Αποστολέας Θέμα: κιθαρα για blues  (Αναγνώστηκε 17323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BLUESPL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
κιθαρα για blues
« στις: 01/06/09, 14:00 »
χαιρετε,θελω να αγορασω καινουργια κιθαρα με μονους μαγνητες ετσι ωστε να βγαζει καλο ηχο για blues εχω ψαξει στα προηγουμενα θεματα και εχω καταληξει στις εξης 2:fender classic player 50's και 60's,ποια η διαφορα τους?στα χρηματα αυτα υπαρχει κατι αλλο καλυτερο?

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
Απ: κιθαρα για blues
« Απάντηση #1 στις: 01/06/09, 14:10 »
Στα ξυλα λογικα θα υπαρχουν μικροδιαφορες.
Η διακριτη διαφορα λογικα θα ειναι στους μαγνητες...Πηγαινε δοκιμασε και 60's και 50's και 70's στον ιδιο ενισχυτη αν γινεται και κρινε ποια σου κανει πιο πολυ...

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 01/06/09, 16:21 »
εξαρταται και απο το υφος μπλουζ που θελεις να παιζεις....εγω πχ που εχω ενα κατι τις με τον BB king σκευτομαι να παρω και μια semi hollow τυπου (μεχρι στιγμης παιζω με μια στρατ με vintage μαγνητες και παει μιαααααα χαραααα)....

http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_greece.html

ή

http://www.thomann.de/gr/epiphone_bb_king_lucille.htm   για να μην παμε στην οριτζιναλ που κανει 2,400ε...

εχει πολυ θεμα το θεμα και ψαξιμο
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
« Απάντηση #3 στις: 01/06/09, 16:45 »
οι πιο πολλοι μπλουζμαν παντως, και αυτοι που ο ηχος τους θεωρειτε ως ο βασικος μπλουζ ηχος, παιζουν με διπλους μαγνητες και τελειως διαφορετικες κιθαρες απο αυτες που παραθετεις.
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 01/06/09, 16:55 »
Αγαπητε Jesus ξεκινησα λεγοντας οτι ειναι θεμα υφους....!!!
ο καθενας εχει το υφος του ...αλλοι με στρατοκαστερ αλλοι με τελεκαστερ αλλοι με Les Paul !!!
Το μπλουζ δεν ειναι ταυτοσημο με τους διπλους μαγνητες...!!!
και προσωπικα ξαναλεω οτι μ αρεσει να παιζω μπλουζ και με την στρατ μου με μονους μαγνητες και με την prs μου με διπλους μανγητες ΑΛΛΑΑΑΑ εχω ψηθει να αγορασω και μια semi hollow οπως αυτες που παρεθεσα γιατι τις θεωρω μπλουζοκιθαρες....εκτος βεβαια και νομιζεις οτι ο BB King (και η κιθαρα του) δεν επεζε μπλουζ....

Αλλωστε και στις δυο κιθαρες μου προτεινα φαινονται ξεκαθαρα οι διπλοι μαγνητες τους !!!!!!!!!!!!!

ξαναριχνω το λινκ της Ibanez apo Thomman    http://www.thomann.de/gr/ibanez_as73bs_semiakustik_egitarre.htm

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
    • Picos Apicos & The Pina Coladas
« Απάντηση #5 στις: 01/06/09, 21:41 »
BLUESPL, μου διαφεύγει ποια είναι η πρώτη κιθάρα σου, καλό είναι να το αναφέρεις, γιατί φαντάζομαι ότι θα θέλεις κάτι αρκετά διαφορετικό. Αφού λες ότι ψάχνεσαι για μονούς φαντάζομαι ότι έχεις ήδη κιθάρα με διπλούς. Αν θέλεις λοιπόν οπωσδήποτε single coils θα σου έλεγα να ψαχτείς και κατά Telecaster μεριά. Από κει και πέρα κατά τη γνώμη μου οποιαδήποτε καλή Strat μπορεί να παίξει αξιοπρεπή blues. Απλώς επειδή υπάρχουν πολλοί κιθαρίστες και άλλοι τόσοι ήχοι blues, ρίξε και κανένα παράδειγμα.
Αν π.χ. σ'αρέσει το στυλ του B.B. King, πρέπει να δοκιμάσεις και κιθάρες τύπου ES-335, όπως σωστά λέει ο vagtanplan. Πολύ καλά λόγια ακούω και διαβάζω για την Ibanez που παρέθεσε.
Από την άλλη, για μένα blues στα καλύτερά του παίζει και ο Clapton- με Strat συνήθως.
Ενώ ο Albert Collins (άλλος θεός) τα σπάει με Telecaster.
Jezus, κι εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου λοιπόν, εξαρτάται τι ήχο ψάχνεις.

