Αποστολέας Θέμα: Τρακαρίσματα.......  (Αναγνώστηκε 9506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Τρακαρίσματα.......
« στις: 26/02/09, 21:27 »
Από πρόσφατη εμπειρία...(σημερινή.... :P) είπα να βάλω αυτό το θέμα να μοιραστούμε το πόνο μας.... :P :P :P και να παραθέσουμε τρακες (ανώδυνες ελπίζω) που μας έχουν συμβει.....εγώ λοιπόν σήμερα....περίμενα τον master kafrer στην αγία βαρβαρα (γρ. λαμπράκη, τούμπα, θεσσαλονικη) και είχε πολυ κινηση ο δρόμος.....τεσπα...μπαινει ο μαμακας στο αμαξι (εχω παρκαρει με αλαρμ) ολα καλα.....διπλα μου έχω μια νταλίκα....και απο πίσω κι άλλη νταλίκα.....μποτιλιαρισμένος όμως ο δρομος δεν κινείται κανεις......τεσπα...μετα απο λίγο φεύγει η πρώτη νταλίκα και η δεύτερη (βλέπω απο τον καθρέφτη) μένει ακίνητη.....περιμένω περιμένω....έχω ήδη βγάλει αριστερό φλας να ξεπαρκάρω.....βγάζω ελάχιστα την μούρη και βλέπω την νταλίκα να ξεκινάει....σταμάτω πάλι λοιπόν (χωρίς να εμποδίζω στο δρόμο) και βλέπω την νταλίκα να κινειται......μετα απο κάποια δευτερολεπτα ακουμε με τον αγαπιο ένα "ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΧΨΨΨΨΨΨΨΨ".....επι αρκετά δευτερολεπτα νιώθω την νταλικα να ισοπεδώνει τον μπροστινο μου προφυλαχτηρα......γυρναω κοιταω εντρομος τον kafrer....κατεβαινω......ΤΙ ΝΑ ΔΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ? ΟΛΟΣ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!!! η πρωτη ατάκα με ύφος απελπισιας προς τον νταλικερη..."καλα ρε φιλε....δεν με ειδες? :-\" ....." δεν σε ειδα"...μου απανταει......εγώ να μην ξερω τι να κανω.....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ (πρώτο τρακαρισμα γαρ....) ε μετα τα γνωστά...τροχαία κτλ κτλ κτλ κτλ......αλλα το κορυφαίο ήταν οι 2 ισχυρισμοι του......:

1) οτι εγώ ήμουν στην μεση του οχηματος του (ενω εγώ τον έβλεπα καθαρα απο τον καθρέφτη μου...και τον εσωτερικο και τον αριστερο) και πήγα να βγω πάνω του....δηλαδή με λίγα λόγια ο κυριος πιστευε ότι είχα τάσεις αυτοκτονιας και πήγα με το ignis να πέσω πάνω στην νταλίκα του....

2) οτι εγώ με το αφρολέξ (και όντας ακινητος) κατάφερα να του κάνω ζημιά στο ΤΑΝΚΣ.....

αφού δεν πάθαμε τπτ...είναι όλα οκ.......λίγο στεναχωρημένος με τη ζημιά.....αλλά θα μου περάσει.......

δικές σας εμπειριες....? (ελπίζω όπως προειπα να είναι ανώδυνες....και ελπιζω να μην θίξω κανέναν....)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/09, 21:32 από master of puppets »

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απ: Τρακαρίσματα.......
« Απάντηση #1 στις: 26/02/09, 22:02 »
να μωρε μια κολονα ηρθε πολυ κοντα στο φιατακι  μου και ενω ειχε παγο κατω...χτυπησε στο "νευρο" εκει που κλεινει η πορτα αλλα ολα καλα κανεις δν επαθε τιποτα...
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #2 στις: 26/02/09, 22:49 »
Εγω ενα θα σχολιασω.....

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΒΡΕ Μ@Λ@Κ@....ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....

Ενταξει ημουν σιγουρος οτι θα το ανοιγες το θεμα...
Τεσπα..

