Ενταξει ολοι πανω κατω θε δεν θε θα κανουν ενα δυο καθαρα fender, λιγο Plexi, εννοειται jcm 800, vox, mesa rectifier, soldano slo κτλ. Roland jc-120!
Αντε και να δεις hiwatt, diezel, και αλλα ψαγμενα και μη. Τα ειδες. Οχι,τιποτα δεν εκανες. Ολη μου η γκρινια για το modelling ωχρια μπροστα στο γεγονος οτι οι ρουφιανοι μαρκετινιστικα, χρησιμοποιουν τα original ονοματα που ομως δεν πρεπει να συγχεονται με τα μοντελα τους (ευτυχως που εληξαν οι πατεντες...). Τι με πειραζει ομως πραγματικα???Εχεις εναν diezel vh4. Πραγματικο. Ετσι χορταστικο ρε παιδι μου σα χωριατικο λουκανικο!!! Και λες παιζω στο τριτο καναλι, με το deep control στην μεση γιατι ταιριαζει με την fender μου, πριμα εδω το ταδε switchακι εκει, κτλ, μπλα μπλα...ρυθμιζεις ενα σκασμο, πραγματακια που εχει ο ενισχυτης. Πας στο modeller. Βλεπεις λεει diezel καναλι 3. Ωραια!!! Το 1,2 και 4 καναλι???Στα αγυριστα...Τελος παντων...Πας να ρυθμισεις το deep control, δεν εχει η το εχει μονιμα σε μια θεση? Ποτς γκεγκεν ατο!!!? ΡΕ?

Το ξεπερνας αν κ βλεπεις οτι η κιθαρα σου πλεον δεν ταιριαζει...Πας στο pod να βρεις diezel καμπινα. Δεν εχει!!!αααα....
Τι να το κανω το emulation οταν μου δινουν μια ρυθμιση ενισχυτη σε ενα καναλι με το ταδε switch on και ΜΟΝΟ. Αυτο δεν ειναι emulation ειναι οπως μου ειπε ο andrew barta της tech21 (που του αρεσει το ουζο!!!) digital snapshot ενος ενισχυτη και μαλιστα απο ενα μικροφωνο σε μια θεση...(αλλη μονιμη γκρινια).
Εκει παραδεχομαι εταιρειες σαν την tech21 (9 μικροφωνα παντου, για να δημιουργησουν τον ηχο του ενισχυτη που περιπου θελουν να ποιασουν) και δε βαζει ονοματα επανω. Οκ θα πει california, αλλα δε λεει mesa boogie markIII με τον 105 μετασχηματιστη κτηνος και τη δευτερη εκδοση graphic eq σε V καμπυλη και το ταδε pull bright πατημενο...οπως κανει η Line6 και αλλες...Στο ιδιο υφος και η yamaha με τη σειρα dg καποτε. Ουτε καν ελεγε british-j800 slo treadplate clone. Crunch και τελος. Lead και τελος. Οπως ειπε και ο allan holdsworth που τα χρησιμοποιησε αυτα τα yamaha live, δε χρειαζομαι να μου πει καποιος τι ειναι για να το ευχαριστηθω...
Παραδεχομαι και την axe-fx γιατι λεει το ιδιο. Γιατι λεει οτι τα eq της δεν ειναι αντιγραφη των original tonestack αλλα κατα βαση ενα μουσικο post eq για να κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος και το πως αυτη η εταιρεια τελικα ονειρευεται οτι ακουγονται καποιοι θρυλικοι ενισχυτες. Οχι κανουμε 100% recorded αντιγραφα. Και γιατι δεν εχει περασει ενας χρονος που βγηκε σαν προιον και ο,τι ζητανε οι χρηστες σαν μοντελο ενισχυτων καθεται και το βγαζει!!!Mark IV με Push deep και το pressence στα 3/4? ok!!!αλλα θα ειναι νεο μοντελο σε σχεση με το προηγουμενο mark IV!!!Συνεχης αναβαθμιση. Η Line6 κοντευει να βγαλει το Pod σε java για τα κινητα...αλλα τιποτα της προκοπης καινουριο. Λεγεται οτι θα βγαλει νεο high end προιον εντελως διαφορετικο. Αει να δουμε...
Παραδεχομαι ομως και την εταιρεια που βγαζει το revalver, που τωρα ανηκει στην peavey γιατι εχει κανει emulation ουτε 10 ενισχυτων, πολλοι απο αυτους peavey, αλλα σου δινει τα ΠΑΝΤΑ. Ολα τα καναλια ολα τα διακοπτακια, ολα τα στοιχεια του κυκλωματος, μπορεις να πειραξεις το tonestack μπορεις να βαλεις αλλο τυπο λαμπας, plate voltage, sag, negative feedback. Και οταν κανεις χαζομαρα το ακους οπως αν εκανες χαζομαρα σε πραγματικο ενισχυτη. Αν δε δουλευει η modα σου δε θα βγει ηχος!!!
Τωρα αν καποιος θεωρει το pod κτλ πιο ευκολα, και οτι τελικα φτανει που κανουν τη δουλεια τους(και την κανουν καλα, κ βγαζουν ωραιους ηχους, οκ!) κανενα προβλημα. Αλλα μη πατας πανω σε μαρκετινγκ και ονοματα που αλλοι τα εχτισαν...