Να σου πω την αλήθεια δεν έχω βρει ενισχυτή/ηχείο που να μου αρέσει πραγματικά. Γενικά δεν είμαι παράξενος, είμαι ερασιτέχνης και δεν έχω "το μουσικό αυτί", παρόλ' αυτά ήχο που να μου αρέσει πραγματικά δεν έχω βρει και μάλλον φταίει στο ότι κοιτάζω σε μικρές καμπίνες ή ενισχυτές, λόγο χώρου.
Όσων αφορά για τον markbass, είναι απίστευτο πως ένα τόσο μικρό κουτάκι έχει τόσο τσαμπουκά. Με το dirty blonde (db) δεν τον ευχαριστιέμαι γιατί το 12 άρι μπουκώνει όταν οι μαγνήτες είναι στο active και το tone στα χαμηλά (το active κύκλωμα του db έχει μεγάλη προενίσχυση στις χαμηλές συχνότητες και θέλει πολύ καλό ηχείο για να "αντέξει"). Με το stingray ο συνδυασμός markbass+12" είναι πολύ καλός για overall παίξιμο, από δάχτυλα μέχρι και slap. Αλλάζοντας πολλές χορδές έχω βρει την χρυσή τομή για το συγκεκριμένο setup, το οποίο όμως όπως είπα φτάνει μέχρι ένα σημείο και από εκεί και πέρα περιορίζεται λόγο φυσικού μεγέθους και διαστάσεων χώρου. Πάντως τον έχω ~4 χρόνια και παίζει ακόμα όπως την πρώτη μέρα, αλλά υπόψη ότι δεν έχει ζοριστεί καθόλου στην ζωή του και παίζει πάντα σε χαμηλές εντάσεις.
Το άταστο ακούγεται πολύ καλύτερα στον AER στο δεύτερο του κανάλι (όχι το ακουστικό) με όλα flat. Νομίζω βγάζει περισσότερες αρμονικές ή απλά έχουν τριμάρει το bandwidth και το flat equalizer του ενισχυτή με τέτοιο τρόπο που ακούγεται καλύτερα στο ανθρώπινο αυτί, δεν ξέρω. Επίσης και στο slap είναι πολύ καλός ενισχυτής, γιατί έχει ωραίο punch.
Μακάρι να είχα αρκετά μεγάλο χώρο για 4χ10+1χ15, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.