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #3 στις: 26/02/09, 22:51 »
Kαλα...δεν το πιστευω οτι ανοιξες τετοιο θεμα.Επικαιρο και για μενα.Πριν 6 μερες περιπου..ξυπναω το πρωι χαρουμενος για να παω να ψωνισω αποκριατικα για ενα παρτυ που θα πηγαινα.Ανεβαινω στο παπι για να παω να παρω την κολλητη που μενει 5 τετραγωνα απο μενα για να παμε στο μαγαζι.Εκει που παω ανεμελος σε δρομο προτεραιοτητας μου πεταγεται μια τυπισσα απο ενα καραμπινατο στοπ και με παιρνει σβαρνα.Δεν προλαβα καν να φρεναρω.

Να μην τα πολυλογω..με το που κατεβαινει..μου λεει αγορι μου ετρεχες.Εγω πηγαινα με 30 το πολυ 40.Αυτη ουτε που κοντοσταθηκε να κοιταξει αν ερχεται κανεις.Τελος παντων..συγκρατηθηκα πολυ να μην την βρισω.Στο σημειο βεβαια υπηρχαν 2 μαρτυρες οι οποιοι την στολισαν αναλογα και με ρωτησαν αν ηθελα να κανω αγωγη.Τελικα τα βρηκαμε μεν..αλλα ωστοσο χτυπησα στο δεξι ποδι(κακωση) και τωρα περπαταω με το ζορι και με αρκετους πονους.

Τι θελει να πει ο ποιητης.Ενω φοραω συνεχεια κρανος και ειμαι παντα αυτος που παροτρυνει τους παντες να φορανε κρανος/ζωνη εκεινη την μερα βλακωδως δεν εβαλα κρανος επειδη πηγαινα πολυ κοντα.Καλος π**αρας αποδειχτηκα.Αν και δεν χτυπησα στο κεφαλι καθολου...πρεπει να παραδεχτω οτι ημουν πολυ τυχερος και οτι πλεον το κρανος θα γινει ενα με το κεφαλι μου.

Υ.Γ:Πριν 3 χρονια με χτυπησε ενας οδηγος ταξι ενω ημουν πεζος ΑΚΡΙΒΩΣ στο ιδιο σημειο(οχι δλδ τοπογραφικα..αλλα εννοω παλι στο δεξι ακρο χτυπησα)!!!Και φοραγα κρανος στην συγκρουση γιατι μολις ειχα κατεβει απο το μηχανακι και θα το εβγαζα μετα απο 2-3 δευτερολεπτα.Ειρωνια ε..???
« Τελευταία τροποποίηση: 26/02/09, 22:57 από bassman 5χορδος επιτελους! »
It's all about the Groove!

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #4 στις: 26/02/09, 22:59 »
εγώ αυτό που καταλαβα σήμερα απο την όλη φάση έιναι πως η οδηγική παιδεία στη χώρα μας περιορίζεται στο "κανω ότι γουστάρω....get the fuck outta my way"..... :-\ και κρίμα ρε γμτ γιατι όντας νεος οδηγός ήμουν με το σεις και με το σας....δεν παραβίαζα προτεραιότητες, δεν εκανα μαμακιες.....γενικα δεν θεωρώ πως το αμαξι είναι ποζεριλίκι......να σε πηγαινει εκει που θες και να εξυπηρετεί.....σήμερα για εναν καφε πήγαινα ο καημενος και μου βγήκε ο καφες πανω απο 1000 ευρώ..... :-\

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 26/02/09, 23:26 »
εε...μέχρι να πάει Βραζιλία να τον φέεερει...βάλε εισητήρια, βάλε μεταφορικά, βάλε εργασία...εεε.....
πληθωρισμός αγόρι μου!!!

άμε πάρε ένα μπρίκι... :P

σοβαρά...
συμβαίνουν αυτά ρε...
και αν δν έχεις μάρτυρες δν παίζει να βρεις το δίκιο σου..
μν στεναχωριέσαι....βρες τον και βαψτου τη νταλίκα μπλε!

όσο για το ποστ του bassman....Απίστευτος!!

Αποσυνδεδεμένος J.P. DiMaggio

• Θαμώνας
  • Take us out to the Ball Game!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 27/02/09, 02:15 »
master of puppets, αφου δε χτυπησε κανένας μη σε νοιάζει.

Προφυλακτηρες και φτερά ξαναβρισκεις, χερια και πόδια δε ξαναβρίσκεις.  ;)
When the going gets weird, the weird turn pro.

