Μην την καίτε τόσο σύντομα τη συνάντηση βρε παιδιά. Εμείς που δουλεύουμε και πρέπει να δούμε 5 ανθρώπους κάθε σουκού δύσκολα θα αφιερώσουμε 2 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα σε συναντήσεις του Κιθάρα. Από την άλλη... δική σας επιλογή!
Συμφωνω απολυτα ....Ενταξει παιδια ειπαμε....
Θεωρώ οτι το θα επρεπε να ειμασταν ολοι στην κοπη της κιθαροπιτας και δεν ειναι σωστο προς το cite που μας φιλοξενει να κανονισουμε αλλη συναντηση.Διότι υπηρχε συναντηση χθες.....ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΛΙΓΑΚΙ!!!Χωρις παρεξηγηση.....Τουλαχιστον να περασουν λιγο οι μέρες....
Ετσι νομίζω... Και οχι οποτε του κατεβει και μπορει ο καθενας.....Ας φροντιζε οποιος ηθελε να ερχοταν χθες....

Ας μην παρεξηγουμε λιγο την θεση μας ο καθενας ετσι?Οποιος θελει ερχεται.Παρομοια φαση.Οσοι δεν μπορεσαν να ερθουν..η απλα δεν θελαν τετοια φαση μπορουν να ερθουν.Δεν καταλαβαινω το ελεος και σεβασμος..μηπως πρεπει να το πω εγω σε σενα μιας και εισαι πολυ νεο μελος και απο οτι φαινεται τα χεις μπερδεψει λιγο..?
αν διαβασεις καλα γραφω παραπανο "χωρις παρεξηγηση".....
και εκτος αυτου λεω την γνωμη μου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ....
δεν το ειπα για να προσβαλλω την προθεση του taxfreesax.....
Απλα θα μπορουσε λεω να γινει αργοτερα....Ημουν σαφεστατος...δεν κατηγορησα ποιος ηρθε και ποιος οχι....

και αγαπητε taxfreesax δεν νομιζω οτι ειναι τροπος να μιλας ετσι αν θες να πεις κατι η να με βρισεις στηλε π.μ.οχι στο forum....
(τραβα ρε )δεν ειναι σωστο....
ειχα πολυ καλη διαθεση και οχι να προσβαλλω καποιον που νομιζω οτι δεν προσβαλλα καποιον.....