Καλησπερα φιλε!!
Συγγνωμη που αργησα να απαντησω, δεν μπαινω λογο διαβασματος και πολυ συχνα τελευταια και δεν ειδα οτι επανεφερες το θεμα!!
Για το Jamman λοιπον, 1ον βλεπω οτι περιμενεις να βγει το καινουργιο..να σε ενημερωσω οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ηχητικη "ποιοτητα", αν εξαιρεσεις την stereo αναβαθμιση που εχει, την οποια για να αξιοποιησεις θες και τον αναλογο εξοπλισμο!!Κατα τα αλλα εχει καποιες καινοτομιες (βλεπε
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=77058.0 που ειχα ανοιξει πριν καιρο), οι οποιες δε νομιζω οτι
για χρηση στο σπιτι προκειται να κανουν τη διαφορα!!Βεβαια αν εχεις χρηματα και διατιθεσαι να τα δωσεις γιατι οχι

Οσο για τη μικρη αποκλιση που λες για το Jamman..τι να σου πω εγω οσο καιρο το χρησιμοποιω δεν παρατηρησα κατι τετοιο, αντιθετως απο θεμα "συγχρονισμου" αν το θες, ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!Σαν ποιοτητα στον ηχο ειναι αρκετα καλο και αξιοπρεπες!!Μην περιμενεις βεβαια τιποτε τρομερο, αλλα πολυ καλο!!Στο θεμα αποκλισης βεβαια παιζουν πολλα ρολο, πιο πολυ "ηχοληπτικης" φυσεως, απο τα οποια δεν ξερω γρη

, και σιγουρα ο Ανδριανος θα μπορουσε να σε καταρτησει καλυτερα!!Εγω σου το λεω οπως μου ακουγεται εμενα στο αυτι και τιποτα παραπανω!!Αν θελεις μπορω να σου στειλω και μια μικρη βλακεια που ειχα γραψει (χωρις να με γιουχαρεις

) που την ειχα περασει στο pc!!