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #7 στις: 27/02/09, 03:04 »

Ασε πιο μετα που το συζητουσαμε αυτο λεγαμε κι εμεις, αν ημασταν λιγο πιο εξω θα μας ειχε παρει απο κατω ο τυπος...

Αποσυνδεδεμένος taxfreesax

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • why so serious ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 27/02/09, 06:50 »
....εγώ λοιπόν σήμερα....περίμενα τον master kafrer στην αγία βαρβαρα....

απο τη Χιο ειστε παιδια ?  ;D

τεσπα,οπως λενε και στο χωριο μου ...''τοσο να 'ναι'' μαγκες...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 27/02/09, 08:53 »
ρε συ....παλι καλα που δεν επαθες τπτ...αλλα αφου ηταν εκει η τροχαια, δεν πληρωσε τουλαχιστον το παλικαρι τα σπασμενα;;; εγω ευτυχως ακομα δεν εχω τρακαρει με κανενα..
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος pascal.

• Δεν Είμαι Δικηγόρος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αυτό είναι η ζωή; Ε τότε, άλλη μια φορά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 27/02/09, 09:10 »
Έτσι, επειδή λέμε ωραία πράγματα...

Ξυπνάει ένα πρωί ο Dave τσιφτετελωμένος ως συνήθως και πάει να πάρει το αυτοκίνητό μας που είναι παρκαρισμένο νομιμότατα σε μια ωραιότατη θέση, όχι γωνία, πάνω σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά (Βασ. Γεωργίου για όσους ξέρουν). Και τι να δει; Έχει κατεβεί ένας τύπος από Καστέλλα προφανώς σουρωμένος, δεν είδε τη μικρή στροφή που κάνει ο δρόμος και έχει πέσει πάνω στον παρκαρισμένο από πίσω μας, εκείνος έχει κολλήσει τη μούρη του στον ποπό μας και η δική μας μούρη έχει κολλήσει στον μπροστινό. Φυσικά ο οδηγός έχει κάνει φτερά και κανείς από την γειτονιά ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα! Προφανώς ήταν κανένα καλόπαιδο με το τζιπ του μπαμπά (γιατί για να έγυγε μετά από τέτοια τράκα...μόνο τζιπ)

Ο μπροστινός μας δε (πανέξυπνος) μας έχει αφήσει χαρτάκι στο παρ-μπριζ ότι έχει πάρει τις πινακίδες μας και να μην εξαφανιστούμε γιατί θα μας κυνηγήσει, λέει, για αποζημίωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, πληρώσαμε 3.000 ευρώ από την τσέπη μας, για να επισκευάσουμε το διπλά χτυπημένο αυτοκίνητό μας (το οποίο ήταν το ζαμπόν του σάντουιτς που είχε συμβεί). Να σημειώσουμε ότι δεν το είχαμε αγοράσει ούτε 4 μήνες. Ο από πίσω το πέταξε το αυτοκίνητό του γιατί είχε στραβώσει τελείως και είχε αχρηστευθεί. Ο μπροστά την έβγαλε καλύτερα από όλους, αλλά κέρδιζε επάξια το βραβείο αρχικαφρίλας στο διαγωνισμό "Κάφρος της χρονιάς"...
« Τελευταία τροποποίηση: 27/02/09, 09:12 από pascal. »
Όσα ξέρει η γυναίκα του κιθαρίστα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #11 στις: 27/02/09, 11:22 »

δεν διαφωνω......παλι καλα που δεν μας βρήκε πέντε εκατοστά πιο πίσω......θα μας έσερνε ακομα.....

....εγώ λοιπόν σήμερα....περίμενα τον master kafrer στην αγία βαρβαρα....

απο τη Χιο ειστε παιδια ?  ;D

τεσπα,οπως λενε και στο χωριο μου ...''τοσο να 'ναι'' μαγκες...

στην ίδια μπάντα είμαστε.... ;D και βγήκαμε να συζητήσουμε κατι διαδικαστικά.... :P

ρε συ....παλι καλα που δεν επαθες τπτ...αλλα αφου ηταν εκει η τροχαια, δεν πληρωσε τουλαχιστον το παλικαρι τα σπασμενα;;; εγω ευτυχως ακομα δεν εχω τρακαρει με κανενα..

