φίλε μου συγγνώμη, αλλά εδώ κάτοχοι "καλών" μηχανημάτων για 2 έτη κ περισσότερα δεν γωρίζουν ακόμα τις ιδιότητες τους, τις δυνατότητες κ τα χαρακτηριστικά τους στο όλο σύνολο, κ είσαι σίγουρος ότι έχεις καταφέρει να σχηματίσεις άποψη από την ολιγόωρη ενασχόλυση σου με διάφορα άλλα μηχανήματα, περιστασιακά ανα τω χρόνω? σίγουρα, μια εντύπωση θα έχεις αποκομίσει, αλλά μην είσαι με κάποια πράγματα τόσο απόλυτος.. φιλικά πάντα, δεν έχω καμιά στάση εμπάθειας απέναντί σου, απλώς είναι πολύ μεγάλο το ποσό που θες να διαθέσεις ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ανεξαρτήτου κλάσης κιθαριστικής, κ είναι κρίμα να το φάει ο πρώτος μπάρμπας της Χ.Τρικούπη που θα σου πουλήσει μια στρατ στα 2000, μια λεσπωλ στα 3000 ή μια πρς στα 2500, ενώ οι ελληνικές τους τιμές δεν θα ανταποκρίνονται στην αξία των οργάνων αυτών..
εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με τις σιγκ.. εσύ είπες αρχικά ότι σου άρεσε σαν ιδεα η κιθάρα του μάρεη, κ σου έφερα σαν αντίλογο το παράδειγμα αυτό.. τώρα, αν νομίζεις ότι μια κιθάρα γερμανικής αξίας 1300 ευρώ δεν είναι καλή, ή δεν ανταποκρίνεται χρηματικά σε αυτά που προσφέρει, μαλλον θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι να δώσεις τόσα λεφτά για κιθάρα.. επίσης, τι διαφορετικό φαντάζεσαι ότι μπορεί να διαθέτει μια σιγκ κιθάρα ΙΔΙΑ με αυτή που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε μουσικός? πχ, η v ltd mustaine sig που χρησιμοποιεί ο γουότερς με μια άλλη ίδια του ραφιού.. διαφορετικό σετάρισμα? άλλες χορδές?? τί άλλο??? αν είναι να πειράξει κ άλλο μια κιθάρα πάει κ παραγγέλνει από την αρχή κάτι διαφορετικό.. αν κ συνήθως πιο πολύ πειράζουν τα μηχανήματά τους παρά τα όργανά τους..