όλα από κάτι γκουμούτσες μηχανήματα ξεκινάνε ώσπου γίνονται φορητά!

Γάματα...Δε ξέρω για σένα, αλλα εγώ κάθε πρωί κάνω μια ένεση με παραμαγνητικό υλικό που συγκεντρώνεται στο αίμα, και αφαιρώ κάθε ποσότητα μετάλλου, απο πάνω μου. Α, ναι φοράω και ωτοασπίδες, για να μην ακούσω κατα τύχη καμιά αποφόρτιση πυκνωτή... Εσένα πώς ξεκινάει η μέρα σου?
Και για να πώ την αλήθεια, περισσότερο με ενδιαφέρει η τεχνολογία που θα καθιστά το μαγνητικό τομογράφο φορητό, παρά τα παραπάνω....
Αν σκεφτούμε ότι θα μπορούσε .....στο μέλλον... να γίνει ένα μέσο χειραγώγησης τότε όχι μόνο θα γίνουν φορητά αλλά και φθηνά 
Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω, είναι οτι η χειραγώγηση δεν έχει καμία σχέση με την ανάγνωση που κάνει ο μαγνητικός τομογράφος. Σα τεχνολογίες είναι άσχετα μεταξύ τους. Ο βέλτιστος μαγνητικός τομογράφος πρέπει να έχει την ελάχιστη δυνατή επίδραση, γιατι επίδραση ισοδυναμεί με αλλοίωση της εικόνας.
Kάντε ένα κόπο να διαβάσετε για την
fMRI. Ουσιαστικά το παραπάνω άρθρο λέει το εξής: Εντοπίζοντας δυναμικά τις περιοχές του εγκεφάλου που παρουσιάζουν αυξημένη κατανάλωση οξυγόνου, μπορούμε να αποκτήσουμε μια "εικόνα" για τις διεργασίες στον εγκέφαλο, και να τις αντιστοιχίσουμε ποιοτικά σε κάτι.Και η λέξη κλειδί εδώ είναι το "ποιοτικά". Γιατι αυτό σημαίνει, οτι σε μια συγκεκριμένη διεργασία δεν μπορεί να αντιστοιχηθεί ένα συγκεκριμένο δεδομένο. Οι 400 εικόνες των 10*10 πιξελ, είναι μια σειρά απο μοτίβα για τη χαρτογράφηση των διεργασιών, σε κάθε άτομο ξεχωριστά.
LILAKI, υπάρχει ένα λινκ που να μπορούμε να διαβάσουμε παραπάνω?