Να πω και εγώ τη γνώμη μου...Εδώ και 3 χρόνια που κάνω μαθήματα τραγουδιού, εκτός από τον εαυτό μου, που τον έχω δει να βελτιώνεται πάρα πολύ, έχω ακούσει και ένα σωρό συμμαθητές μου.Κάποιοι από αυτούς είναι σχεδόν έτοιμοι, κάποιοι άλλοι με δουλίτσα "γίνονται" και κάποιοι άλλοι (ελάχιστοι) , καταφέρνουν απλά να γίνονται μέτριοι ή είναι "ανίατες" περιπτώσεις.Από όλους αυτούς τώρα,σχεδόν από όλες τις παραπάνω κατηγορίες, ξεχωρίζει πραγματικά ένας μικρός αριθμός.Είναι αυτοί που μπορούν και να ερμηνεύσουν. Αυτό που άκουσα από την Γεωργία, εμένα πραγματικά μου άρεσε. Γιατί αυτό που κατάλαβα από εκείνη , είναι ότι πέρα από μιά πολύ "ζεστή" χροιά και πέρα από τα τυχόν φάλτσα (που είναι θέμα καθαρά εξάσκησης και εκμάθησης του συγκεκριμένου τραγουδιού, αλλά ποιός έχει χρόνο...)η κοπέλλα μπορεί και τα "λέει". Βγάζουμε ξαφνικά τον "μουσικοκριτικό" από μέσα μας, σε μιά προσπάθεια, που ούτε τα λεφτά μας ζητάει, ούτε με αλλαζονεία δηλώνει, "η καλύτερη φωνή του πλανήτη".
Το συγκεκριμένο κομμάτι το ξέρω, χωρίς να το έχω θεοποιήσει, οπότε κρατάω τις αποστάσεις μου από αυτό. Και σαν συμπέρασμα , λέω...Γεωργία συνέχισε να τραγουδάς, στείλε μας κι άλλα, μην κολλάς και εάν και εφόσον (και μόνο τότε) σε ενδιαφέρει, εξάσκησε το ταλέντο σου( ναι ταλέντο...) και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσες σε ένα με δύο χρόνια να φτάσεις στο επίπεδο του να "γίνεις" και να ξεχωρίσεις. Γιατί αντιλαμβάνεσαι το στίχο πάνω απ'όλα (είσαι η ίδια πολύ καλή στιχουργός) και μπορείς να έχεις και το ταλέντο της ερμηνείας, που δεν έχουνε , όχι μόνο τεχνικά άρτιοι τραγουδιστές, αλλά και μουσικοί...