δεν θα πληρώσει τπτ γιατι δεν ειχα προλάβει να κανω μικτή ασφάλεια με την μάνα μου για το αμαξι....μέχρι να έρθει το καλοκαιρι το κανονικο μου τουτού οδηγώ της μάνας μου...και χέσε μέσα.....

pascal....άντε μετά να αποδείξεις ότι εσύ δεν φταις..... :-\ καλα δεν ειχε δει/ ακουσει κανεις τπτ?

Αποσυνδεδεμένος pascal.

• Δεν Είμαι Δικηγόρος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αυτό είναι η ζωή; Ε τότε, άλλη μια φορά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 27/02/09, 12:05 »
pascal....άντε μετά να αποδείξεις ότι εσύ δεν φταις..... :-\ καλα δεν ειχε δει/ ακουσει κανεις τπτ?

Μα δεν τίθετο καν τέτοιο θέμα! Όταν τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα δεν ισχύει το "σε κάθε περίπτωση φταίει ο από πίσω". Απλά ο μπροστά ήθελε οπωσδήποτε να τα φορτώσει σε κάποιον.

Ναι, έγινε σκοτωμός, αλλά η γειτονιά δεν είχε δει τίποτα, γιατί έγινε χαράματα μάλλον. Τι να πεις...

Όπως λένε και οι ανωτέρω, είναι μόνο λαμαρίνες και το ευτυχές είναι ότι όλοι είμαστε καλά. Είναι αυτό που λένε "κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει".
Όσα ξέρει η γυναίκα του κιθαρίστα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Αποσυνδεδεμένος Blacksheepιος

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 27/02/09, 13:59 »
9 το πρωι, παιρνω το αμαξι να παω γυμναστηριο.. Πηγαινω σε μια ευθεια σε εναν στενο δρομο, και βλεπω εναν απεναντι να ερχεται..
Νυσταγμενος εγω παω στην μεση της ευθειας (οπου ειναι το μονο μερος οπου χωρανε 2 αμαξια  ::) ) και κανω λιγο στην ακρη ωσπου ΣΠΑΜΚΡΑΑΑΚ ριχνω το αυτοκινητο στην μαντρα δεξια..

Δεν θυμαμαι πως και γιατι..

Αργοτερα ο πατερας μου (αφου ειχε περασει το εγκεφαλικο και ο παροξυσμος γ@μοσταυριδιων - με το δικιο του), μου λεει πως ο τυπος στο απεναντι αμαξι
του ειπε πως στο διπλα χωραφι ηταν κατι αγελαδες και εκαναν 'μου', εγω τρομαξα και επεσα πανω στην μαντρα..

Δεν θυμαμαι τιποτα τετοιο..μαλλον δεν θα μαθουμε ποτε.
Λεσπολιαρης αταλαντος κιθαροπαιχτικος αμνος.

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 27/02/09, 14:58 »
Οδηγώ 23 χρόνια με μέσο όρο 50.000 χλμ. το χρόνο. Όχι δεν είμαι ταξιτζής  ;D
Παρ' όλο που είναι ελάχιστα και μικρά αυτά που μου έχουν συμβεί αναλογικά με το χρόνο που περνάω στο τιμόνι, τα θυμάμαι όλα με την παραμικρή λεπτομέρεια! Τέσσερα (4) είναι όλα κι όλα. 2 τσαλακωμένα φτερά, 1 εμπρός προφυλακτήρας και το ...παρακάτω  8)

Είμαι στην εθνική με 140 περίπου. Άδειος ο δρόμος και οι 2 λωρίδες. Ξαφνικά και μετά από μια δεξιά στροφή βλέπω μπροστά μου (αλλά σε αρκετή απόσταση) στη μέση του δρόμου κάτι να κινείται. Ένα τεράστιο σκυλί (60-70 κιλά τουλάχιστον).
Με βλέπει και σταματάει.
Αρχίζω να φρενάρω και κόβω δεξιά να το αποφύγω.
Αρχίζει να κινείται κι αυτό δεξιά!!!
Συνεχίζω να φρενάρω και κόβω αριστερά πλέον να το αποφύγω.
Σταματάει και αρχίζει να κινείται κι αυτό αριστερά!!!!!!!!
Η "αρκετή" απόσταση που είχα όταν το πρωτοείδα έχει μηδενιστεί πλέον και του πέφτω επάνω. Καρα-κέντρο!!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ηλίθιο σκυλί στον κόσμο, αλλά τόσο ηλίθιο και με τέτοια επιθυμία να αυτοκτονήσει δεν νομίζω ότι θα ξαναβγεί.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος LILAKI