Πολλές (ευχάριστες) επιλογές.  :)

Picos Apicos & the Pina Coladas on the Web:

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος BLUESPL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 02/06/09, 12:23 »
καλημερα,εχω κιθαρα με διπλους μαγνητες μια ibanez rg320 και οταν την βαζω στον ενισχυτη μου(kustom defender)στο καθαρο καθε αλλο παρα bluesly ηχο βγαζω,αν της αλλαξω μαγνητες θα εχω καποιο καλυτερο αποτελεσμα?ηχητικα μου αρεσει ο buddy guy παιζει με strat.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 02/06/09, 12:51 »
Καλημερα και παλι....χωρις να ξερω καλα τους Kustom αλλα απο οτι εχω διαβασει ειναι high gain amps δηλαδη για γκαζια και πιο μεταλο-ροκ καταστασεις οποτε λογικα δεν εχει καλα καθαρα ...εαν αλλαξεις τους μαγνητες θα αλλαξεις ολο το υφος της κιθαρας σου χωρις απαραιτητα να μπορεσει να μπλουζισει...!
Θα ριξω μια ιδεα η οποια θα σου κοστισει αρκετα φτηνοτερα απο το να παρεις καινουργια κιθαρα (αρχικα) και βεβαια εαν μιλαμε για σπιτικες εντασεις...

θα προτεινα λοιπον να παρεις την κιθαρα σου και να πας να δοκιμασεις τον fender champion 600  ενισχυτη http://www.thomann.de/gr/fender_champion_600.htm  , ο οποιος ειναι λαμπατος 5βατ και θα σου δωσει πολυ καλα φεντεροκαθαρα !!!  Εαν σου κανει ο ηχος που θα βγαλεις εισαι ΟΚ με 140 περιπου ευρω...
Το ιδιο εκανα και εγω και απο εκει και περα ο ηχος μου πηρε το δρομο του...και λιγο μετα κατεληξα στον fender blues junior 15watt φουλ λαμπα με μια ωραια απλη σειρα απο πεταλακια για τα πιο βρωμικα παιξιματα (γιατι ευκολα "βρωμιζεις" τον ηχο παρα να τον καθαρισεις εαν δεν ειναι φτιαγμενος ο ενισχυτης γι αυτο).

αυτα πιστευω να μη σε εμπλεξα αλλα να βοηθησα

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 02/06/09, 15:17 »
Δε νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις μαγνήτες στην κιθάρα σου...ακόμη και αν είναι καλό το αποτέλεσμα, κιθάρα για blues δε θα γίνει. Αφού έχεις τα χρήματα, καλύτερα να πας κατευθείαν για μία καινούρια κιθάρα πιο κοντά στο ύφος που θέλεις.
Από τα λίγα που έχω διαβάσει και ακούσει για τον Kustom, είναι αρκετά ευέλικτος και δε νομίζω ότι είναι αυστηρά high-gain. Καλό είναι να προσπαθήσεις να δοκιμάσεις τις κιθάρες που σε ενδιαφέρουν (ή παρόμοιες) στον ενισχυτή σου για να δεις αν αυτός είναι ο ήχος που θέλεις.

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος Alex_Under

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Ενοχλώντας τους γείτονες από το 1997
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 02/06/09, 15:42 »
Ρε παιδιά, μην κατηγοριοποιείτε τις κιθάρες.
Δεν υπάρχουν κιθάρες που παίζουν ΜΟΝΟ τα Α-Β-Γ όπως δεν υπάρχουν κιθάρες που ΔΕΝ παίζουν τα Δ-Ε-Ζ
Μπορείς να παίξεις τα πάντα με τα πάντα. Μπορείς να παίξεις πχ το Texas Flood με Les Paul. Σίγουρα δεν θα ακουστείς σαν τον SRV αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με τις σωστές ρυθμίσεις αυτό που θα παίξεις δεν θα είναι 100% Texas Blues.

Τα παραδείγματα πολλά.
Jimi Hendrix - Red House.... Με Flying V (κιθάρα μόνο για hard rock/metal ????)
http://www.youtube.com/watch?v=3IDd6QPFAz0

Metallica - One. O Kirk Hammet παίζει με μια σμπαραλιασμένη Stratocaster....

