Καλέ μου bluewind δεν παραθέτω το μήνυμά σου, στο οποίο απαντώ αυτή τη στιγμή, γιατί διαβάζοντας τα παραπάνω post κατάλαβα ότι είναι κάτι κακό, σαν εκείνο το πράγμα που δεν λέω, αλλά όλοι ξέρουν πως όχι, δεν κάνει καλό στα μπράτσα, αντιθέτως σε τυφλώνει και σου φυτρώνει τρίχες στην παλάμη.
Δεν ήταν ειρωνικό το κείμενό μου, ούτε τώρα είναι αυτό, ακόμα κι αν δύσκολα το πιστέψεις. Απλώς, με τόσο σοβαρές, μεγάλες κι επίσημες λέξεις που σας βλέπω όλους να περιγράφετε την κατάσταση, όχι απλώς σαν να βρήκατε τη λύση για την τρύπα του όζοντος, αλλά και σαν να ήταν κάτι που το ζήτησαν από εσάς και μόνο, είπα να ακολουθήσω ένα πιο… «χαβαλεδιάρικο» ύφος.
Τώρα, ως προς το ότι θα έπρεπε να ρωτήσω τα άλλα μέλη σχετικά με τα post, το νούμερό τους και τα δώρα που θα μπορούσαν να συνεπάγονται: Αφ’ ενός δεν μου απάντησες ούτε κατά διάνοια σε αυτό που σε ρώτησα. Αν νομίζεις ότι κάποιοι γράφουν μόνο για να αυξήσουν τα νούμερα, τι νομίζεις ότι σημαίνουν τα νούμερα για αυτούς; Και τι νομίζεις ότι κάνεις για να τους αλλάξεις μυαλά, όταν αντί να σβήνεις μηνύματα, δεν σκέφτεσαι να διαγράψεις κάτι διαδικτυακά μαγαζάκια που αναφέρουν τους πιο συχνούς επισκέπτες, την κατάταξη σύμφωνα με το νούμερο των post και κάτι άλλα τέτοια αστεία;
Επίσης, εφ’ όσον η απάντησή σου ήταν προς εμένα και μόνο, γιατί κι εσύ δεν μου την έστειλες με ένα προσωπικό μήνυμα; Για να σε προλάβω, εγώ δεν ακολούθησα τη συμβουλή μου, γιατί νομίζω πως το σχόλιο για την κατάταξη και όποιο ακόμα προλάβω να γράψω λόγω δουλειάς, μας αφορά όλους.
Ξαφνικά έχει γίνει πανικός εδώ μέσα! Ο ένας γράφει πολύ, ο άλλος γράφει άσχημα, ο τρίτος έφυγε με λάθος τρόπο, ο τέταρτος για λάθος λόγο, ο πέμπτος δεν κατάλαβε, ο έκτος…. Κάποια στιγμή τελειώνουν τα νούμερα. Και κάποια άλλη, σταματούν να ανανεώνονται, κιθαρίστες… Μην κάθεστε λοιπόν να ξεχορταριάζετε μόνο, είτε τα καλά, είτε τα κακά, είτε λίγο απ’όλα -με το πρόσχημα των ατυχημάτων. Αντ’ αυτού, καθίστε να σκεφτείτε τι θέλετε να φυτρώνει επιτέλους εδώ μέσα. Και μην απορρίπτετε ότι δεν είναι έτσι. Δώστε ένα παράδειγμα, κι αν δεν πιάσει, οδηγίες. Τόσο καιρό, αντί να γράφετε απόψεις και να διαμορφώνετε κλίμα, γράφετε παρατηρήσεις και διαμορφώνετε ψύχρα! Προσέξτε, γατί ώρες-ώρες το site μπαλαντζάρει επικίνδυνα ως προς το ύφος του, ανάμεσα σε έναν εκ της τέφρας του αναγεννόμενο φοίνικα, με έναν στρατιώτη που στηρίζεται σε ένα κράνος στο κέντρο του, και σε ένα σφυρί με δρεπάνι.
Όλα καλά κι όλα ωραία, εξάλλου αν είχατε κάτι άλλο κατά νου, ας μην διαχειριζόσασταν forum, αλλά ημερολόγιο. Δεχτείτε λοιπόν όλα, και [ασφαλώς!!!] δώστε τους τη μορφή που επιθυμείτε, για να υπάρχει ομοιογένεια. Μην παρασύρεστε όμως. Ξέρω ότι ίσως κάποια σημεία του κειμένου μου δεν βγάζουν νόημα (αν και όλα βγάζουν κι από κάτι για τον καθένα μας), αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο τώρα, αν θέλω να κρατήσω τη δουλίτσα μου.