• Παλιός
  • Study silence to learn the music
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 27/02/09, 15:15 »
Μήπως ήταν ο Ρανταπλάν το σκυλί , σε άλλη ζωή?Έπαθε κρίση εξυπνάδας και στη συνέχεια επανήλθε χωρίς να ξέρει που βρίσκεται? ;D
Στην ανάγκη και οι  θεοί πείθονται.Εδω ολόκληρο F-117 τεχνολογίας Stealth κατασκευάστηκε....

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 27/02/09, 15:29 »
να μωρε μια κολονα ηρθε πολυ κοντα στο φιατακι  μου και ενω ειχε παγο κατω...χτυπησε στο "νευρο" εκει που κλεινει η πορτα αλλα ολα καλα κανεις δν επαθε τιποτα...
Μήπως η κολόνα έτρεχε κι όλας? ;D

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 27/02/09, 15:34 »
οχι παλι καλα παω και την βλεπω που και που  :)εχει ακομα χρωμα πανω...εετσι αφηνω παντου τα σημαδια μου
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 27/02/09, 16:04 »
Μήπως ήταν ο Ρανταπλάν το σκυλί , σε άλλη ζωή?Έπαθε κρίση εξυπνάδας και στη συνέχεια επανήλθε χωρίς να ξέρει που βρίσκεται? ;D

δεν ξέρω σε ποια "διάσταση" βρισκόταν τότε το σκυλί, αλλά ξέρω που είναι τώρα πλέον... κρίμα και γι' αυτό αλλά και για μένα. η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη!
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #19 στις: 27/02/09, 16:06 »
πω πω πω....είμαστε πολλοί οι πονεμένοι τελικά......με αυτό με την αγελάδα όμως οφείλω να ομολογήσω πως ξεκωλοθηκα στο γέλιο.... :P

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 27/02/09, 16:50 »
Έτσι, επειδή λέμε ωραία πράγματα...

Ξυπνάει ένα πρωί ο Dave τσιφτετελωμένος ως συνήθως και πάει να πάρει το αυτοκίνητό μας που είναι παρκαρισμένο νομιμότατα σε μια ωραιότατη θέση, όχι γωνία, πάνω σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά (Βασ. Γεωργίου για όσους ξέρουν). Και τι να δει; Έχει κατεβεί ένας τύπος από Καστέλλα προφανώς σουρωμένος, δεν είδε τη μικρή στροφή που κάνει ο δρόμος και έχει πέσει πάνω στον παρκαρισμένο από πίσω μας, εκείνος έχει κολλήσει τη μούρη του στον ποπό μας και η δική μας μούρη έχει κολλήσει στον μπροστινό. Φυσικά ο οδηγός έχει κάνει φτερά και κανείς από την γειτονιά ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα! Προφανώς ήταν κανένα καλόπαιδο με το τζιπ του μπαμπά (γιατί για να έγυγε μετά από τέτοια τράκα...μόνο τζιπ)

Ο μπροστινός μας δε (πανέξυπνος) μας έχει αφήσει χαρτάκι στο παρ-μπριζ ότι έχει πάρει τις πινακίδες μας και να μην εξαφανιστούμε γιατί θα μας κυνηγήσει, λέει, για αποζημίωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, πληρώσαμε 3.000 ευρώ από την τσέπη μας, για να επισκευάσουμε το διπλά χτυπημένο αυτοκίνητό μας (το οποίο ήταν το ζαμπόν του σάντουιτς που είχε συμβεί). Να σημειώσουμε ότι δεν το είχαμε αγοράσει ούτε 4 μήνες. Ο από πίσω το πέταξε το αυτοκίνητό του γιατί είχε στραβώσει τελείως και είχε αχρηστευθεί. Ο μπροστά την έβγαλε καλύτερα από όλους, αλλά κέρδιζε επάξια το βραβείο αρχικαφρίλας στο διαγωνισμό "Κάφρος της χρονιάς"...
pascal....πρώτον...αν ισχύει η λογική του όταν είναι παρκαρισμένα δν φταίει ο "από πίσω" γιατί του τα πληρώσατε?
κ δεύτερον...εσάς παρ΄όλο που το πέταξε ο πίσω σας το αμάξι του δν είχε ασφάλεια να σας πληρώσει?
εγώ μόνο μια φορά το χω γρατζουνίσει!! (αφού αναφέρουμε και πλημμελήματα... :P)
όλες τις υπόλοιπες το έχω βρει σφαγμένο από τη μάνα μου....

