Εκτός από το πρώτο, τα υπόλοιπα δεν φαίνονται άσχημα. Η Washburn και η ESP είναι γνωστές μάρκες, οπότε υποθέτω ότι οι κιθάρες δεν θα είναι για πέταμα. Τις Ashton τις ξέρω γιατί δοκίμασα κάποιες πρόσφατα και είναι πράγματι πολύ καλές κιθάρες για τα λεφτά τους, οπότε μη σε αποθαρρύνει το γεγονός ότι πρόκειται για άγνωστη φίρμα. Εκτός αυτού η συγκεκριμένη προσφέρει συνδυασμό μονών και διπλού μαγνήτη για μεγαλύτερη ηχητική ευελιξία. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι οι ενισχυτές που έρχονται με αυτά τα πακέτα συνήθως είναι της πλάκας και με πολύ περιορισμένες ηχητικές δυνατότητες (ειδικά σε σχέση με αυτούς που σού πρότεινα), και δεν νομίζω ότι δεν θα σού επιτρέψουν να βγάλεις καλούς ήχους. Η πρώτη ηλεκτρική κιθάρα που αγόρασα ήταν μια Squier Affinity Strat, η οποία ήταν αρκετά καλό όργανο, συνοδευόταν όμως από έναν εντελώς χάλια ενισχυτή. Τότε είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η κιθάρα δεν είχε βγει καλή και την παράτησα. Με την εμπειρία που έχω τώρα ξέρω ότι η ίδια κιθάρα σε έναν καλύτερο ενισχυτή θα είχε μεγαλύτερες δυνατότητες και σίγουρα δεν θα με είχε απογοητεύσει.