Rage Against The Machine.... Δεν θυμάμαι όνομα αλλά θυμάμαι την εντύπωση που μου είχε κάνει ο κιθαρίστας που πετύχαινε όλους αυτούς τους DJ-Like ¨ηχους με μια Telecaster.

Συμπέρασμα. Δεν υπάρχει η ερώτηση "Ποιά είναι η κιθάρα για να παίζω μπλουζ" αλλά μόνο η ερώτηση "Ποιά είναι η κιθάρα για να παίζω μπλουζ και να ακούγομαι όπως ο Χ".

Επίσης, είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι το 80% του ήχου στις ηλεκτρικές το κάνουν οι μαγνήτες και το 20% τα ξύλα... Ξέρω, πολλοί θα πέσουν να με δαγκώσουν, αλλά....άποψή μου  ;)
Όσοι έχουν Ferrari ΔΕΝ οδηγούν σαν τον Σουμάχερ
Όσοι ξέρουν από προγραμματισμό ΔΕΝ θα αποκτήσουν τα λεφτά του Bill Gates
Όσοι έχουν ακριβές κιθάρες, ενισχυτές και εφέ ΔΕΝ παίζουν σαν τον Steve Vai
...
Πειράζει όμως που περνάμε καλά;

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #10 στις: 02/06/09, 15:51 »
Για τους Rage Against που ειπες λεγεται Tom Morello...\

επισης, αν εξειρεσουμε την ηχητικη διαφορα μονου-διπλου μαγνητη, που την καταλαβαινεις ευκολα, πολυ μεγαλυτερο ρολο παιζει ο ενισχυτης στον ηχο σου απ'ότι η κιθαρα... :)

Αποσυνδεδεμένος groovymood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 02/06/09, 16:13 »
Επίσης, είμαι υπέρμαχος της άποψης ότι το 80% του ήχου στις ηλεκτρικές το κάνουν οι μαγνήτες και το 20% τα ξύλα... Ξέρω, πολλοί θα πέσουν να με δαγκώσουν, αλλά....άποψή μου  ;)

Ειδικά σε είδη όπως το blues όπου ο ήχος συνήθως είναι πολύ άμεσος με πολλές δυναμικές και όχι τόσο processed, το 80% είναι μάλλον τα χέρια του κιθαρίστα..
Just play the damn thing!!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 02/06/09, 16:17 »

Ειδικά σε είδη όπως το blues όπου ο ήχος συνήθως είναι πολύ άμεσος με πολλές δυναμικές και όχι τόσο processed, το 80% είναι μάλλον τα χέρια του κιθαρίστα..

Εκτός αν τα χέρια του κιθαρίστα έχουν πολλά δαχτυλίδια και επηρρεάζουν την μαγνητική επαγωγή των μαγνητών, τότε δεν βλέπω άλλο λόγο για να γίνεται αυτό που λες.  ;D

Σοβαρά τώρα άλλο ο "ήχος" (χροιά, δυναμικές ιδιότητες, EQ κτλ) για το οποίο πιστεύω μιλάμε και άλλο το "στυλ" παιξίματος στο οποίο αναφέρεσαι εσύ...
...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 02/06/09, 16:22 »

αρα παιδια πρεπει να βρω που πουλανε χερια JJ cale kai Clapton....Tου θεου BB king δε θα μου πηγαινουν πιστευω χεχεχεχεχεχεχε

Περαν της πλακας πολυ σωστα τα λετε !!!! Αν και εχω εναν ενδιασμο στο πως θα ακουστει η Ibanez εαν μπουν μονοι μαγνητες !!!
Θα συμπληρωσω κατι που οι μεγαλοι μπλουζιστες εχουν πει οτι το μπλουζ ειναι ψυχη...αμα εχεις "θεμα" εκει παιζεις.....
και ακομα ο λογος που προτεινα στον φιλο να ακουσει πρωτα ενισχυτη με την κιθαρα του ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο Μαστερ ...!

Αποσυνδεδεμένος groovymood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 02/06/09, 16:39 »
Σοβαρά τώρα άλλο ο "ήχος" (χροιά, δυναμικές ιδιότητες, EQ κτλ) για το οποίο πιστεύω μιλάμε και άλλο το "στυλ" παιξίματος στο οποίο αναφέρεσαι εσύ...

