαξες τη μέρα...

Αποσυνδεδεμένος teo_gp

• Παλιός
  • Whatever happened to my rock'n'roll?
    • Προφίλ

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω... Θα δανειστώ λοιπόν κάποια λόγια του Πάνου Κατσιμήχα από μια επιστολή του προς ''κάποιον'' και θα τα παραθέσω εδώ:

Ξεκαβάλησε το καλάμι,
γιατί
αν Φυσήξει κανένας αέρας και το
γυρίσει από
οριζοντίως, κάθετα, θα έχεις σοβαρό
πρόβλημα

Ευχαριστώ Πανούλη, επίκαιρος όσο ποτέ ;)

I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
to see me lookin' back at you

http://www.myspace.com/grandzero

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
Oh yes, it's a troll ;)

Πάντως Isnogood η τεχνική του Χέντριξ δεν ενέπνευσε τον Μαλμστην (δε συμφωνώ μ αυτούς που το λενε άμπαλο ή όχι κάτι σπουδαίο). Μόνο η εικόνα του να καίει μια κιθάρα του σε live. Έτσι για την ιστορία...

troll;;; Ποιος αμαθή φίλε μου;;;  :D :D :D βλέπω θαυμάζεις το κάψιμο της κιθάρας του Hendrix...λοιπόν δε χρειάζεσαι λογιά επιχειρήματα γιατί απότι κατάλαβα βασίζεσαι στον εντυπωσιασμό και απο κεί κρίνεις..ακόμα κι αν δεν εχει σχέση με το αντικείμενο... ;) άντε γεια

Τroll και μάλιστα με πρόβλημα επικοινωνίας και κατανόησησς. Αν είχες λίγο μυαλό θα καταλάβαινες ότι ανέτρεψα ένα επιχείρημα του Isnogood, το οποίο ήταν εναντίον σου. Θα μπορούσες να θεωρήσεις ακομα κι ότι πήρα το μέρος σου (κατι που δεν έγινε). Ωστόσο έρχεσαι και μου λες ότι εντυπωσιάζομαι από το κάψιμο της κιθάρας του και από φτηνά κόλπα. Λοιπόν προτείνω τα ''Κατανόηση γραπτού λογου για αρχάριους vol.1'' και σε άλλο επίπεδο το ''20 finger tapping techniques του Youtubegod, vol. 23'' γιατί απ'ότι συμπεραίνω οτιδήποτε ευκολότερο είναι θέμα 3 ημερών για σένα.

Άσχετα αν βιάζεις τα σόλο που ανέβασες στο utube
« Τελευταία τροποποίηση: 15/01/09, 13:51 από Joevaicci »
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Και ηρθε η ωρα :)
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Και ηρθε η ωρα :)

γιατι ρε free ολοκληρο το θέμα? :-\

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα

πολύ ωραίο βίντεο αλλα η όλη φιλοσοφία μου θυμίζει φάση.."πάντα ήθελα να μάθω πιάνο αλλα οι γονείς μου δεν με άφηναν...."

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Δεν ανοιγω προσωπικη συζητηση μαζι σου, ουτε καν σου μιλησα...
και δεν τσατιστηκα καθολου.
Α, και ουτε ημαστε φιλαρακια, ουτε με ξες απο χθες γι' αυτο αγορινες και καβλες κα οι διαφορες μ@λ@κιουλες κομμενες...
Αντε μπραβο να εισαι εσυ καλα κι εγω το ιδιο...

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Δεν ανοιγω προσωπικη συζητηση μαζι σου, ουτε καν σου μιλησα...
και δεν τσατιστηκα καθολου.
Α, και ουτε ημαστε φιλαρακια, ουτε με ξες απο χθες γι' αυτο αγορινες και καβλες κα οι διαφορες μ@λ@κιουλες κομμενες...
Αντε μπραβο να εισαι εσυ καλα κι εγω το ιδιο...

χαλλλλλλλλλαραααααα μαν.......πόσες φορές θα το πούμε....διαδυκτιακοι μάγκες....που δεν τους κάνουν παρέα......και έχουν κόμπλεξ....χαλαρα.....let's posh the button all together......

Αποσυνδεδεμένος Jim_Gkountonas(Arpeggiator)

• Θαμώνας
  • !! GUTHRIEEEE GOVANNNN !!
    • Προφίλ

’, και κάτι άλλο.. Όταν βρεις χρόνο κάνε μια βόλτα στο youtube και ψάξε με keywords "Govan, backing tracks".. Θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά videos όπου παίζει πάνω σε διαφορετικά backing tracks (προφανώς για λόγους promotion της εταιρίας που φτιάχνει και πουλάει αυτά τα backing tracks, είναι λίγο παλιά τα vids).. O άνθρωπος, στον αυτοσχεδιασμό δεν παίζεται.. Εκεί που ακούς τα πρώτα μέτρα του backing track και πιστεύεις ότι θα παίξει κάποιες συμβατικές μελωδίες, αρχίζει έναν οργασμό νοτών που δεν καταλαβαίνεις από που σου έρχονται και σε κάνει να αναρωτιέσαι από που αντλεί τέτοια έμπνευση.. Worth a watch ;)..

ωραια τα ειπες αρχηγε μου.....ακους εκει.....3-4 μερες κ βγαινουν......8α η8ελα πολυ na dw τον nazgul να αυτοσχεδιαζει πανω απο τα bluesjamtracks.....xaxa...με ενα take  ομως(σαν τον govan)...

