παιζω blues βασικα αλλα θελω και καποιες προσομειωσεις ενισχυτων
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ο άνθρωπος εξηγεί καθαρά τι ζητάει. Λέει ότι παίζει blues κατά βάσιν (δεν είπε αποκλειστικά) αλλά θέλει και προσομοιώσεις ενισχυτών. Καμία αντίρρηση ότι μπορεί να παίξει blues μόνο με τον ενισχυτή και ένα-δύο πετάλια. Προφανώς όμως ψάχνει και κάτι παραπάνω. Ή μήπως με μια πεταλιέρα ΔΕΝ θα μπορεί να παίξει αυτά που θέλει; Ας πούμε λοιπόν ότι η πεταλιέρα δεν τού είναι απαραίτητη, όχι ότι οπωσδήποτε "δεν τού κάνει".
Επί του πρόκειμένου λοιπόν, εγώ θα πρότεινα κατ' αρχήν την
Tonelab ST αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για πολλές προσομοιώσεις με λίγα βασικά εφφέ ή ένα
Line 6 Floor Pod το οποίο νομίζω ότι έχει λίγα παραπάνω εφφέ. Αν προτιμάς κάτι πιο μικρό και φορητό (αν και καμία από τις δύο παραπάνω πεταλιέρες δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ειδικά η Tonelab), τότε ίσως θα ήταν καλό να κοιτάξεις για κανένα
Pocket Pod, που είναι και αρκετά φτηνότερο. Aν πάλι σε ενδιαφέρει περισσότερο η ευκολία χρήσης και η ευελιξία, θα σού πρότεινα να δεις και το
Zoom G2.1u, που κατά τη γνώμη μου είναι αξιόλογο μηχάνημα για τα λεφτά του, αν και με το ποσό που διαθέτεις μάλλον μπορείς να αγοράσεις και την
Zoom G7.1ut, που είναι σχεδόν στο ανώτατο όριο του προϋπολογισμού σου.