Αποστολέας Θέμα: Kιθάρα για metal Jackson VS gibson  (Αναγνώστηκε 18156 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eddie~Maiden

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • blah blah blah
    • Προφίλ
Kιθάρα για metal Jackson VS gibson
« στις: 19/07/09, 20:20 »
 :) Καλησπέρα σε όλους.!!!
Θα ήθελα να μάθω ποιά από τις παρακάτω κιθάρες θα μου προτείνατε (θέλω κ δικέσας απόψεις  ;))

http://www.thomann.de/gr/jackson_dk2m_dinky_sw_upgrade.htm
http://www.thomann.de/gr/gibson_sgspecialfaded_wb_egitarre.htm

Παίζω  Rock(άμα τύχει) ,αλλά ποιό πολύ metal (κυρίως Iron Maiden)
Μπορώ να δώσω μέχρι 750€.

sorry που σας ζαλίζω αλλά εχω κ μια άλλη ερώτηση  :)
'Εχω έναν  Line6 Spider III 75w. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλος ή θέλει άλλαγη κ αυτός (για amp μπορώ να δώσω μέχρι 350€)

;D !!THANKS!! ;D
Dave who? Murray? Mustaine? Gilmour?

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Απ: Kιθάρα για metal Jackson VS gibson
« Απάντηση #1 στις: 19/07/09, 20:23 »
Δεν έχω εμπειρία με καμία από τις 2 αλλά ειδικά αφού λες για maiden, θα σου πρότεινα την Jackson μόνο και μόνο επειδή έχει Floyd, που είναι σχεδον αναγκαίο για να σολάρεις maiden..

Αποσυνδεδεμένος Holyshock

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 19/07/09, 21:54 »
με μια πρωτη ματια οπως τις ειδα δεν εχουν ιδια χαρακτιριστικα η μια εχει alder body και maple neck kai fingerboard ενω το ταυρακι ειναι μαονι και τριανταφιλια fingerboard  σιγουρα και οι δυο κιθαρες ειναι για heavy παιξιματα. αλλα αφου θες να παιζεις κατι κοντα σε iron maiden γιατι δεν ψαχνεις τι κιθαρες εχουν και να παρεις κατι αντιστοιχο?

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #3 στις: 19/07/09, 23:36 »
αφου θες να παιζεις κατι κοντα σε iron maiden γιατι δεν ψαχνεις τι κιθαρες εχουν και να παρεις κατι αντιστοιχο?
Ατοπο με τη μια....

Προτεινεις δηλαδη να κοιταξει κατι σε στρατ...???...
Οχι γιατι με την πρωτη ματια οι maiden με στρατ παιζουν, αλλα αν προτεινεις να παρει στρατ τον εκαψες....

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 19/07/09, 23:39 »
αλλα αφου θες να παιζεις κατι κοντα σε iron maiden γιατι δεν ψαχνεις τι κιθαρες εχουν και να παρεις κατι αντιστοιχο?

Το έχω ψάχει --> 1.700€ του Murray   1.800€ του Smith
'Aμα είναι να πάρω μια Strat κ να βάλω Hot Rails(Murray)  ή  JB Jr(Gers)  ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ  :'(

Αποσυνδεδεμένος red hot

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 19/07/09, 23:53 »
Καλυτερα την jackson.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι καινουργιο ενισχυτη. Ο συγκεκριμενος σε καλυπτει. Η τιμη του δεν απεχει και πολυ απο τα 350 ευρω που διαθετεις για καινουργιο.

Αποσυνδεδεμένος Holyshock

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 20/07/09, 00:30 »
καλα δεν ειπα να πας σε τοσο ακριβες λυσεις της strat αλλα τεσπα :)

αν κοιτας μονο αναμεσα σε αυτες τις 2 δε θα μπορεσω να ειμαι αντικιμενικος καθως θα πηγαινα με κλειστα ματια για jackson καθως ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο μια jackson που εχω αλλα και απο οσες εχω ακουσει απο κοντα

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 20/07/09, 01:23 »
Πιστευω πως 639 ευρω για αυτη την κιθαρα ειναι πεταμενα λεφτα, απο τη στιγμη που μπορεις να παρεις κατι τετοιο:
http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_mh1000_qm_dbsb.htm

Δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο την ιδια την ESP Horizon της οποιας ημουν κατοχος και τις ειχα βαλει διπλα διπλα πολλες φορες...

