Φίλε crossroad αν το backing παίζει μετρημένο στα bars & beats στο cubase και σου στέλνουν τα σολο χωρίς πλάτες νομίζω είναι εύκολο να τα βάλεις στη σειρά και να μιξάρεις σωστά όσα και αν είναι αυτά.
Και πάλι λέω πως αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πολύ ευχαρίστως...
Aυτο εγραψα παραπανω. Ολοι κατεβασαν το μικρο αποσπασμα με το ονομα "solo area" και με αυτο εγραψαν τα σολο τους. Ομως εγω στο cubase δουλευα σε ολο το κομματι, οποτε αναγκαστικά τοποθετησα μονος μου τα σολο. Επισης αρκετοι επαιζαν
παραπανω απο τα συγκεκριμενα μετρα και οταν αρχιζε νεο μετρο επρεπε να το κοψω ωστε να αρχισει το επομενο σολο. Μεχρι στιγμης μονο ενας παραπονεθηκε για το timing (δειτε πιο πανω). Αν ειστε και αλλοι, τοτε πειτε μου και αλλαζουμε τη μεθοδο, οπως την εγραψα πιο πανω. Επισης, αν συμμετασχουν και αλλοι τοτε πρεπει να επιμηκυνθει το κομματι και μετα να το ανεβασω και να αρχισει η ηχογραφηση των σολο.
Οι επιλογες μας δηλ. ειναι:
1) Συνεχιζουμε οπως ειμαστε αλλα οσοι γραψετε στο μελλον να ειστε
ακριβως μεσα στα μετρα. Σε οσους απο τους συμμετεχοντες εκοψα τα σολο τους, αν θελετε ξαναηχογραφηστε τα εντος των μετρων.
2) Ξεκιναμε απο την αρχη με νεο και μεγαλυτερο backing track και με τη μεθοδο της σκυταλοδρομιας!