Η χροιά και οι δυναμικές έχει πάρα πολύ να κάνει με αυτόν που παίζει...
Νομίζω οτι είναι πολύ προφανές αυτό...

Αν κάποιος πχ πάρει την κιθάρα μου και παίξει το ίδιο ριφ που έπαιζα, ο ήχος θα είναι σημαντικά διαφορετικός...
Just play the damn thing!!

Αποσυνδεδεμένος BLUESPL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 03/06/09, 11:40 »
οσον αφορα τον ενισχυτη μου καθε αλλο παρα high gain ειναι,σιγουρα παιζουν μεγαλο ρολο τα χερια του κιθαριστα αλλα δεν εχω δει κανεναν να παιζει με φθηνες κιθαρες,αν βαλω στην ibanez μαγνητες για blues οπως τους seumoyr duncan 59 λετε να κανω κατι?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 03/06/09, 12:38 »
Εχω τον συγκεκριμενο seymour duncan.
Και επειδη εχω την τυχη η κιθαρα μου να σπλιταρει τους μαγνητες, μπορω να σου κανω αναλυτικο review για τον '59.
Ως μονος εχει πολυ γλυκο ηχο και βγαζει αυτο το vintage ηχο που ζητας απο ενα single coil.
Αν τον βαλεις στην ibanez σου θα βαλεις τον humbucker '59 προφανως...Και πιστεψε με για τον ηχο που θες αν και θα ειναι αρκετα καλυτερος απο αλλους διπλους δε νομιζω να ειναι πολυ κοντα. (Εννοωντας τα σκασιματα και γενικα το vintage χαρακτηρα που εχει ενας μονος στη γεφυρα συνδυαζομενος με alder ή ash σωμα).
Αν θες παιξιμο BB King, Gary Moore, Jeff Healey τοτε να βαλ'τον.
Αλλα ειπες οτι θες Buddy Guy φαση... Θελω να καταληξω στο οτι η κιθαρα σου ακομα και μοντα να κανεις και να βαλεις μονους (η δυνατοτητα σπλιταρισματος) αν και θα βελτιωθει, δε νομιζω να σε ικανοποιησει.
Αν θες μια φτηνη και ταπεινη λυση απο μενα κοιτα για καμια Squire Strat ή κανε λιγη υπομονη/οικονομια και κοιτα προς Fender (Mexico) Classic Player.
Με ημιμετρα ισως ικανοποιησεις λιγο πιο πολυ την επιθυμια σου, αλλα σε κανα 6μηνο θα δεις οτι θα παρεις κιθαρα αυτου του ειδους, εχοντας ξοδεψει ηδη λεφτα για μαγνητες, coil split κτλ κτλ κτλ... ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 03/06/09, 12:46 »
Και κατι τελευταιο.
Παιδες μεταλ με fender μπορεις ανετα να παιξεις αν εχεις διπλο στη γεφυρα.
Μεταλ μπορεις να παιξεις με οποιαδηποτε κιθαρα. Δε λεω οτι θα βγαλεις το αποτελεσμα που βγαζει μια ESP ok...Αλλα το μεταλ ειναι μουσικη που οι μαγνητες παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο το σωμα της κιθαρας (αυτη ειναι η αποψη μου). Επαναλαμβανω οτι τον ογκο του μαονιου που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στο μεταλ δε θα εχεις αλλα το ιδιο καλα παιζεις και με alder ή και Basswood ακομα.
Ομως BLUES με ESP απο μαονι ή Ibanez απο Basswood (και εννοωντας blues αναφερομαι στον ηχο των Clapton,Hendrix, Eric Johnson, Buddy Guy) ΟΣΟ και να χτυπιεσαι αποκλειεται να παιξεις... Θα φτασεις λιγο κοντα θα κανεις το ενα θα κανεις το αλλο αλλα τελικα σε alder ή ash θα καταληξεις...
Ετσι δηλαδη πιστευω εγω. ;)