Τωρα αυστηρα μεαξυ των δυο δεν μπορω να σου πω επειδη εχουν μεγαλες διαφορες...
Καλυτερα να τις ακουσεις.

Υ.Γ. Αν θες αυστηρα ηχο maiden δε χρειαζεται να παρεις signature model του Murray και να σκασεις 1700 ευρω.
Παιρνεις μια Mexican Strat βαζεις και ενα γκαζατο διπλο πισω και εισαι μια χαρα.
Σκεψου το σαν ιδεα.

Για maiden βεβαια καλο θα ειναι, αλλα δε θα σε καλυψει στο ευρυτερο φασμα του metal τοσο καλα οσο η LTD πιο πανω.

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 20/07/09, 01:29 »
Υ.Γ. Αν θες αυστηρα ηχο maiden δε χρειαζεται να παρεις signature model του Murray και να σκασεις 1700 ευρω.
Παιρνεις μια Mexican Strat βαζεις και ενα γκαζατο διπλο πισω και εισαι μια χαρα.
Σκεψου το σαν ιδεα.

:D ;D :D Για λεγε κ αλλα

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 20/07/09, 01:40 »
Για να μιλησω πιο συγκεκριμενα οριστε τι προτεινω...

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_fat_strat_rw_awt.htm 
Και κανενα Seymour Duncan Custom Custom στη γεφυρα... Στο συνολο θα σου παει καπου 750 ευρω.

Πλεονεκτηματα: Θα εχεις ενα πολυ ευελικτο οργανο που θα σου παιζει rock - hard rock - blues - funk - και λιγο μεταλ.
Δηλαδη οσο θα εξελισσονται τα ακουσματα σου και θα ανακαλυπτεις νεους ηχους και μουσικες η κιθαρα θα μπορει να ακολουθησει ανετα.

Μειονεκτηματα: Ουσιαστικα δεν προκειται για μεταλ οργανο και σε καμια περιπτωση δε μπορει να σε υπηρετησει το ιδιο πιστα οσο μια κιθαρα απο μαονι...Για πιο heavy πραγματα δεν κανει. Αν δηλαδη εισαι μεταλ αγυριστο κεφαλι ισως αυτη η κιθαρα να μην ειναι για σενα...

Στη θεση σου θα το σκεφτομουν για την LTD η οποια πιστεψε με για αυτα που σου προσφερει η τιμη της ειναι πολυ χαμηλη.

Τωρα διαγραψε οτι σου ειπα. Πηγαινε και ακου μια μεξικανα Fender με διπλο και καπακι μια LTD και Gibson και Jackson.
Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου... ;)

Για οποιαδηποτε αλλη απορια μη διστασεις.

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 20/07/09, 13:16 »

Και κανενα Seymour Duncan Custom Custom στη γεφυρα... Στο συνολο θα σου παει καπου 750 ευρω.

Πλεονεκτηματα: Θα εχεις ενα πολυ ευελικτο οργανο που θα σου παιζει rock - hard rock - blues - funk - και λιγο μεταλ.
Δηλαδη οσο θα εξελισσονται τα ακουσματα σου και θα ανακαλυπτεις νεους ηχους και μουσικες η κιθαρα θα μπορει να ακολουθησει ανετα.

Μειονεκτηματα: Ουσιαστικα δεν προκειται για μεταλ οργανο και σε καμια περιπτωση δε μπορει να σε υπηρετησει το ιδιο πιστα οσο μια κιθαρα απο μαονι...Για πιο heavy πραγματα δεν κανει. Αν δηλαδη εισαι μεταλ αγυριστο κεφαλι ισως αυτη η κιθαρα να μην ειναι για σενα...

