Εχω τον συγκεκριμενο seymour duncan.
Και επειδη εχω την τυχη η κιθαρα μου να σπλιταρει τους μαγνητες, μπορω να σου κανω αναλυτικο review για τον '59.
Ως μονος εχει πολυ γλυκο ηχο και βγαζει αυτο το vintage ηχο που ζητας απο ενα single coil.
Αν τον βαλεις στην ibanez σου θα βαλεις τον humbucker '59 προφανως...Και πιστεψε με για τον ηχο που θες αν και θα ειναι αρκετα καλυτερος απο αλλους διπλους δε νομιζω να ειναι πολυ κοντα. (Εννοωντας τα σκασιματα και γενικα το vintage χαρακτηρα που εχει ενας μονος στη γεφυρα συνδυαζομενος με alder ή ash σωμα).
Αν θες παιξιμο BB King, Gary Moore, Jeff Healey τοτε να βαλ'τον.
Αλλα ειπες οτι θες Buddy Guy φαση... Θελω να καταληξω στο οτι η κιθαρα σου ακομα και μοντα να κανεις και να βαλεις μονους (η δυνατοτητα σπλιταρισματος) αν και θα βελτιωθει, δε νομιζω να σε ικανοποιησει.
Αν θες μια φτηνη και ταπεινη λυση απο μενα κοιτα για καμια Squire Strat ή κανε λιγη υπομονη/οικονομια και κοιτα προς Fender (Mexico) Classic Player.
Με ημιμετρα ισως ικανοποιησεις λιγο πιο πολυ την επιθυμια σου, αλλα σε κανα 6μηνο θα δεις οτι θα παρεις κιθαρα αυτου του ειδους, εχοντας ξοδεψει ηδη λεφτα για μαγνητες, coil split κτλ κτλ κτλ...