πάρε καποιους που θεωρω πολυ καλύτερους του guitar-god σου  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=c46fr2EZOhQ

adam fulara-styles-eight finger tapping piano something....
guthrie govan-styles-blues,rock,country,shred,jazz,funk.............
.........17-4-2010......LELE.....

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
Βρε.. FSL.. πάνω που ανακάληψα το τόπικ και είπα να γράψω.. μου το διέγραψες...:(

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
Τι να γράψεις?
Ζήτημα αν βρήκα ένα Post που να μην ανέφερε μανάδες και πατεράδες...
Ελπίζω να μην συνεχιστεί εδώ το ίδιο βιολί γιατί θα έχει την ίδια κατάληξη....
Γράψτε εδώ αν θέλετε αλλά κόσμια....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος morpheas

• Παλιός
    • Προφίλ
Χαχαχα!!!
Αφού ο καλός θεούλης μας έκανε δώρο για αυτή την εβδομάδα έναν νάζγκουλ...
να τον αφήσουμε έτσι :P??

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Εντάξει παίξατε ξεθυμάνατε φτάνει όμως.
Σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος άλλος κάποια στιγμή.
Πάντα εμφανίζεται ένας.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
Τι να γράψεις?
FSL, δεν διαφωνώ στο ότι το θέμα κατέληξε στον κάδο.. Διαφωνώ όμως με το post σου, το οποίο παρέθεσα.. Μακάρι όλα τα flame topics να ήταν έτσι όπως αυτό.. Υπάρχουν "έξω" topics (ενδεικτικά αναφέρω το Αστυνομία και Αλητεία μέρος 2ο) στα οποία οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν και μάλιστα με άγριες κόντρες, προσωπικές επιθέσεις και πολύ διαδικτυακό τσαμπουκά.. Και όμως είναι "έξω".. Δεν θέλω να θίξω το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μέλη που επιδεικνύουν αλαζονική και ερειστική συμπεριφορά (συνεχώς και όχι διάσπαρτα) και αν κρίνω από το γεγονός ότι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται έτσι, δεν τους έχει γίνει ποτέ σύσταση από τους moderators.. Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα αλλά δεν είναι του παρόντος..

Ξαναλέω ότι δεν με πείραξε η "καδοποίηση" του θέματος.. Δεν με ενδιέφερε προσωπικά ποτέ, που βρίσκεται ένα θέμα, αν καταλήγει στον κάδο, στην πρώτη ή στην τελευταία σελίδα, κ.λ.π.. Απλά επειδή προς το τέλος συμμετείχα και εγώ (θέλω να πιστεύω με κόσμιο τρόπο, αλλιώς τα standards ευγένειάς μου δεν συμπίπτουν με αυτά του forum και θα πρέπει να σκεφτώ κάποια πράγματα) θα ήθελα φιλικά να σε διαβεβαιώσω, ότι όταν μπαίνω στο kithara.gr, το κάνω από ευχαρίστηση, για λόγους ολιγόλεπτης χαλάρωσης από τη δουλειά μου και σίγουρα όχι για να "παίξω" ούτε για να "ξεθυμάνω", όπως ανέφερες..

Φιλικά πάντα..

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Το δεύτερο θέμα που ανοίχτηκε μόλις αυτό εδώ μεταφέρθηκε στον κάδο το διάβασες?
Δεν ήταν άγριες κόντρες και διαδικτυακός τσαμπουκάς απλά.
Ήταν ένας γραπτός οχετός σχεδόν απ όλες τις πλευρές.
Που διαφωνείς στο post μου που παρέθεσες?
www.ektakta.gr

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Το δεύτερο θέμα που ανοίχτηκε μόλις αυτό εδώ μεταφέρθηκε στον κάδο το διάβασες?
Δεν ήταν άγριες κόντρες και διαδικτυακός τσαμπουκάς απλά.
Ήταν ένας γραπτός οχετός σχεδόν απ όλες τις πλευρές.
Που διαφωνείς στο post μου που παρέθεσες?

ήταν ένα γραπτός οχετός γιατί η προστασία του φόρουμ δεν πρεπει να περιορίζεται μόνο σε μεταφορά θεμάτων στον κάδο μαμά..................

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς δεύτερο θέμα.. Κάνω μια υπόθεση ότι εννοείς το παρών θέμα αλλά στα posts περί Hendrix και αυτά που ακολούθησαν.. Δεν πιστεύω ότι ήταν οχετός.. Λίγο κόντρα υπήρξε αλλά σε επίπεδα αν όχι ανεκτά, σίγουρα πολύ πιο light από άλλα topics.. Ξαναλέω, ότι όταν βρεις λίγο χρόνο, ρίξε μια ματιά σε άλλα θέματα (αν θες σε αυτό που ανέφερα) και θα δεις μακράν χειρότερα posts ..

Ίσως δεν ήμουν σαφής αλλά σε αυτό που διαφωνώ μαζί σου ήταν σε αυτό:
Τι να γράψεις?

αλλά και στο:
Εντάξει παίξατε ξεθυμάνατε φτάνει όμως.
Σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος άλλος κάποια στιγμή.
Πάντα εμφανίζεται ένας.

Ελπίζω τώρα, με τα bolds, το προηγούμενο μου post να είναι πιο σαφές..

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
faser ανοιχηκε και δεύτερο θέμα......με τον ίδιο τίτλο......αλλα διαγραφτηκε τελείως γιατί γ**ήθηκε ο διας....

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
faser ανοιχηκε και δεύτερο θέμα......με τον ίδιο τίτλο......αλλα διαγραφτηκε τελείως γιατί γ**ήθηκε ο διας....
OK.. Issue solved ;)..