Στη θεση σου θα το σκεφτομουν για την LTD η οποια πιστεψε με για αυτα που σου προσφερει η τιμη της ειναι πολυ χαμηλη.

Τωρα διαγραψε οτι σου ειπα. Πηγαινε και ακου μια μεξικανα Fender με διπλο και καπακι μια LTD και Gibson και Jackson.
Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου... ;)

Για οποιαδηποτε αλλη απορια μη διστασεις.

Φίλε μου G.K. the Greek σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου  :)
Δυστυχώς είμαι αγύριστο κεφάλι Maiden  ;)  Θα ήθελα μια κιθάρα που να παίζει από  The Clansman ως The Wicker man (μιλάμε πάντα για Maiden... δείτε αν γίνετε τα τραγούδια για να κτλβτ τι εννοω  :))
Επισις θα ήθελα κ κάποιο σχόλιο για τον amp  ;)

Σας Ευχαριστώ όλου για τις γρήγορες απαντήσεις

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 20/07/09, 13:29 »
Αν θες ηχο πιο κοντα σε αυτα που χρησιμοποιουσαν οι Maiden παρε μια Mexico Strat οπως ειπαν και τα παιδια, κατα προτιμηση μεταχειρισμενη για να σου βγει και φτηνοτερη και βαλτης ενα Floyd rose και 2 διπλους στις θεσεις γεφυρας και λαιμου. Αν θες και συγκεκριμενους διπλους μαγνητες, εχε υποψην οτι τα θρυλικα τους αλμπουμ οι Maiden τα εκαναν με Super distortion μαγνητες (ειτε της Duncan ειτε DiMarzio ειναι εξισου καλοι)... Δεν ειναι και οι καλυτεροι μαγνητες οσων αφορα τα καθαρα τους (αν και σπλιταρισμενοι ειναι οκ) αλλα ειναι κλασσικοι μαγνητες εποχης που χρησιμοποιηθηκαν απο πολυυυυ κοσμο τοτε...
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 20/07/09, 19:30 »
πρεπει η κιθαρα να εχει floyd rose οπωσδηποτε? Αμα παρω stat τι pickups να βαλω ?
Εχω κ μια αλλη ερωτηση τα 21 ταστα δν θα ειναι προβλημα για καποια σολα??

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 20/07/09, 19:50 »
Δεν θα χεις προβλημα με τα 21 ταστα, απλα θα κανεις bend οπου χρειαζεται, αν και μπορεις να βρεις νομιζω και με 22 ταστα....
Απο κει και περα σου ειπα τι μαγνητες προτεινω για να εισαι πιο κοντα στον κλασικο ηχο Maiden, αλλα μην περιμενεις τον ηχο να τον κανει η κιθαρα... Τον ηχο τον κανει ο ενισχυτης/προενισχυτης/εφφεδακια/μεγαφωνα και οχι τοσο η κιθαρα... Εννοω πως οτι κιθαρα και να παρεις με καναν καλο διπλο μαγνητη, αν εχεις μηχανηματα (ενισχυτες κτλ) που να μπορουν να βγαλουν εναν ηχο που ψαχνεις, θα σαι οκ... Η κιθαρα ειναι πιο πολυ το εργαλειο μεσω του οποιου θα παιξεις κατα κυριο λογο και οχι το εργαλειο μεσω του οποιου θα διαμορφωσεις τον ηχο...
Πανω απο ολα ομως ειναι τα χερια που βγαζουν τον ηχο και μετα οι ενισχυτες/προενισχυτες κτλ και τελευταια η κιθαρα... Ενταξει υπαρχουν οι γενικες "σχολες" ηχου (ηχος τυπου strat, τυπου tele, τυπου les paul, τυπου semi hollow) αλλα ουσιαστικα οτι κιθαρα και να εχεις, με καταλληλους μαγνητες και τα σωστα υπολοιπα μηχανηματα παιρνεις οτι ηχο θες... Εξαλλου ακομα και οι Maiden κατα καιρους εχουν παιξει και με αλλες κιθαρες (ΕSP strats, Jackson, Gibson Les Paul)
Με λιγα λογια μην περιμενεις να εχεις ηχο maiden ακομα κι αν μπορουσες να παρεις την προσωπικη κιθαρα του Murray...
Απο κει και περα ομως, αν θες να πλησιασεις την δικια τους προσεγγιση του ηχου τους και θελεις και εμφανισιακα να εισαι κοντα σε οτι παιζουν, ναι η λυση ειναι μια strat-οειδη κιθαρα με 2 διπλους και εναν μονο. Οι 2 διπλοι αν ειναι super distortion (τα αντιστοιχα μοντελα απο Duncan ή DiMarzio) ειναι και αυτοι που χρησιμοποιουσαν οι Maiden παλιοτερα (τωρα δεν ξερω τι κανουν δεν ασχολουμαι πλεον μιας και τους λατρευα μεχρι το fear of the dark αλλα απο κει και περα σταματησα να ασχολουμαι).
Το floyd rose σαφως και δεν ειναι απαραιτητο, αν και τα περισοτερα χρονια οι Maiden ειχαν στις κιθαρες τους floyds... (στα 3 πρωτα δεν ειχαν απο οσο θυμαμαι, ειχαν τα original "μαμα" fender tremolo... μετα βαλανε... α και τον Gers δεν τον πιανω για Maiden, οποτε δεν ασχολουμαι με το τι παιζει αυτος, μιλαω μονο για Smith/Murray, τους αυθεντικους Maiden δλδ).
« Τελευταία τροποποίηση: 20/07/09, 19:56 από Johnie Darko »

