ΟΚ, αφου επιμενετε, ας σχολιασω στα γρηγορα τις φωτο του Bekos®
1. Δεν βλεπω κατι ενδιαφερον
2. Τι δουλεια εχει η κολόνα του αυτοκινητου στο καδρο;
3. Ή στραβος ειναι ο γιαλός ή στραβα αρμενιζουμε
4. θα ηταν περισσοτερο ενδιαφερουσα αν ελειπαν τα καλωδια και η ημερομηνια
5. Δεν μου λεει κατι σαν τοπιο
6. Συμπαθητικο τοπιο αλλα τιποτα παραπανω
7. Θα προτιμουσα ενα πιο κοντινο πλανο μιας και η γατα εχει ωραια εκφραση
8. Δεν βλεπω κατι ενδιαφερον
9. Δεν βλεπω κατι ενδιαφερον
10. Συμπαθητικο τοπιο αλλα τιποτα παραπανω
Εχετε κατα νου οτι ότι σχολια εχω κανει μεχρι τωρα ειναι καλοπροαίρετα και δεν θελω να στεναχωρηθει κανεις αν τυχον πω κατι αρνητικο. Αλλωστε, εκφραζω την προσωπικη μου γνωμη και δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος.
Δεν χρειαζεται πολυ γνωση τεχνικης για να βγαζετε καλες φωτογραφιες, Βασικοτερο ειναι η "ματια του φωτογραφου", και το συναισθημα που δινει η φωτογραφια στον θεατη. Αλλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε μερικους στοιχειωδεις κανονες οπως: η φωτογραφια να μην ειναι ανεστιαστη, κουνημενη, υπερφωτισμενη, υποφωτισμενη, κ.ά. Και επισης καποιοι αλλοι κανονες ακολουθουνται γιατι συνηθως κανουν την φωτογραφια να δειχνει πιο ελκυστικη στον θεατη, συνειδητά ή υποσυνείδητα. Φυσικα ειναι δικαιωμα σας να μην ακολουθειτε κανονες, αλλα εχετε λιγοτερες πιθανοτητες να αρεσει η φωτογραφια σας, απο το ευρυ κοινο ή/και απο επαγγελματιες φωτογραφους
Διαφωνων με Βραζιλη οσον αφορα μηχανε φακους κλπ..Και με την πιο σαπια φωτογραφικη μηχανη μπορεις να βγαλεις αυτο που λεμε φωτογραφιες αν θες..Να σιγουρα καπου θα χουν παραπανω ''θορυβο'',ισως οχι τελεια εστιαση κλπ αλλα αυτο οταν τελος παντων δεν γινετια ηθελημενα ειναι μικρο εμρος της φωτογραφιας ως συνολο.
Εγω θα'λεγα το αντιθετο: Οταν δεν γινεται ηθελημενα, ειναι ανεπιθυμητο.
Εχω δει μερικες υπεροχες ασπρομαυρες φωτογραφιες με εντονο κοκκο, ο οποιος εμφανιζεται ηθελημενα για να δωσει αλλη οψη στην εικονα.
Βραζιλη, νομιζω θα ηταν χρησιμω και επικοδομιτικο να ανεβασεις και εσυ δικες σου φωτογραφιες.
Δεν θα ήθελα να παρω τον ρολο του δασκαλου, ουτε να κανουμε κοντρα για το ποιος βγαζει καλυτερες φωτογραφιες. Αν απλα ενδιαφερεσαι/στε απο περιεργεια για τις φωτογραφιες μου, υπαρχουν μερικες εδω:
http://vkot.dpgr.gr που είναι περισσοτερο τουριστικες παρα καλλιτεχνικες.
Πάντως έχει αρχίσει να μ' αρέσει πολύ ο τομέας της φωτογραφίας και σκέφτομαι να μάθω μερικά πράγματα παραπάνω! 
Μήπως γνωρίζετε κανένα γνωστό καλό σχετικό site;
www.dpgr.gr