Ω!
πολύ με χαροποιεί αυτή η εξέλιξη!!
Είστε πολύ ευπρόσδεκτοι!
Για να μπούμε λίγο στο πνεύμα και να μου πείτε και τη γνώμη σας,
Σκεφτόμουν όσον αφορά τα όργανα, να έχω στήσει τον ενισχυτή κιθάρας που έχω peavey bandit (ss), ενα 10w noname, ηλεκτρική epi, ηλεκτρακουστική yamaha! Πέραν αυτού του εξοπλισμού είχα σκεφτεί να συμπληρώσω με, τύμπανα (κανονικά η ηλεκτρονικά), ενισχυτή μπάσου, μικροφωνική, 2ο ενισχυτη κιθάρας, και αναμονή για πλήκτρα.
(τα οποία όπως προείπα, να είναι στημένα και να χρησιμοποιούνται απο τα μέλη)
Εσείς πως το βλέπετε αυτό? Θα σας ενδιέφερε να στηθεί το σκηνικό έτσι? (προφανώς αν δεν φέρει κάποιος κάτι απο τα πάραπάνω που λείπουν, προτίθεμαι να τα ενοικιάσω).
Σχετικά με ηλεκτρακουστικές και πακέτα με ακκόρντα δεν το συζητάμε είναι εντελώς χρήσιμα και απαραίτητα και με κολακευει η προσφορά σας!
σημείωση: ο χώρος είναι 80τμ περίπου, ανοικτός απο τις 2 πλευρές στεγασμένος (και ελαφρά υπερυψωμένος), στρωμένος με πλακάκι και βλέπει στον κεντρικό δρόμο (20 μέτρα απόσταση, απο την συνέχεια της Αττικής οδού, αν θέλετε ανεβάζω και καμια μικρή φώτο).
Τώρα οι ενδεικνυόμενες εντάσεις είναι κάτι σχετικό το οποίο ρυθμιζεται απο την παρέα (ευκολα) σε ώρες μη κοινής ησυχίας (5:30 - 23:00)