Αποσυνδεδεμένος Ogun-Sotis

• Παλιός
  • Πωτς γκένεν αυτό?
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 20/07/09, 22:23 »

Αμα είναι να χτυπήσεις την συγκεκριμένη στρατ καλύτερα χτύπα την από εδώ
http://www.dv247.com/invt/46332/

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 20/07/09, 23:32 »
Δεν θα χεις προβλημα με τα 21 ταστα, απλα θα κανεις bend οπου χρειαζεται, αν και μπορεις να βρεις νομιζω και με 22 ταστα....
Απο κει και περα σου ειπα τι μαγνητες προτεινω για να εισαι πιο κοντα στον κλασικο ηχο Maiden, αλλα μην περιμενεις τον ηχο να τον κανει η κιθαρα... Τον ηχο τον κανει ο ενισχυτης/προενισχυτης/εφφεδακια/μεγαφωνα και οχι τοσο η κιθαρα... Εννοω πως οτι κιθαρα και να παρεις με καναν καλο διπλο μαγνητη, αν εχεις μηχανηματα (ενισχυτες κτλ) που να μπορουν να βγαλουν εναν ηχο που ψαχνεις, θα σαι οκ... Η κιθαρα ειναι πιο πολυ το εργαλειο μεσω του οποιου θα παιξεις κατα κυριο λογο και οχι το εργαλειο μεσω του οποιου θα διαμορφωσεις τον ηχο...
Πανω απο ολα ομως ειναι τα χερια που βγαζουν τον ηχο και μετα οι ενισχυτες/προενισχυτες κτλ και τελευταια η κιθαρα... Ενταξει υπαρχουν οι γενικες "σχολες" ηχου (ηχος τυπου strat, τυπου tele, τυπου les paul, τυπου semi hollow) αλλα ουσιαστικα οτι κιθαρα και να εχεις, με καταλληλους μαγνητες και τα σωστα υπολοιπα μηχανηματα παιρνεις οτι ηχο θες... Εξαλλου ακομα και οι Maiden κατα καιρους εχουν παιξει και με αλλες κιθαρες (ΕSP strats, Jackson, Gibson Les Paul)
Με λιγα λογια μην περιμενεις να εχεις ηχο maiden ακομα κι αν μπορουσες να παρεις την προσωπικη κιθαρα του Murray...
Απο κει και περα ομως, αν θες να πλησιασεις την δικια τους προσεγγιση του ηχου τους και θελεις και εμφανισιακα να εισαι κοντα σε οτι παιζουν, ναι η λυση ειναι μια strat-οειδη κιθαρα με 2 διπλους και εναν μονο. Οι 2 διπλοι αν ειναι super distortion (τα αντιστοιχα μοντελα απο Duncan ή DiMarzio) ειναι και αυτοι που χρησιμοποιουσαν οι Maiden παλιοτερα (τωρα δεν ξερω τι κανουν δεν ασχολουμαι πλεον μιας και τους λατρευα μεχρι το fear of the dark αλλα απο κει και περα σταματησα να ασχολουμαι).
Το floyd rose σαφως και δεν ειναι απαραιτητο, αν και τα περισοτερα χρονια οι Maiden ειχαν στις κιθαρες τους floyds... (στα 3 πρωτα δεν ειχαν απο οσο θυμαμαι, ειχαν τα original "μαμα" fender tremolo... μετα βαλανε... α και τον Gers δεν τον πιανω για Maiden, οποτε δεν ασχολουμαι με το τι παιζει αυτος, μιλαω μονο για Smith/Murray, τους αυθεντικους Maiden δλδ).