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 03/06/09, 13:12 »
Έχω την αίσθηση ότι η όλη συζήτηση περί χεριών, δυναμικών, EQ, ξύλων κλπ., όσο σωστά πράγματα και να ειπώθηκαν (για πολλοστή φορά, αφού έχει ξανασυζητηθεί το θέμα), είναι άσχετη. Προσωπικά κατάλαβα ότι ο BLUESPL ψάχνει μια δεύτερη κιθάρα με την οποία να προσεγγίζει περισσότερο έναν blues ήχο απ'ότι με την Ibanez που έχει. Εφ'όσον λέει ότι με την κιθάρα και τον ενισχυτή του δεν τα καταφέρνει, και αν συμφωνείτε ότι μάλλον δε φταίει ο ενισχυτής, και ότι η αλλαγή μαγνητών δε θα βοηθήσει πολύ, ας ξαναμπούμε on-topic και ας προτείνουμε κιθάρες.
Τα έχουμε πει περί metal με Fender και jazz με ESP, όλα γίνονται, ΟΚ, αλλά δε νομίζω ότι η πρόταση που πρέπει να καταλήξουμε για τον φίλο είναι να βελτιώσει τις δυναμικές του.
Ταπεινή γνώμη.  :)

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος BLUESPL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 03/06/09, 15:05 »
Ναι θελω μια κιθαρα οντως αλλα θελω να εξαντλησω οτι δυνατοτητες εχω με αυτη την κιθαρα που εχω και μαλλον θα βαλω αυτον τον μαγνητη http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sh1_n59.htm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 03/06/09, 15:13 »
Πολύ καλή επιλογή ο PAF-like μαγνήτης.
Αν και εγώ θα προτιμούσα κάτι από Dimarzio μεριά.
Είχα (άσχετους με blues βέβαια) μαγνήτες και από Dimarzio και SD και ο Dimarzio ήταν μακράν καλύτερος.
Μπορεί να έτυχε βέβαια.

Όπως και να έχει ψάξτο πολύ στο Harmony Central.
...

Αποσυνδεδεμένος BLUESPL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 03/06/09, 15:25 »
φιλε εννοειτε πως αν εχεις κατι να προτεινεις μπορεις να το πεις και θα εκτιμηθει.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 03/06/09, 15:32 »
Ναι θελω μια κιθαρα οντως αλλα θελω να εξαντλησω οτι δυνατοτητες εχω με αυτη την κιθαρα που εχω και μαλλον θα βαλω αυτον τον μαγνητη http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sh1_n59.htm

Λοιπον. 75 Ευρω + 30 Ευρω η εργασια θα σου ερθει χοντρικα 100 ευρω η αλλαγη ΕΝΟΣ μαγνητη.
Αν αλλαξεις και τους δυο πας για 160 περιπου.
Θα σου πω κατι για τελευταια φορα!! ;)
Κρατα αυτα τα 100 ευρω και κανε ΛΙΓΗ υπομονη!
Ο μαγνητακος που θα βαλεις ειναι καλος δε λεω, αλλα δε θα κανει απο μονος του τη διαφορα.
Αυτα δεν τα εβγαλα απο την κοιλια μου, εχω αλλαξει και εγω μαγνητες και ξερω.
Μπορει να ακουγομαι λιγο πιεστικος και λιγο μ@λ@κ@ς αλλα για το καλο σου τα λεω!
Επειδη ξερω πως δε θα μεινεις ικανοποιημενος απο κατι τετοιο.
Ριξε και μια ματια στις αγγελιες, με 200 ευρω μπορεις να βρεις οργανο που θα σε καλυψει!
Τωρα αν εισαι ακομα αγυριστο κεφαλι να συναντηθουμε αν θες να παιξεις με την ESP μου που εχει τον εν λογω μαγνητη. Δε νομιζω να σε ικανοποιησει ακομα και η Horizon σε blues που ειναι μια καλη κιθαρα...
Ολα αυτα φιλικα παντα, σκεψου τα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 03/06/09, 15:33 από G.K. the Greek »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 03/06/09, 15:40 »
φιλε εννοειτε πως αν εχεις κατι να προτεινεις μπορεις να το πεις και θα εκτιμηθει.

Χωρίς να τους έχω ακούσει εγώ ο ίδιος, θα σου έλεγα να έψαχνες τι παίζει με τούτους
http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp103wh.htm
http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp190_bk.htm
http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp191fbk_air_classic_humbucker.htm
http://www.thomann.de/gr/dimarzio_dp197_virtual_paf_bridge_ni_co.htm

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
http://www.dimarzio.com/site/#/pickups/

(Όχι δεν έχω καμία μισθολογική σχέση με την DiMarzio  ;D Πονηρά μυαλά)
...

Αποσυνδεδεμένος BLUESPL

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 03/06/09, 15:41 »
φιλε καθε αλλο παρα πιεστικος εισαι ευχαριστω για την βοηθεια,νομιζεις ενα οργανο των 300 ευρω μια squier tele ας πουμε μπορει να με καλυψει?