Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον....σήμερα έφτασε το μωρό μου...μετα απο αρκετές μέρες στο περίμενε....άξιζε πιστεύω η αναμονή....δεν προλαβα να ασχοληθω πολυ μαζι της σήμερα λογω πολλών υποχρεώσεων...
Ένα σύντομο review:
1) Η κιθάρα είναι πούπουλο...πραγματικά πολύ ελαφρια...κατι που με ξάφνιασε ευχάριστα.....
2) εξωτερικά είναι πανεμορφη...όλες οι φωτογραφίες αδικουν το φοβερό της σώμα και τα καταπληκτικά inlays (πραγματικα απίστευτα)
στα πιο ουσιαστικά τώρα
3) απο ήχο έμεινα πολύ ικανοποιημενος.....αρκετό sustain....ο pearly gates δίνει ρεσιταλ γλυκύτητας....και όταν σπλιτάρει σου ρχεται να βγάλεις το γεννητικο σου μόριο και να το κοπανάς όπου βρεις.....ο 59άρης αρκετά κάλος..καλα μπάσα....δεν εκοψα όμως και φλέβα...όταν την δοκιμάσα έπαιξα απο μεταλλικα μέχρι eric clapton....και δεν χαλάστηκα καθολου....

4) ταστιέρα....χμμμ....επειδή είμαι ερωτευμενος με την ταστιέρα της strat μου θα γκρινιάξω λίγο....όχι ότι με ενοχλει....απλα θελω να τον συνηθίσω λίγο....πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο....
Γενικότερα..για τα λεφτά της είναι πραγματικά πολύ καλη επιλογη.....και όντως απολλωνα...δεν εχει να ζηλέψει απολύτως τπτ απο τις αμερικάνες......
Φώτος εδω:
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=25950.msg570384#msg570384