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μ... με διαφωτισες πολυ  ;D
Τωρα θα μπορουσες να μου προτεινεις εσυ καποια κιθαρα με τα pickups που λες κ να μου κανεις μια σουμα ΑΝ ΔΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ??? για τον amp μου (Line6 Spider III 75w) τι λες με καλυπτει (έχεις να προτεινεις εσυ κατι)
 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 20/07/09, 23:45 »
Bασικα δεν νομιζω να υπαρχει καποια "ετοιμη" κιθαρα με distortion μαγνητες, τουλαχιστον οχι απο τις γνωστες... Για αυτο προτεινα να κοιταξεις να παρεις καμια καλομεταχειρισμενη strat (αναλογα με τα χρηματα που θες να δωσεις μπορεις να κοιταξεις για καμια mexico strat, USA, ή και καμια Squire) και να τις πεταξεις πανω 2 διπλους distortion σετακι και θα σαι κομπλε... Αν θες βαζεις κι ενα floyd rose βεβαια...
Εγω γενικα ειμαι υπερ αγορας καλομεταχειρισμενων κιθαρων και αναβαθμισης τους (ή εστω customαρισματος τους).
Νομιζω οτι ακομα και με 250€ παιρνεις μια squire καινουρια και με αλλα 200€ της πετας ενα floyd και 2 distortion μαγνητες.
Αν δεν θες squire κοιτα για καμια mexico strat...

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 21/07/09, 00:01 »
Bασικα δεν νομιζω να υπαρχει καποια "ετοιμη" κιθαρα με distortion μαγνητες, τουλαχιστον οχι απο τις γνωστες... Για αυτο προτεινα να κοιταξεις να παρεις καμια καλομεταχειρισμενη strat (αναλογα με τα χρηματα που θες να δωσεις μπορεις να κοιταξεις για καμια mexico strat, USA, ή και καμια Squire) και να τις πεταξεις πανω 2 διπλους distortion σετακι και θα σαι κομπλε... Αν θες βαζεις κι ενα floyd rose βεβαια...
Εγω γενικα ειμαι υπερ αγορας καλομεταχειρισμενων κιθαρων και αναβαθμισης τους (ή εστω customαρισματος τους).
Νομιζω οτι ακομα και με 250€ παιρνεις μια squire καινουρια και με αλλα 200€ της πετας ενα floyd και 2 distortion μαγνητες.

Μπορεις να βρεις μια κιθαρα που λες ...κ ξεχωριστα τα pickups να δω ποσο παει

Αποσυνδεδεμένος Jeff L.