Αποσυνδεδεμένος Kelly Z

• Θαμώνας
  • salonica
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 27/02/09, 17:20 »
pascal δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα... π.χ στη συναδελφο μου επεσε ενας επανω της απο το αντιθετο ρευμα καρφωτος και δεν της εκανε δηλωση, και θα πανε δικαστικα! (2.000 ευρω στα καλα καθουμενα απ την τσεπη της)

Οσο για προσωπικη εμπειρια? (ως συνοδηγος ομως,δεν εχω δικο μου αμαξι)
Σε κοκκινο φαναρι στην Καλαμαρια (Θεσσαλονικη) ειμαστε 3οι. Η μεσαια "τρωει " την αποσταση ασφαλειας , και θεωρώντας οτι αναψε πρασινο πεσαμε πανω της με φορα (που την βρηκαμε δεν ξερω! ) Αυτη παει και κολλαει στον μπροστινο... κλπ
Το γελιον του πραγματος ?
εβγαλα την ζωνη κι εσκυψα ελαφρα στην τσαντα μου να πιασω το κινητο μου που χτυπουσε κι εσκασα οπως γκαζωσαμε στο παρμπριζ με το κεφαλι, το οποιο ραγισε ευτυχως γιατι αν εσπαγε την ειχα ασχημα! (Φυσικα ειχα ενα ωραιοτατο πρηξιμο κι εναν γερο πονοκεφαλο αλλα επειδη φταιγαμε δεν το δηλωσα στην τροχαια )
Και δε μου εφτανε αυτο ... μαλωσα με τον οδηγο (*του οχηματος που επεβαινα) γιατι λεει μου μιλουσε και δεν του απαντησα κι ετσι εφταιγα εγω λεει για το τρακαρισμα!!!! (πλακα με κανεις????????)

Συμπερασματα:
1) Ποτε δεν σηκωνουμε κινητο στο αυτοκινητο.....
2)Αν βγαλω τη ζωνη εν κινησει βαλτε οι υπολοιποι!

3)
* σημειωση γελοιον αντι γελιον

Αποσυνδεδεμένος Salinas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Γουστάρω κιθάρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 27/02/09, 17:34 »
στην αγία βαρβαρα (γρ. λαμπράκη, τούμπα, θεσσαλονικη)

Καλά, ρε πεταμένοι και οι δύο...

Δυο βήματα απ'το σπίτι μου είστε;

Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει καφεδάκι στον "Εύξεινο"!
http://www.myspace.com/undermeband"Io mi dico e' stato meglio lasciarci, che non esserci mai incontrati..."
Takamine Santa Fe

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 27/02/09, 18:07 »
εγω ειδα σχετικα προσφατα ενα πτωμα στην λεοφορο αθηνων  :(  nuff said
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης (Gear)

• Παλιός
  • Ψευδοπροφήτης
    • Προφίλ
    • Ψευδοπροφήτες
« Απάντηση #24 στις: 27/02/09, 18:10 »
Παίδες μη μιλάμε για οδηγούς στην ελλάδα, η κατάσταση είναι τραγική.

Drummer που γνώριζα, πάει στην Αμερική, μπαίνει σε μπάντα, περιοδεία στην Ευρώπη και στην Αθήνα τον σκότωσε αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι ένας μεθυσμένος μαλ**ας.

Μη μιλήσουμε και για τα κόκκινα φανάρια που για τα 5 πρώτα δευτερόλεπτα δεν μετράνε κατά πως φαίνεται  :o :o
Ψευδοπροφήτες

το νέο E.P των Ψευδοπροφητών "τρέξε" είναι πλέον διαθέσιμο από το site μας.