Παιδια να σας πω κατι στο θεμα χρωμα.
Στο site της ESP οσοι απο εσας εχετε μπει θα εχετε αντιληφθει οτι ΔΕΝ υπαρχουν (εντελως λανθασμενα κατ εμε) ολα τα χρωματα απο την εταιρια.
Για παραδειγμα το DBSB (του οποιου ειμαι κατοχος φιλε μου και οποτε θες κανονιζουμε να τη δεις απο κοντα) στο site της ESP, οπως και στο Θωμα φαινεται να μην υπαρχει για τις Floyd Rose κιθαρες.
Ισως το παιδι που ελεγε οτι το DBSB ειναι σπανιο να τε ελεγε για αυτο το λογο (δεν υπαρχει σε Θωμα και ESP site).
Επισης περα απ'το χρωμα στις Horizon υπαρχουν και αλλες διαφορες. Σε αλλες FR κιθαρες υπαρχει black hardware και σε αλλες (οπως τη δικια μου) ασημενιο (καβαλαρης, κλειδια κτλ).
Επισης αν το εχετε παρατηρησει στις ανευ floyd rose κιθαρες το λογοτυπο ''ESP" ειναι με ασπρα γραμματα ενω στις FR ειναι με μαυρα.
Τα Horizon μοντελα βγαινουν με πολλους συνδυασμους λοιπον.
Και υπαρχουν και αλλα χρωματα που ισως δεν εχουμε παρατηρησει.
Απλα αν σας ενδιαφερει η γνωμη μου οι πιο εντυπωσιακες απο τις ηδη πανεμορφες Horizon (και λιγο ακριβοτερες συναμα) ειναι οι quilted maple top με Floyd Rose (και ασημενιο hardware) κιθαρες. Ειδικα στο χρωμα DBSB τα νερα που κανει το quilted maple καπακι ειναι πολυ ψαρωτικα και μεταβαλλονται αναλογα με φωτισμο κτλ...