• Επισκέπτης
  • **
  • Guitar playing ain't a sport.
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 21/07/09, 06:18 »
Νομίζω ξέφυγε λίγο το θέμα λόγω maiden! Κατ'αρχάς, οι κιθάρες των maiden μόνο strat δεν είναι. Απλά το σχήμα και το logo έχουν απ'το κλασσικό fender θέμα. Αν σ'αρέσει αυτό, τότε απλά κάνε ότι σου είπε ο Johnie, πάρε μια μεξικάνα και βάλε διπλούς πάνω και τέλος. Πέραν αυτού, ομως, πιστεύω οποιαδήποτε κιθάρα με διπλούς της προκοπής μια χαρά θα κάνει τη δουλειά σου. Και ψάξου και λίγο, έχει καμιά 500αριά θέματα περί μεταλλοκιθάρων στο forum!
Run Lola, run.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 21/07/09, 12:07 »

Μπορεις να βρεις μια κιθαρα που λες ...κ ξεχωριστα τα pickups να δω ποσο παει

Γιατι δεν κανεις τον κοπο να ψαξεις μονος σου; Πηγαινε Thomann και ψαξε για squire, εγω με ενα προχειρο ψαξιμο του λεπτου βρηκα μια με 245 και hotrails Duncan designed μαγνητες, 2 point tremolo και 22 ταστα... Αν παρεις πχ μια τετοια, της αλλαξεις τους μαγνητες (αν χρειαζεται κι ολας) και της κανεις ενα καλο setup εισαι ΟΚ

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 21/07/09, 12:48 »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 21/07/09, 13:24 »
Η αν δεν εχεις κολλημα με Fender, παρε αυτη   http://www.thomann.de/gr/ibanez_s670fm_atf.htm  που για εμενα, ειναι πολυ καλυτερη, πολυ πιο ομορφη, πολυ πιο ευκολοπαιχτη και εχει ολα οσα θες, και 2 διπλους και 1 μονο και lock tremolo και 22 ταστα και πιο λεπτο λαιμο...
Θα ναι μια κιθαρα που θα κρατησεις, μπορει και για παντα και θα αξιζει οτι αναβαθμιση και να της κανεις (αν της κανεις) ποτε

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #22 στις: 21/07/09, 14:13 »
Πολύ μεγάλο Project επωμίζεσαι με πακέτο αγορά και αλλαγή μαγνητών.
Συμφωνώ απόλυτα με τον:
Η αν δεν εχεις κολλημα με Fender, παρε αυτη   http://www.thomann.de/gr/ibanez_s670fm_atf.htm 
Πολύ καλή πρόταση.
Δες και εδώ ποιές κιθάρες χαρακτηρίζονται ως metal: http://www.dv247.com/icat/Metal+Guitars/3795/
Άσε τις Fender και το alder.. Metal και μαόνι πάνε μαζί!
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 21/07/09, 14:18 »
κατι σε dean θα σου εκανε;ο ηχος που εχουν για μεταλ ειναι φοβερος

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 21/07/09, 15:22 »
Με εχετε μπερδεψει sorry κιολας  :-\

Ειχα ανοιξει ένα θέμα Jackson dk2m VS Gibson SG faded
στην αρχη ακούο κ μια προταση για jackson αλλα μετα..........
fender ,hot rails ,custom custom ,esp ,ibanez

Δν λεω οτι εχετε αδικο αλλα, εγω δν ειμαι κ κανας ιδικος απο κιθαρες δν το εχω ψαξει δλδ μονο να παιζω ξερω ("ξερω" λεμε τρ)
Εμαθα κιθαρα μονο κ μονο για να παιζω Maiden, μετα απο τοσο καιρο (3 χρονια) αποφασισα να αλλαξω κιθαρα ...κ σκευτηκα αν μπορουσα εστω κ λιγο να εχω ηχο Maiden(μονο απο τιν κιθαρα ως τρ μετα βλεπουμε για εφφε κτλπ). Δν εχω καποιο προβλημα με μαρκες απλα νομιζω οτι καποιοι μαγνητες ισος με φερουν ποιο κοντα σε αυτον τον ηχο (πχ. hot rails(Murray) ή JB jr(Gers) αλλα ως εκει ξερω... ουτε σε ποια θεση πρεπει να μπουν ουτε αν κ οι 3 μαγνητες πρεπει να ειναι hot rails ή custom custom ή ενας hot rail ενας custom custom k o αλλος JB jr ....δλδ δν ξερω τι πρεπει να κανω συνδιασμους μαγνητων κ τετοια. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ   ;D