Δεν ήθελα να εμπλακώ πάλι σε αυτό το thread, αλλά βρε
Nazgul αγόρι μου

..
Το Erotic Cakes γράφτηκε από τον GG, άθελα του, με σκοπό να μην μπορεί κανένας να τον κοπιάρει.. Οι συνθέσεις του είναι άπιαστες, η τεχνική του είναι υπερπλήρης, η τεχνοτροπία που πλησιάζει τα κομμάτια είναι μεγαλειώδης.. Για τον ήχο και την καθαρότητα του παιξίματος του μπορώ να μιλάω επί ώρες.. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ονομαστεί ο δίσκος Erotic Cakes, αλλά Uncovered (γιατί σχεδόν κανένας δεν μπορεί να κάνει cover αυτά τα κομμάτια) αλλά υπήρχε ήδη ένα bootleg από τους DT με αυτό το όνομα..

Χωρίς να φανεί αυτό σαν πρόκληση.. Σου δίνω, όχι 3 μέρες, αλλά 3 χρόνια (15.1.2009 - 15.1.2012) για να μάθεις το Waves (το κομμάτι που αρχίζει ο δίσκος) και να το ποστάρεις.. Το θέμα δεν είναι να βγάλεις τις νότες, αλλά όπως καταλαβαίνεις να τις βγάλεις άνετα.. Στην ταχύτητα που το παίζει, με το συνδυασμό 5ηχων, 7ηχων και δεν συμμαζεύεται που χρησιμοποιεί και γενικά με τον αέρα που ακούγεται στο δίσκο.. Και αν θες την προσωπική μου γνώμη, προτιμώ να σε δω σε ένα video παρά να σε ακούσω μέσα από ένα cubase στο οποίο πολλά λέγονται και δεν γίνονται και πολλά γίνονται και δεν λέγονται.. Μετά από εκεί και πέρα, τουλάχιστον για εμένα, θα μπορείς να έχεις ένα λόγο παραπάνω να κάνεις τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις:
εντάξει καλός ο Govan αλλα οχι και κανενας θεος στην τεχνική...και σαν συνθετης προσωπικα δε μου λεει τιποτα...επιδειξη και επιδειξη κλπ κλπ κλπ το εμφυτο ταλεντο φαινεται στη ευφυια της συνθεσης..και τα κομματια του govan ειναι τεχνικα αλλα οχι και τερατα btw...3 μερες top το καθενα εξασκηση ειναι και βγηκαν
Guitar pro tab δεν υπάρχει δυστυχώς για όλο το κομμάτι, αλλά κυκλοφορεί το score σε pdf στο internet και μπορείς να το βρεις εύκολα.. Όσο για backing track, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει, αλλά κάτι θα γίνει πιστεύω, στα επόμενα 3 χρόνια

.. Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις άμεσα γιατί ο χρόνος τρέχει......
Ά, και κάτι άλλο.. Όταν βρεις χρόνο κάνε μια βόλτα στο youtube και ψάξε με keywords "Govan, backing tracks".. Θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά videos όπου παίζει πάνω σε διαφορετικά backing tracks (προφανώς για λόγους promotion της εταιρίας που φτιάχνει και πουλάει αυτά τα backing tracks, είναι λίγο παλιά τα vids).. O άνθρωπος, στον αυτοσχεδιασμό δεν παίζεται.. Εκεί που ακούς τα πρώτα μέτρα του backing track και πιστεύεις ότι θα παίξει κάποιες συμβατικές μελωδίες, αρχίζει έναν οργασμό νοτών που δεν καταλαβαίνεις από που σου έρχονται και σε κάνει να αναρωτιέσαι από που αντλεί τέτοια έμπνευση.. Worth a watch

..